Grohe køkkenarmatur - Køb med montering hos VVSPlus

GROHE

Med GROHE får du armaturer til dit køkken, som vil løfte din køkkenoplevelse til nye højder. GROHEs konstante produktudvikling af bl.a. køkkenarmaturer er med til gøre virksomheden førende indenfor branchen.
Grohe Essence armaturer - Køb med montering hos VVSPlus
 

INDRET DIT KØKKEN MED GROHE

FORNY KØKKENOPLEVELSEN MED GROHE

GROHE har næsten 150 års erfaring bag sig med fremstilling af køkkenarmaturer. De seneste år har GROHE i den grad gjort sig bemærket med videreudvikling af en lang række eksisterende produkter til dit køkken samt udviklingen af nye produkter.

Et af de seneste produkter i rækken er GROHE Blue og Red, som leverer hhv. kogende vand og danskvand direkte fra hanen. Samtidig har GROHE også gjort sig bemærket med helt nye designserier som GROHE Essence, der virkelig kan gøre ethvert køkken lækkert og indbydende på en helt ny måde.

LÆS MERE OM UDVALGET AF KØKKENPRODUKTER FRA GROHE HER UNDER:

Grohe køkkenarmatur - Køb med montering hos VVSPlus
GROHE Blue med danskvand - Køb hos VVSPlus
Grohe Red - Vandhane med kogende vand - Køb hos VVSPlus
Madlavning bliver nemmere med Grohe og VVSPlus
Grohe Essence armaturer - Køb med montering hos VVSPlus
Lav nemt kaffe med Grohe Red fra VVSPlus
 

KØB GROHE KØKKENARMATURER INKL. MONTERING 

GROHE GIVER DIG KØKKENGLÆDEN TILBAGE

Med udvalget af armaturer til dit køkken fra GROHE, vil du hurtigt opleve at få køkkenglæden tilbage. Hvad, der tidligere har været langsommeligt og måske endda besværgerligt, er nu blevet hurtigt og nemt med de nye produkter fra GROHE.

GROHE - DANSKVAND OG KOGENDE VAND FRA HANEN

Med udviklingen af GROHE Blue og GROHE Red har GROHE endnu en gang gjort en genistreg og tilført ekstra luksus til det travle køkkenfolk.

Os, der drikker danskvand, har ofte oceaner af flasker med frem og tilbage fra supermarkedet. Men nu kan du tappe brusende danskvand direkte fra hanen med GROHE Blue. Du vil ikke kun spare dig selv for en masse besvær. Du vil faktisk også skåne miljøet for en masse plastic.

Gør dig selv den tjeneste at blive klogere på fordelene med en GROHE Blue, og hvordan den kan være med til at revolutionere din køkkenoplevelse. Læs vores inspirationsindlæg HER.

Ikke nok med det, så kan du også få stor glæde af GROHE Red, som vil give dig kogende vand direkte fra hanen. Det kan du med stor fordel bruge til fx at blanchere grøntsager, rengøre knive og skærebrætter eller descinficere sutteflasker. Mulighederne er uendelige og tæller altså langt mere end blot en hurtig kop kaffe.

KØB GROHE PRODUKTER MED MONTERING HOS VVSPLUS

Er du klar til et af GROHEs mange lækre produkter? Så find dem i SHOPPEN, hvor du som altid kan købe dem inklusiv montering. Du skal blot vælge din vare og dernæst det tidspunkt, som passer dig for monteringen. Du får kun én faktura med det hele samlet. Har du forelsket dig i flere varer, kan du nemt tilføje disse - eller bestille et samlet tilbud via vores TILBUDSFUNKTION. Her får du svar retur indenfor 24 timer på hverdage.
 
Ring til os på 70 12 02 21, hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig med det rette valg af fx et GROHE produkt til dit køkken.