Grundfos brugsvandspumpe - Køb og få monteret hos VVSPlus

GRUNDFOS

Grundfos har gjort op med ventetiden på det varme vand i hanen. Med Grundfos' cirkulationspumpe har du varmt vand på ultrakort tid, hvilket er godt for både komfort og vandforbrug.
Grundfos brugsvandspumpe - Køb og få monteret hos VVSPlus
 

FÅ STYR PÅ VANDET I DIN BOLIG MED EN GRUNDFOS PUMPE

GRUNDFOS OPTIMERER DIT VANDFORBRUG

Hvert år skyller en gennemsnitlig dansk familie op mod 16.000 liter vand direkte ud i kloakken. Det er helt rent vand, som løber ud af vandhanen, imens der ventes på det varme vand. Grundfos arbejder for mindre vandspild og har udviklet Comfort serien af brugsvandspumper, som er med til at levere det varme vand øjeblikkeligt i hanen.

Når du vælger Grundfos til optimering af dit vandforbrug, er du sikret en ekspert på området. Du får en løsning, som er energioptimeret, nem at installere og giver optimal komfort.
 

LÆS OM GRUNDFOS CIRKULATIONSPUMPER HER UNDER:

Grundfos Comfort brugsvandspumpe - Køb og få monteret hos VVSPlus
Udskiftning til Grundfos cirkulationspumpe - Køb hos VVSPlus
Genbrug af Grundfos cirkulationspumper - Køb og få monteret hos VVSPlus

UNDGÅ VENTETID MED EN GRUNDFOS PUMPE

Grundfos' Comfort serie leverer varmt vand med det samme og eliminerer den dyre ventetid på det varme vand i hanen. Ofte venter vi faktisk i gennemsnit 60 sekunder på det varme vand - eller hvad der svarer til 0,15 liter vand i sekundet, som er spildt og skyllet direkte ud i kloakken. Med en Comfort pumpe recirkuleres det varme vand, og der er ingen spild.
 

VÆLG DEN RIGTIGE GRUNDFOS BRUGSVANDSPUMPE

Hvilken brugsvandspumpe, du skal vælge, afhænger af rytme, behov og husstand. Grundfos Comfort serien består af 2 basisvarianter og en type med indbygget autoadapt. Udover et utrolig lavt støjniveau er alle pumper særdeles energieffektive og giver hurtigt boligejere energibesparelser på op til 96 % samtidig med en reduktion af strålingstab fra rørene med op til 48 %. 
 
Grundlæggende for hele Comfort serien er, at de sikrer dig lige præcis den rette mængde varmt vand på de rigtige tidspunkter. Bliv klogere på hvilken cirkulationspumpe til vand du bør vælge her.
 
 

FIND DIN OPTIMALE PUMPE MED VVSPLUS

Er du i tvivl om, hvilken pumpe der er den mest optimale for din husstand, så giv os et kald på 70122021. Vi sidder klar ved telefonen og guider dig gerne til den rigtige beslutning om en ny Grundfos Comfort brugsvandspumpe.
 
Du er også meget velkommen til selv at gå på opdagelse i SHOPPEN.