DANFOSS TERMOSTAT

DANFOSS TERMOSTAT

DANFOSS LIVING TERMOSTAT - KAN GIVE DIG EN STOR BESPARELSE
XX

DANFOSS LIVING TERMOSTAT - KAN GIVE DIG EN STOR BESPARELSE


Vidste du godt, at der kan være rigtig mange penge at hente ved at skifte de gamle termostater ud på dine radiatorer? I dag findes der nemlig smarte termostat 'er fra Danfoss Living Eco. VVSPlus vil gøre dig lidt klogere på, hvad de smarte termostat 'er fra Danfoss Living kan, og hvorfor der er nemme besparelser at hente på dit varmeforbrug med Danfoss Living.

Hvad kan en termostat fra Danfoss Living Eco

Med en termostat fra Danfoss Living Eco, kan du styre alt fra en app på din smartphone, da de er elektroniske.
 
Du får en masse smarte funktioner i en termostat fra Danfoss, da den kan indstilles efter dine behov og din hverdag. Alt sammen for at kunne hente besparelser på din varmeregning. Faktisk kan du opnå besparelser på helt op til 23%.
 
Hos Danfoss kan du selv se, hvad Danfoss Living systemet vil kunne give dig af besparelser - blot ved at udskifte den gamle termostat. Prøv selv lige her.


Med Danfoss Living termostat installeret i din bolig får du:

  • Dag/natprogram. Du kan indstille termostaten til at sænke temperaturen om natten, men også i dagtimerne, når du er på arbejde. Så bruger du ikke energi på at varme huset op, når du alligevel ikke er hjemme. Og samtidig er der varmet op, når du kommer hjem fra arbejde igen.
  • Ferieprogram. Her kan du sænke temperaturen i hele huset, mens du er væk på ferie. Så sørger systemet for, at huset bliver opvarmet, til du er hjemme igen. Du skal bare indstille din afrejse- og hjemrejsedag. På den måde kan du spare på energien, mens du er ude og rejse. Samtidig vil du ikke opleve at komme hjem til et koldt hus.
  • Registrering af åbent vindue. Termostaten vil registrere, når et vindue bliver åbnet og skruer dermed ned for varmen, så du undgår varmespild. Termostaten sørger også for at skrue op for varmen igen, når vinduet er lukket.
 
Alle funktioner og programmer kan justeres, så de passer til dine ønsker og behov.
 
Der er virkelig mange fordele ved at have denne termostat installeret på din radiator. Der vil selvfølgelig være en omkostning ved at investere i nye termostater, men ved en samlet besparelse på din varmeregning kan det hurtigt tjenes ind igen.


Skal du have Danfoss Living i din bolig

Ønsker du at få udskiftet dine termostater til de smarte Danfoss Living termostater? Så kan du sagtens selv udskifte termostater på dine radiatorer:
 
  1. Afmonter først de gamle termostater fra dine radiatorer
  2. Find den rigtige adaptor og monter den derefter på ventilen
  3. Monter nu din nye Danfoss Livning termostat. Drej termostaten rundt, til du hører et klik
  4. Download Danfoss Eco appen til din smartphone og indstil nu dine termostater efter dine behov

Hvis du har brug for vejledning til at spare penge på dit energiforbrug. Eller hvis du ønsker hjælp til montering af de nye termostater, kan du altid give VVSPlus et kald på 70 12 20 21. Du kan også få et tilbud på udskiftning af dine gamle termostater til Danfoss Living Ego. Så sørger vi for udskiftning og installation af termostaterne.
 
Kontakt VVSPlus eller book en håndværker her.
 

Relaterede artikler