Fejlsøgning af gulvvarme

Temperaturen falder udenfor, det regner og blæser og der åbnes derfor op for varmen i de danske hjem. Er du den heldige ejer af et gulvvarme system, venter du sikkert glædeligt på at varme stille og roligt fordeler sig og skaber den behagelige varme under fødderne.
 
Står du så i den uheldige situation, at gulvene forsat er kolde og din gulvvarme ikke virker? Så er vi hos VVSPlus klar til at hjælpe dig. Book en af vores dygtige VVS montører til en fejlsøgning af din gulvvarme og lad os få styr på dine gulvvarme problemer, så du igen kan få varme under fødderne.
 

Fejlsøgning af gulvvarme indeholder

Tilbuddet på gennemgang af dit gulvvarmesystem er baseret på en fejlsøgning på anlægget. Dette betyder, at vores montør gennemgår din installation og får et overblik over afhjælpningsmuligheder på dit problem. Der er afsat 1,5 time til fejlsøgning.
 
Hvis problemet og opgaven skulle give anledning til yderligere arbejdstimer eller forbrug af materialer, vil det betyde en mer-pris i forhold til dette tilbud. Du vil naturligvis blive informeret om dette inden arbejdet udføres af montøren, og i vil sammen aftale, hvorvidt der skal påbegyndes et yderligere arbejde.
 

PRIS: 1.995,-


Forbehold:
Fejlsøgning af gulvvarme er kun gældende for privat husstande og ikke ejendomme. Er du interesseret i et tilbud på fejlsøgning af gulvvarmestyring i en større ejendom, er du velkommen til at ringe til os på 70122021.
Evt. materiale er ikke medregnet i prisen.
 
Bestil en fejlsøgning af din gulvvarme ved at udfylde formularen her under:
 
 
SHOP VARER INKL. MONTERING