Fejlsøgning af radiator hos VVSPlus

FEJLSØGNING AF RADIATOR

 
Fejlsøgning af radiator hos VVSPlus
 

Pris for fejlsøgning af radiator 1.995,-

Bestil ved at udfylde formularen

 

UPS! Den forespørgsel, som du prøvede at sende igennem, fejler lige nu...

Gå tilbage til forsiden for at fortsætte på vores hjemmeside, hvis du ønsker at få et tilbud eller booke en VVS'er eller elektriker til din opgave. Hvis du stadig har brug for hjælp eller har spørgsmål, står vores kundeservice klar til at assistere dig på 70122021 eller via hej@vvsplus.dk. Tak for din tålmodighed.

Kundeinformationer

TAK FOR DIN HENVENDELSE

Du vil modtage bekræftelsen på mail inden for kort tid.
Vi håber, tilbuddet lever op til dine forventninger og glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

VVSPlus

GODKEND BESTILLING

Opgave

Fejlsøgning af centralvarmeanlæg_Pakke 9133

Adresse

Tidspunkt

Vi kontakter dig for at finde tidspunkt hurtigst muligt

Kontaktoplysninger

Vælg tidspunkt

 

Bestil fejlsøgning af radiator

En radiator er en genial opfindelse og rundt om i mange danske hjem finder man en radiator placeret i hvert rum, som udleder en behagelige varme. I mere end 100 år har vi danskere fået opvarmet vores huse fra radiatorer. Fordi en radiator ofte er en primær varmekilde i en bolig, kan man være lidt på den, hvis der opstår radiator problemer og temperaturen i huset falder. Problemet med fejl på radiator er, at det kan skyldes et hav af fejl, hvorfor det kan være svært at opspore problemet selv. Vil du gerne undgå at trække i arbejdeshandskerne kan du hurtigt og nemt bestille en fejlsøgning af radiator og varmeanlæg i din bolig lige her. Vi sørger for at fejlsøge på dit radiator problem, så du kan få varmen retur i din bolig igen.
 
Fejlsøgning af radiator indeholder:
  • Tilbuddet er baseret på fejlfinding på centralvarmeanlæg, som betyder at montøren gennemgår din installation og får et overblik over afhjælpningsmuligheder på dit problem på den første 1,5 time.
  • Hvis opgaven skulle give anledning til yderligere arbejdstimer eller forbrug af materialer vil det betyde en mer-pris i forhold til dette tilbud. Dette vil du blive informeret om inden arbejdet udføres, og der aftales med montøren, hvorvidt der ønskes et yderligere tilbud på opgaven.
Forbehold:
  • Prisen på opgaven er baseret på villa- og lejlighedsanlæg med max. 10 stk. radiatorer. Er dit anlæg større vil vi rigtig gerne tilpasse prisen til din opgave. Få et gratis tilbud her.
  • Booking gælder også gennemgang af direkte fjernvarmeanlæg og centralvarmeanlæg med alternative primære leveringsformer ss. varmepumpe og pillefyr
Lav hurtigt en bestilling på fejlsøgning af radiator ved at udfylde overstående bestillingsformular
 

Hvad kan radiator problemet være?             

Når en radiator pludselig bliver kold og varmen udebliver, kan der være flere årsager. Når radiatoren stopper med at varme vil de fleste opleve en radiator der banker og larmer. Denne fejl er meget typisk og den vil oftest skyldes luft i rørene eller at cirkulationspumpen er skruet for højt op. Det kan også være en defekt cirkulationspumpe eller en utæthed på i anlægget. Vores montører ser dog også at selve radiatorventilen er vendt forkert eller ventilnålen sidder fast. Uanset hvilket problem der er årsag til dine radiator problemer, skal det løses og nogen gange kan det være nødvendigt at få udført en gennemgang af varmeanlægget, for at kunne fastslå problemet.
 

Hjælp til radiator problemer er på vej

Måske har du allerede været overstående muligheder igennem uden held og så er der typisk ingen anden udvej end at bestille en håndværker, som kan få gang i varmen igen. Heldigvis er det hos VVSPlus hurtigt og nemt at bestille en VVS montør, som kan lave en fejlsøgning og gennemgå centralvarmeanlægget i din bolig. Radiator problemer er bestemt ikke et ønske scenarie og slet ikke i de kolde vintermåneder, derfor vi står gerne til rådighed med vores kompetencer.
 
Bestil nemt en gennemgang af varmeanlæg ved at udfylde bestillingsformularen øverst på siden.  Du vælger selv tidspunktet for gennemgangen og vi har for det meste ledige tider den kommende hverdag, så du hurtig kan komme dine radiator problemer til livs.
 
Leder du efter nye radiator termostater finder du naturligvis et stort udvalg Danfoss termostater i shoppen, hvor priserne er inkl. montering.
 

Fordele ved radiator varme

Ved renovering af ældre huse vælger mange ofte at få lagt gulvvarme for at slippe for de gamle radiatorer i alle rum. En radiator fylder naturligvis i et rum og tager også lidt vægplads. I forhold til indretning kan en radiator være problematisk, hvorfor mange vælger en anden opvarmningsform, hvis det er muligt. Men ikke alle vælger at skippe den gamle varmekilde og derfor ses radiatorer stadig i mange hjem. En radiator har nemlig også sine fordele, hvilket gør, at mange bibeholder varmekilden og det kan sagtens give rigtig god mening for den enkle bolig.
 
Har du brug for en udskiftning af en gammel radiator kan du nemt bestille et gratis tilbud hos VVSPlus. Du kan også ringe til os på telefon 70 12 20 21, hvis du ønsker at vende din opgave med os først.
SHOP VARER INKL. MONTERING