Oras køkkenarmatur - Køb med montering hos VVSPlus

ORAS

Oras har siden 1945 udviklet og produceret køkkenarmaturer til det moderne og funktionelle køkken. Alle serier er udført med en ære og respekt for faget.
Oras berøringsfri køkkenarmatur - Køb med montering hos VVSPlus
 

INDRET DIT KØKKEN MED ORAS

ORAS LØFTER DIT KØKKEN

Med et køkkenarmatur fra Oras får du ikke kun høj kvalitet, men også brugervenlighed og stilfuldt design til dit køkken.

Som virksomhed ønsker Oras at have et bæredygtigt aftryk, og alle serier er produceret med omtanke for miljøet. Dette kommer til udtryk i brugen af vand, hvor man som forbruger og virksomhed kan gøre en forskel. Som en af de største leverandører i norden af vandhaner vil du i mange danske hjem se produkter fra Oras i køkkenet.

HER UNDER KAN DU LÆSE MERE OM ORAS:

Oras Signa berøringsfri køkkenarmatur - VVSPlus
Oras Optima køkkenarmatur med berøringsfri funktion - VVSPlus
Oras Saga køkkenarmatur med svingtud - VVSPlus
 

VÆLG KØKKENARMATUR FRA ORAS NÅR KVALITET ER VIGTIGT

ORAS ER TIL DET MODERNE KØKKEN

Oras har designet flere typer køkkenarmaturer. Fælles for dem alle er, at brugervenligheden i top, og at de tilsammen opfylder kravene til, hvad der forventes af et moderne køkken. Her under præsenterer vi dig for et par af dem. Du finder hele udvalget af Oras køkkenarmaturer i SHOPPEN.
 

ORAS SIGNA - HYBRID, DESIGN OG KVALITET

Oras Signa serien er skelsættende indenfor design og funktionalitet samlet i ét køkkenarmatur. Signa er til dig, som værdsætter det smukke design og gerne vil være med på de nyeste trends til boligen. Armaturerne er udført i et innovativt visuelt udtryk, og du vil altid kunne glæde dig over et Signa armatur i dit køkken.
 

HYBRID ARMATURER ER DET NYE SORTE

Oras Signa er et hybrid armatur. Det betyder, at du kan skifte mellem den berøringsfrie funktion og den traditionelle betjening af et armatur. Du har dermed optimal brugervenlighed og funktionalitet samlet i ét armatur.
 
Indimellem har vi alle brug for at fylde elkedlen eller gryden op med vand, og her er den berøringsfrie funktion ikke så praktisk. Det er nemlig designet således, at der spares på vandet ved brug. Vandet stopper med at løbe, når der ikke er aktiv bevægelse foran sensoren. I sådanne tilfælde vil den traditionelle betjening af Signa armaturet være helt ideel.
 
Har du derimod hænderne smurt ind i dej, vil den berøringsfrie funktion være perfekt. Med et berøringsfrit armatur undgår du mange berøringer og dermed bakterier ved betjening af armaturet. Derfor er lige præcis denne funktion rigtig god til det travle køkken, hvor der er gang i gryder og pander.
 
Et hybrid armatur fra Oras betjenes traditionelt med det manuelle greb på højre side, hvor du som på andre armaturer nemt kan justere både temperatur og vandstyrke. Har du ikke brug for dette, men ønsker blot at vaske dine hænder, aktiverer du nemt den berøringsfrie funktion med bevægelse foran sensoren, som er placeret til venstre på armaturet.
 

ORAS OPTIMA - TIL ALLE FORMÅL

Oras Optima serien består af en lang række armaturer, og der er tænkt på alle formål. Optima køkkenarmaturet er også en hybrid model, men samtidig tilført mange andre funktioner, som gør det ekstra lækkert.
 
Armaturet er udstyret med traditionelle betjeningsvenlige greb til varmt og koldt vand. Derudover kan armaturet bruges berøringsfrit - deraf hybrid funktionen. Som en ekstra feature er Optima køkkenarmaturet udstyret med et temperaturdisplay på fronten, som vil give dig en advarsel i tilfælde af meget varmt vand i hanen. Derudover er armaturet udstyret med svingtud og to stråletyper - almindelig og spulefunktion. 
 

ORAS SAGA - TRADITION MED ET TWIST

Oras Saga serien er til dig, som er mere til det traditionelle look, men stadig lægger stor vægt på kvalitet og brugervenlighed. Saga køkkenarmaturet er udformet i en slankt design og passer ind i langt de fleste køkkener. Med sin svingtud har hanen en svingradius på helt op til 120 grader og er derfor meget fleksibel i brug.