Fejlsøgning af gulvvarme hos VVSPlus

FEJLSØGNING AF GULVVARME

BESTIL HER

 
Fejlsøgning af gulvvarme hos VVSPlus
 

Pris for fejlsøgning af gulvvarme: 1.995,-

Temperaturen falder udenfor, det regner og blæser og der åbnes derfor op for varmen i de danske hjem. Er du den heldige ejer af et gulvvarme system, venter du sikkert glædeligt på at varme stille og roligt fordeler sig og skaber den behagelige varme under fødderne. Står du så i den uheldige situation, at gulvene forsat er kolde og din gulvvarme ikke virker? Så er vi hos VVSPlus klar til at hjælpe dig. Book en af vores dygtige VVS montører til en fejlfindning af bl.a. Danfoss eller Roth gulvvarme styrring og lad os få styr på dine gulvvarme problemer, så du igen kan få varme under fødderne. Har du gulvvarme fra en anden leverandøre, kan vi naturligvis også hjælpe med det.
 
Fejlfindning af gulvvarme indeholder:
  • Tilbuddet på gennemgang af dit gulvvarmesystem er baseret på en fejlsøgning på gulvvarme anlægget. Dette betyder, at vores montør gennemgår din gulvvarme installation for fejl og får et overblik over afhjælpningsmuligheder på dit problem. Der er afsat 1,5 time til fejlsøgning.
  • Hvis problemet og opgaven skulle give anledning til yderligere arbejdstimer eller forbrug af materialer, vil det betyde en mer-pris i forhold til dette tilbud. Du vil naturligvis blive informeret om dette inden arbejdet udføres af montøren, og i vil sammen aftale, hvorvidt der skal påbegyndes et yderligere arbejde.
Forbehold:
  • Fejlsøgning af gulvvarme er kun gældende for privat husstande og ikke ejendomme. Er du interesseret i et tilbud på fejlsøgning af gulvvarmestyring i en større ejendom, er du velkommen til at ringe til os på 70 12 20 21.
  • Evt. materiale er ikke medregnet i prisen.

Bestil en fejlfindning af gulvvarme ved at udfylde formularen her under:

 
SHOP VARER INKL. MONTERING
 

Fejlfinding af gulvvarme kan bestilles lige her

Har du netop tændt op for din gulvvarme og oplever – ja ingenting!! Så er det på med den varme striktrøje – men kun for en stund. VVSPlus står nemlig klar med et hold af kompetente VVS montører, som er trænet i fejlfinding af gulvvarme, når et gulvvarmesystem ikke varmer op som forventet. Fejl på gulvvarme kan have flere årsager og faktisk kan problemet både være at det IKKE varmer men det kan også være, at det varmer for MEGET – ja du læste rigtigt, det kan faktisk også være et problem. Netop årsagen for hvorfor et gulvvarme anlæg ikke fungere optimalt, er naturligvis nødvendigt at kende for at løse gulvvarme problemet og her kommer vores fejlfinding af gulvvarme ind i billedet.
 
Du bestiller nemt gennemgang af fejl på gulvvarme ved at udfylde bestillingsformularen ovenfor.
 

Gulvvarme fejlfinding hos VVSPlus

Når du sender bud efter VVSPlus for at få udført en gulvvarme fejlfinding, vil vores montør gennemgår en lang tjekliste for fejlfinding på gulvvarme anlægget. Gennemgangen tager udgangspunkt i anlæggets fysiske tilstand, om driften af styringen er korrekt indstillet samt at installationen af alle pumper er korrekte. Desuden gennemgås alle anlægget virale dele for at sikre, at de er funktionsdygtige. Denne detaljeret gennemgang af gulvvarmeanlægget vil oftest vise, hvor fejlen ligger på lige netop dit gulvvarmeanlæg. Herefter kan der aftales nærmere med montører, hvilket yderligere arbejde der er nødvendigt at udføre for at opnå den optimale styring af gulvvarmeanlægget og derved opvarmning af boligen.
 
I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at udføre en forbedring af selve gulvvarme styring for at få den mest optimale drift af gulvvarmestyringen. Ved forbedring eller opgradering af den nuværende gulvvarme installation kan vi bla. anbefale Roth Touchline eller Danfoss Icon alt efter, hvilken leverandør dit nuværende gulvvarmesystem er.  
 
Ring til os på 70 12 20 21 for at hør nærmere om fejlfinding af gulvvarme eller opgradering af gulvvarme.