Fejlsøgning af gulvvarme hos VVSPlus

FEJLSØGNING AF GULVVARME

 
Fejlsøgning af gulvvarme hos VVSPlus
 

Pris for fejlsøgning af gulvvarme: 1.995,-

Bestil ved at udfylde formularen

 

UPS! Den forespørgsel, som du prøvede at sende igennem, fejler lige nu...

Gå tilbage til forsiden for at fortsætte på vores hjemmeside, hvis du ønsker at få et tilbud eller booke en VVS'er eller elektriker til din opgave. Hvis du stadig har brug for hjælp eller har spørgsmål, står vores kundeservice klar til at assistere dig på 70122021 eller via hej@vvsplus.dk. Tak for din tålmodighed.

Kundeinformationer

TAK FOR DIN HENVENDELSE

Du vil modtage bekræftelsen på mail inden for kort tid.
Vi håber, tilbuddet lever op til dine forventninger og glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

VVSPlus

GODKEND BESTILLING

Opgave

Fejlsøgning af gulvvarme _Pakke 9132

Adresse

Tidspunkt

Vi kontakter dig for at finde tidspunkt hurtigst muligt

Kontaktoplysninger

Vælg tidspunkt

 

Fejlfindning af gulvvarme indeholder

  • Tilbuddet på gennemgang af dit gulvvarmesystem er baseret på en fejlsøgning på gulvvarme anlægget. Dette betyder, at vores montør gennemgår din gulvvarme installation for fejl og får et overblik over afhjælpningsmuligheder på dit problem. Der er afsat 1,5 time til fejlsøgning.
  • Hvis problemet og opgaven skulle give anledning til yderligere arbejdstimer eller forbrug af materialer, vil det betyde en mer-pris i forhold til dette tilbud. Du vil naturligvis blive informeret om dette inden arbejdet udføres af montøren, og i vil sammen aftale, hvorvidt der skal påbegyndes et yderligere arbejde.
Forbehold
  • Fejlsøgning af gulvvarme er kun gældende for privat husstande og ikke ejendomme. Er du interesseret i et tilbud på fejlsøgning af gulvvarmestyring i en større ejendom, er du velkommen til at ringe til os på 70 12 20 21.
  • Evt. materiale er ikke medregnet i prisen.
Ønsker du at bestille en fejlfindning af gulvvarme, kan du nemt gøre det ved at udfylde formularen ovenover.
 

Du kan bestille fejlfinding af gulvvarme hos VVSPlus

Har du netop tændt op for din gulvvarme og oplever – ja ingenting!! Så er det på med den varme striktrøje – men kun for en stund. VVSPlus står nemlig klar med et hold af kompetente VVS montører, som er trænet i fejlfinding af gulvvarme, når et gulvvarmesystem ikke varmer op som forventet. Fejl på gulvvarme kan have flere årsager og faktisk kan problemet både være at det IKKE varmer men det kan også være, at det varmer for MEGET – ja du læste rigtigt, det kan faktisk også være et problem. Netop årsagen for hvorfor et gulvvarme anlæg ikke fungere optimalt, er naturligvis nødvendigt at kende for at løse gulvvarme problemet og her kommer vores fejlfinding af gulvvarme ind i billedet. Du bestiller nemt gennemgang af fejl på gulvvarme ved at udfylde bestillingsformularen ovenfor.
 

Gulvvarme fejlfinding hos VVSPlus

Når du sender bud efter VVSPlus for at få udført en gulvvarme fejlfinding, vil vores montør gennemgår en lang tjekliste for fejlfinding på gulvvarme anlægget. Gennemgangen tager udgangspunkt i anlæggets fysiske tilstand, om driften af styringen er korrekt indstillet samt at installationen af alle pumper er korrekte. Desuden gennemgås alle anlægget virale dele for at sikre, at de er funktionsdygtige. Denne detaljeret gennemgang af gulvvarmeanlægget vil oftest vise, hvor fejlen ligger på lige netop dit gulvvarmeanlæg. Herefter kan der aftales nærmere med montører, hvilket yderligere arbejde der er nødvendigt at udføre for at opnå den optimale styring af gulvvarmeanlægget og derved opvarmning af boligen.
 
I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at udføre en forbedring af selve gulvvarme styring for at få den mest optimale drift af gulvvarmestyringen. Ved forbedring eller opgradering af den nuværende gulvvarme installation kan vi bla. anbefale Roth Touchline eller Danfoss Icon alt efter, hvilken leverandør dit nuværende gulvvarmesystem er.  
 
Ring til os på 70 12 20 21 for at hør nærmere om fejlfinding af gulvvarme eller opgradering af gulvvarme.
SHOP VARER INKL. MONTERING