Installation af opvaskemaskine hos VVSPlus

INSTALLATION AF OPVASKEMASKINE

 
Installation af opvaskemaskine hos VVSPlus
 

INSTALLATION AF EGEN OPVASKEMASKINE 2.495,-

Bestil ved at udfylde formularen

UPS! Den forespørgsel, som du prøvede at sende igennem, fejler lige nu...

Gå tilbage til forsiden for at fortsætte på vores hjemmeside, hvis du ønsker at få et tilbud eller booke en VVS'er eller elektriker til din opgave. Hvis du stadig har brug for hjælp eller har spørgsmål, står vores kundeservice klar til at assistere dig på 70122021 eller via hej@vvsplus.dk. Tak for din tålmodighed.

Kundeinformationer

TAK FOR DIN HENVENDELSE

Du vil modtage bekræftelsen på mail inden for kort tid.
Vi håber, tilbuddet lever op til dine forventninger og glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

VVSPlus

GODKEND BESTILLING

Opgave

Installation af opvaskemaskine_Pakke 4003

Adresse

Tidspunkt

Vi kontakter dig for at finde tidspunkt hurtigst muligt

Kontaktoplysninger

Vælg tidspunkt

 

Bestil nemt montering af opvaskemaskine hos VVSPLus

Vil du gerne i gang med at bruge din nye opvaskemaskine med det samme, er det en god ide at bestille en af vores håndværkere til montering af opvaskemaskine. Hos VVSPlus er vi klar til at hjælpe dig, når du har brug for det.
 
Installation af egen opvaskemaskine indeholder:
 • Udskiftning og demontering af evt. eksisterende opvaskemaskine
 • Montering af ny opvaskemaskine 
 • Montering af stophane med kontraventil
 • Tilpasning af afløb ved vandlåsen
Forbehold:
 • Vi medtager IKKE den gamle opvaskemaskine
 • Opvaskemaskinen tilsluttes til den eksisterende lovlige installation
 • Der skal kunne lukkes for vandet i boligen
 • Der skal være eksisterende strøm ved opvaskemaskinen
 • El-installationen skal være lovlig og funktionsdygtig
 • Opvaskemaskinen installeres ved siden af skabet med vask og afløb – ved større afstand skal der bruges ekstra slange. Pris for dette aftales alt efter afstand og bestilles forud for besøget
 • Installationen omfatter ikke montering af låge på indbygningsenhed.
Bemærk: Prisen er kun for montering og er IKKE inkl. en ny opvaskemaskine.
 
Udfyld nemt formularen ovenover og book tid i kalenderen til montering af opvaskemaskine.
 
SHOP VARER INKL. MONTERING
 

DET ER VIGTIGT MED KORREKT INSTALLATION AF OPVASKEMASKINE 

Har du omsider overgivet dig til den travle hverdag og investeret i en opvaskemaskine? Så er det vigtigt at få den installeret korrekt. Der er rigtig mange gør-det-selv vejledninger at hente online, men man skal alligevel være en ferm håndværker for at klare installationen på egen hånd. Vi vil derfor råde dig til at bestille en af vores VVS-montører til at udføre installationen af din opvaskemaskine. 
 

HVIS DU IKKE TIDLIGERE HAR HAFT MONTERING AF OPVASKEMASKINE 

Hvis det er første gang, du skal have en udført montering af opvaskemaskine, vil vi kraftigt råde dig til at få det gjort af en professionel VVS’er. Der skal nemlig laves et tapsted på din eksisterende vandinstallation, som skal bruges til enten slangetilslutning eller afspærringsventil. Har du allerede en opvaskemaskine, som blot skal udskiftes til en ny model, vil monteringen være mere gnidningsfri, men kræver stadig en vis portion håndværkerevner. 
 

HVIS DIN OPVASKEMASKINE IKKE INSTALLERES KORREKT 

Hvis din opvaskemaskine ikke installeres korrekt, kan det have kedelige konsekvenser for dig og din bolig. Der er en hel del komponenter, som skal passe sammen, for at opvaskemaskinen fungerer, som den skal. Den største risiko, du løber, hvis du selv installerer den, er faren for vandskade og permanent skade på maskinen. Her får du nemt problemer med garantien, hvis der skulle opstå problemer som følge af egen installation.
 
Det kan godt være, at du sparer penge ved at klare installationen selv. Men hvad er besparelsen værd sammenlignet med det, en vandskade fx kan løbe op i? 
 
Hos VVSPlus klarer vi installationen for dig for blot 2.495 kr., og så er du sikker på en professionel installation af opvaskemaskine. Udfyld formularen her over, og så kommer vi og klarer installationen for dig på det tidspunkt, som passer dig. 
 
Vær i øvrigt opmærksom på, at hvis du bor i lejlighed, er der ofte restriktioner i forhold til, om du selv må installere en opvaskemaskine. I de fleste tilfælde kræves der nemlig en professionel installation af opvaskemaskine i lejligheder. 
 
Er du i tvivl, om du mangler noget for, at du kan få installeret din nye opvaskemaskine? Så giv os et kald på 70122021, eller send os en forespørgsel på et TILBUD, hvor vi beder om et par billeder af installationsstedet. Så vender vi tilbage til dig med et tilbud indenfor 24 timer på hverdage. Du kan også gå til bestil en VVS 'er på timepris og booke en montør med det samme.