hansgrohe køkkenarmatur - Køb og få installeret hos VVSPlus

HANSGROHE

Hansgrohe har udviklet lækre armaturserier med det bedste til dig og dit køkken. Der er tænkt på alle detaljer fra design til brugervenlighed og funktionalitet.
hansgrohe køkkenarmatur - VVSPlus
 

INDRET DIT KØKKEN MED HANSGROHE

HANSGROHE ER DESIGN TIL DIT KØKKEN

Hansgrohe er indbegrebet af solid tysk kvalitet tilført et nutidigt og ultramoderne design. Hansgrohes serier af køkkenarmaturer optimerer din køkkenoplevelse og løfter den daglige køkkentjans til helt nye højder. Med et smil på læben og en følelse af veltilfredshed kan du gå i køkkenet og lade hansgrohe være det lækre indslag i den travle hverdag.

Hos VVSPlus har vi et godt og efterhånden mangeårigt samarbejde med Hansgrohe. Vi er stolte af at kunne tilbyde et lækkert udvalg af funktionelle og flotte Hansgrohe køkkenarmaturer til vores kunder.

LÆS MERE OM HANSGROHES DESIGN HER UNDER:

hansgrohe talis køkkenarmatur - Køb hos VVSPlus
hansgrohe Metris Select køkkenarmatur - Køb hos VVSPlus
hansgrohe Focus køkkenarmatur med udtrækstud - VVSPlus
 

SKAB BLIK FANG MED ET HANSGROHE ARMATUR

FORNY DIT KØKKEN MED HANSGROHE

Med et køkkenarmatur fra Hansgrohe kan du forny og opgradere dit køkken i et snuptag. Hansgrohes køkkenarmaturer er designet med udgangspunkt i det nordiske look kombineret med uovertruffent design og funktionalitet. Ofte kunne man ønske sig lidt mere fleksibilitet, end hvad et traditionelt køkkenarmatur byder på. Dette får du med et køkkenarmatur fra Hansgrohe.
 
Læs mere om de forskellige designserier her under og gå på opdagelse i SHOPPEN, hvor du som altid kan købe et Hansgrohe køkkenarmatur inklusiv montering. Nemmere bliver det ikke.
 

HANSGROHE TALIS - NORDISK DESIGN

Med Talis serien fra Hansgrohe har du et væld af varianter og funktioner til rådighed. Fælles for seriens armaturer er det nordiske og kompromisløse design. Et Hansgrohe Talis armatur vil med garanti blive det nye blikfang i dit køkken. Med det store udvalg kan du nemt finde lige den model, som passer til dig og dit køkken. Talis serien er særligt velegnet til montering på køkkenøen, hvor det vil komme til sin fulde ret med både design og svingtudsfunktionen.
 
Hansgrohe Talis fås i flere former og størrelser. Grundlæggende er designet udformet som rundbue, L-design eller U-design. Derudover kan du vælge mellem tre flotte overflader - den eksklusive matte sorte, krom eller rustfrit stål. Vælg det, som komplementerer dit køkken på bedste vis.
 

HANSGROHE METRIS SELECT - NEM OG SMART BETJENING

Med Hansgrohe Metris Select serien får du helt nye muligheder for nem og smart betjening af dit køkkenarmatur. Med et enkelt tryk kan du let betjene armaturet, og det kan ofte være en stor fordel. Står du først med hænderne smurt ind i dej eller kødsaft, er det en lettelse at kunne åbne for vandet med et enkelt tryk, som nemt klares med håndryggen eller albuen. På den måde øges hygiejnen i køkkenet, og det er langt nemmere at holde armaturet rent og pænt.
 

HANSGROHE FOCUS - MED UDTRÆKSTUD OG BRUS

Hansgrohe Focus serien er til dig, som vil lidt mere med dit køkkenarmatur. Udtrækstuden giver dig mulighed for en mere fleksibel arbejdsgang i dit køkken. Med udtrækstuden og brusefunktionen bliver det til en leg at skylle af og rengøre vasken.
 

SE HELE UDVALGET AF HANSGROHE KØKKENARMATURER I SHOPPEN

Er du blevet nysgerrig på, hvad Hansgrohe byder på af køkkenarmaturer, kan du se meget mere i SHOPPEN, hvor du kan købe alle Hansgrohe armaturer til priser inklusiv montering. Når du har valgt dit produkt, booker du samtidig en tid i vores kalender for montering. Så kommer montøren og monterer dit nye køkkenarmatur på en dag, som passer dig.