DAMIXA SILHOUET

INDRET DIT BADEVÆRELSE MED DAMIXA SILHOUET
Damixa Silhouet håndvaskarmatur - VVSPlus leverer og monterer

DAMIXA SILHOUET

INDRET DIT BADEVÆRELSE MED DAMIXA SILHOUET

INDRET DIT BADEVÆRELSE MED DAMIXA SILHOUET

Renoveringer og gør-det-selv-projekter, er noget de fleste enten har begivet sig ud i, eller måske står og skal i gang med. Har du også renoveret dit badeværelse, men mangler inspiration til, hvilke armaturer og brusesystemer du skal vælge? Eller søger du inspiration til, hvordan du med det rette udstyr kan pifte badeværelset op? Så se med her. Vi har samlet nogle af vores bedste bud på armaturer og brusesystemer fra Damixa Silhouet serien.

Damixa Silhouet har skabt en serie, som på en og samme tid er både funktionel og smuk. Det er dansk design i allerhøjeste klasse. Designet giver et fint og fejlfrit udtryk til dit badeværelse, og minder dig om hvorfor, at det bare er lidt lækrere med noget ordentligt kvalitet. Og det behøver slet ikke at være kedeligt. Damixa Silhouet armaturer og brusesystemer fås nemlig i seks flotte overflader: Krom, steel, blank messing, børstet messing, børstet kobber, og matsort, der har den specielle anti-fingerprint funktion – dén er særligt børnefamilier glade for. Du kan altså selv vælge den farve, som passer ind til dit badeværelse. På den måde skaber du din helt egen stil, på en stilfuld og klassisk måde.

EN TUR SYDPÅ MED DAMIXA SILHOUET BRUSESYSTEM

Tænk hvis man kunne stå under en bruser, midt på Seychellerne, og nyde den afslappende og blide stråle mod ens krop, mens roen langsomt fandt sit indpas. Det kan du med Damixa Silhouet brusesystem. Godt nok kan vi ikke give dig Seychellerne, men man har vel lov at drømme. Brusesystemet fra Damixa Silhouet har også en række funktioner, der gør hverdagen meget nemmere for dig:
 
  • Antiskoldning
  • Vandsparefunktion
  • Justerbar i højden
  • Tre bruseindstillinger

Du får altså et brusesystem, der på én og samme tid er smukt, lækkert og funktionelt. Og kan sende dig en tur sydpå. Vi er fans!

TAG FARVERNE MED INDENFOR

Du finder blandt andet de smukke overflader i blank messing, børstet messing, børstet kobber og matsort. Ønsker du, at bevarer dit badeværelse i det mere neutrale og enkle, kan du vælge den flotte krom eller elegante steel. Skal der mere fokus på farverne, skal du vælge Damixa Silhouet i blank- eller børstet messing eller børstet kobber, der også er det meget stilbevidste valg til badeværelset.
 

BYD DET EKSKLUSIVE MED IND I DIN INDRETNING

Damixa Silhouet blank messing er til dig, der ønsker at tilfører en særlig moderne og eksklusiv detalje, til dit badeværelse. Den blanke messing er med til at skabe et smukt farvespil, med sin skinnende overflade, og giver et smukt spil når lyset rammer. Overfladen er lavet i den hårdføre og meget holdbare PVD-overflade. Du kan både finde farven i armatur og brusesystem.
 

Damixa Silhouet børstet messing minder meget om blank messing, der også har en smuk glød, overfladen her er bare mat. Dette er med til at give et mere afdæmpet udtryk, end den blanke messing. Den børstede messing vil ikke skabe genspind når lyset falder ind på produktet, som det ville hvis det var blank messing. Ved børstet messing er det lettere at undgå misfarvning og ridser i overfladen. Du kan finde farven i armatur og brusesystem 

Damixa Silhouet børstet kobber har vundet indpas hos mange moderne hjem og er blevet en stor trend, når det gælder udsmykning af hjemmet. Det smukke rødlige, skinnende skær er med til, at tilføre elegance og finish til dit badeværelse. Ligesom børstet messing, er børstet kobber særlig modstandsdygtigt over for misfarvninger og ridser i overfladen. Du kan finde farven i armatur og brusesystem 

Damixa Silhouet sort er til dig, der ikke ønsker at overfladen skal falme, selv efter mange år. Matsort er specielt populær hos børnefamilien, da den er afvisende over for snavs og fedtede fingre – den sparer dig altså også, for en del rengøring. Ønsker du et look, som er minimalistisk men samtidig elegant, skal du vælge overfladen i matsort. Den matsorte farve vil også stå som en smuk kontrast til den moderne stil, som mange køkkener og badeværelser bære præg af i dag. Du kan finde farven i armatur og brusesystem 

Fik du også lyst til at købe det hele, eller har du en klar favorit? Husk vi sidder klar til at hjælpe dig med levering og montering. Kontakt os endelig hvis du har nogle spørgsmål, eller ønsker et tilbud.

Relaterede artikler