Damixa køkkenarmatur - Køb hos VVSPlus

DAMIXA

Damixas unikke tilgang til design, brugervenlighed og kvalitet går igen i deres serie af køkkenarmaturer. Med Damixa kan du tilføre personlighed til dit køkken.
Damixa køkkenarmatur - Køb hos VVSPlus
 

INDRET DIT KØKKEN MED DAMIXA

VÆLG FARVER MED DAMIXA

Et køkkenarmatur behøver ikke at være traditionelt. I mange år har man kun kunne vælge mellem fx stål og krom, når det drejer sig om farver på køkkenarmaturer. Men branchen har flyttet sig, og i dag finder man nemt køkkenarmaturer i flere forskellige farver. Det har Damixa bl.a. sørget for med sine designserier.

Fra Damixa fås flere forskellige serier af køkkenarmaturer til både det traditionelle køkken og det moderne køkken. Vi tilbyder både almindelige køkkenarmaturer og de smarte berøringsfrie køkkenarmaturer fra Damixa.

LÆS OM DAMIXAS KØKKENARMATURER HER UNDER:

Damixa køkkenarmatur - Køb hos VVSPlus
Damixa berøringsfri køkkenarmatur - Køb hos VVSPlus
Damixa Silhouet køkkenarmatur - VVSPlus leverer og monterer
 

FÅ KOGENDE VAND MED EN VANDHANE FRA DAMIXA

OPTIMER KØKKENOPLEVELSEN MED DAMIXA

Vi bruger vores køkkenarmatur flere gange i løbet af dagen. Så hvorfor ikke gøre det til en fornøjelse at åbne og lukke for vandet i dit køkken? Hvis du vælger et køkkenarmatur fra Damixa, er du sikret et armatur, som både ser lækkert ud og er blandt topscorerne indenfor funktion og holdbarhed. Vi giver dig muligheden for i den grad at optimere oplevelsen i dit køkken med et Damixa køkkenarmatur.
 
Damixa har flere gange modtaget anerkendelse for virksomhedens nytænkning indenfor design og funktionalitet. Fx har Damixa flere gange vundet den eftertragtede Red Dot Design Award, som uddeles for ekstraordinært design. Så ved valg af et Damixa køkkenarmatur er du sikret design og funktionalitet i topklasse.
 

GÅ PÅ OPDAGELSE MED DAMIXA

Med Damixa har du rig mulighed for at finde lige præcis det køkkenarmatur, som passer til dig og din bolig. Få her under en kort introduktion til Damixas udvalg og designmuligheder. Gå derefter på oplevelse i vores SHOP, hvor du kan finde vores store udvalg af Damixa køkkenarmaturer.
 

DAMIXA SILHOUET KØKKENARMATUR

Yderst populært er Damixas Silhout serie. Det er det tidløse og slanke design, som man drages af ved denne serie. Silhouet passer ind i både det moderne og traditionelle køkken og vil til enhver tid tilføje det ekstra touch, vi ofte efterspørger.
 

BERØRINGSFRIT ARMATUR

Silhouet fås både som traditionelt køkkenarmatur, men også med den smarte touchless funktion. Med touchless kan du blot berøre toppen af hanen med fx underarmen, og så har du rindende vand. Denne feature gør både hygiejne og funktion helt i top og er en klar fordel i det travle køkken.
 

DAMIXA TRADITION KØKKENARMATUR

Er du mere til det traditionelle, kan du med fordel vælge Damixas Tradition serie, hvor romantik og tradition går hånd i hånd med nutidens design og holdbarhed. Respekten for det romantiske er i den grad bevaret med Tradition serien. Så har du et ældre hus med romantiske detaljer og krummelurer såsom stuklofter og høje paneler eller måske et hvidmalet trækøkken. Så vil Damixa Tradition være det helt rigtige valg for dig.
 

DAMIXA PINE KØKKENARMATUR

Er du mere til det utraditionelle og knap så runde hjørner, vil det firkantede Damixa Pine køkkenarmatur måske være et valg for dig. Med Pine serien får du samme gode kvalitet som med de andre serier, men Pine giver dig også mulighed for at tilføje lidt kant til dit køkken. Pine er fx oplagt til nyere køkkener, som er udført i en minimalistisk stil.
 

FIND DIT NYE DAMIXA KØKKENARMATUR HOS VVSPLUS

Gå på opdagelse i vores SHOP og find dit nye Damixa køkkenarmatur. Vi har mange forskellige armaturer fra Damixa i et væld af flotte farver og spændende designs og funktioner. Hvis du køber dit armatur hos os, får du automatisk levering og montering med i prisen. Så mangler du blot at vælge, hvilken dag armaturet skal monteres. Det gør du nemt i vores kalender, og du kan helt sikkert finde et tidspunkt, som passer dig.