HØJT TOILET

ET TOILET TAGET TIL NYE HØJDER
Køb højt toilet hos VVSPlus - prisen er inkl. montering

HØJT TOILET

ET TOILET TAGET TIL NYE HØJDER

Et højt toilet som bare passer ind

Behovet for et højt toilet kan være flere. Og der findes flere forskellige løsninger for at øge den ellers nomale siddehøjde på toilettet, som er 42 cm. Der findes flere former for toiletsæder, som kan placeres ovenpå ens nuværende toilet og derved give de ekstra 3-4 cm i højden. Her er der dog ikke tale om en pamanet men mere en hurtig løsning, som ej heller er den kønneste. Den anden mulighed for at tilføje et par centimeter mere i siddehøjden, er et højt toilet. Denne løsning er naturligvis også lidt dyrere men er klart også den pæneste og mest diskrete løsning.
 
Er du ikke til den hurtige udvej og ønsker at investere i et højt toilet, som nemt og elegant blender ind på badeværelset? Så er du landet det helt rette sted. Der findes heldigvis masser af mulighed for toiletter med siddehøjde på 46 cm. Læs videre her under og se vores bud på et gulvstående toilet samt væghængt toilet i høj model, hvor du ikke behøves at gå på kompromis med hverken kvalitet eller design.
 

Ifö Spira højt toilet uden skyllekant

Den anerkendte leverandør af toiletter - Ifö, som vi alle kender, har naturligvis også et bud på et toilet som måler 46 cm i siddehøjde. Men som altid nøjes Ifö ikke, og der er derfor ikke sparet på detaljerne på deres høje toilet. Ifö Spira er et gulvstående toilet i en høj model. Udover at kunne prale med sin højde er toilettet tilmed udstyret med Rimfree, dvs. helt uden skyllekant, hvilket gør at, bakterier og snavs ikke kan skjule sig. Derved er toilettet langt nemmere at holde rent og mere hygiejnisk end et almindeligt toilet. Derudover leveres toilettet med Ifös rengøringsvenlige glasur Ifö Clean som standard – en glasur der også letter rengøringen og gør det lettere at vedligeholde toilettet. Fresh WC (hygiejnisk doseringsløsning i skylleknappen) fås som standard, hvilket giver frisk duft og nemmere rengøring.
 
Dette Ifö toilet er 4 cm højere end et standardtoilet, hvilket er praktisk, hvis man har svært ved at sætte sig ned og rejse sig op. Med de 4 cm ekstra når skålhøjden derved op på 46 cm. Selvom det er få cencimeter ekstra kan det virkelig gøre en stor forskel for brugeren af toilettet.
 
Har du allerede et Ifö toilet, kan der nemt laves en udskiftning til denne høje model. Gå direkte til shoppen og køb det smarte Ifö Spira høje toilet.
 
Ifö Spira højt toilet

Toilettet der er taget til nye højder

Er behovet for et højt toilet klart men det klassiske gulvstående toilet ikke opfylder alle krav? Lad os da præsentere dig for ONE, Geberit One.
Toilettet hvor det er muligt at skifte en eksisterende hængeskål ud til et Geberit ONE og få muligheden for at justere højden, så den tilpasses brugeren – uden at skulle åbne installationsvæggen. Denne løsning er en super smart - både nu men også på sigt. Det er altså muligt at indstille en højde nu og senere justere igen, hvis behovet ændre sig med tiden. Takket være den gennemtænkte installationsteknik kan toilettet altså justeres fleksibelt i højden med +3 cm /–1 cm flere år efter monteringen, uden at installationsvæggen skal åbnes.
 
Det væghængte Geberit ONE toilet præsenterer sig elegant og perfekt proportioneret. Det fås i to modeller med designafdækning i enten hvid eller blankforkromet. Toilettet er udstyret med den patenterede TurboFlush skylleteknologi, der er en asymmetrisk indvendig geometri helt uden skyllekant, som sørger for en enestående skylleeffekt. Teknologien er betydeligt mere effektiv og væsentlig mere støjsvag og økonomisk end almindelige skyl.
 
Læs mere om Geberit ONE, køb i shoppen og vælg nemt og hurtigt en monteringstids.
 
Geberit ONE - toilet med jursterebar højde
 

Når den nemme løsning bare ikke er god nok

Vil du ikke tage til takke med den nemme toiletsæde løsning, så lad VVSPlus hjælpe dig, når behovet for et toilet i høj model opstår. Vi står klar til at hjælpe dig og guider gerne til den bedste løsning for dig og dit behov.
 
Gå på opdagelse i vores shop og se udvalget af toiletter med montering i høj model og lad dig inspirere. Ring til os på 70 12 20 21 hvis du har spørgsmål. Eller læs mere om hvilket toilet du skal vælge i dette indlæg. Du kan også få hjælp til reparation af toilet, hvis du har problemer med dit eksisterende toilet. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Relaterede artikler