MONTERING AF BRUSER

LÆS OM OVERVEJELSER OG PRISER PÅ MONTERING AF BRUSER, BRUSEARMATUR ELLER BRUSESÆT
Montering af bruser - Få et tilbud fra VVSPlus

MONTERING AF BRUSER

LÆS OM OVERVEJELSER OG PRISER PÅ MONTERING AF BRUSER, BRUSEARMATUR ELLER BRUSESÆT

Montering af bruser og brusearmatur

En bruser, brusesæt, brusearmatur og rainshower. Ja navnene er mange men i bund og grund er der tale om en bruser, som bidrager med vandet til dit brusebad. Hvad end du er på udkig efter en bruser, et større brusesæt eller kun et brusearmatur – finder du udvalget her hos VVSPlus. Det bedste af det hele er, at montering af bruser og brusearmatur er inkl. i prisen, som du ser på shoppen. Det vil sige, at du hos VVSPlus får produkt, montering og kvalitetskontrol med i prisen.
 
Sørger du inspiration og er på udkig efter et nyt brusearmatur, brusesæt eller bruser finder du et stort udvalg i shoppen. Klik på billedet her under gå direkte til udvalget af brusere. Leder du derimod efter gør-det-selv- metoden finder du også en guide til montering af brusearmatur eller bruser på egen hånd nedenfor. Du kan også nemt bestille en VVSPlu montør til montering af dit eget indkøbte brusearmatur.

Pris for montering af bruser og brusearmatur

Det kan være et slidt brusearmatur eller bruser, der har udtjent sin værnepligt, som gør det nødvendigt at lave en udskiftning. Er du derfor interesseret i at vide en pris for montering af bruser og brusearmatur, er du kommet til rette sted. Har du allerede indkøb dit nye brusearmatur eller bruser og kun mangler en montør, kan du ligeledes få en pris her og derved hjælp fra VVSPlus.
 
 
Vær dog opmærksom på at det i mange tilfælde faktisk godt betale sig at købe brusearmatur eller bruser og montering samme sted. Hos VVSPlus ligger prisen for brusearmatur med montering fra 1.995 kr. og op efter. Alt efter hvilken model du ønsker. Det samme gælder for pris for bruser inkl. brusearmatur som fås fra 3.100 kr.
 
Ønsker du derimod at gøre det selv, kan du sagtens trække i arbejdshandskerne og selv løse opgaven. Det eneste værktøj der er nødvendigt for at udføre denne type opgave er en skiftenøgle. Vil du kaste dig over opgaven selv, er det eneste du skal gøre for at skifte en bruser eller brusearmatur er at:
  • HUSK! Altid at lukke for vandet inden du gør andet
  • Afmontere det gamle brusearmatur og eller bruser
  • Tilslut det nye brusearmatur og bruser og husk altid at spænd godt efter
  • Åben for vandet igen og udfør en kvalitetskontrol for at sikre, at der ingen utætheder er
Overstående metode kan du, hvis du har mod på det sagtens selv udføre. Føler du ikke for at tage håndværker kasketten på, er VVSPlus naturligvis altid behjælpelige med vores kompetencer.
 
Bemærk! Det er vigtigt at vide, at er det nødvendigt for montering af dit nye brusearmatur eller bruser at flytte på den nuværende rørinstallation, er det krav, at det udføres af en autoriseret VVS installatør. I dette tilfælde kan du til hver en tid få assistance fra VVSPlus. Vi tilbyder et uforpligtende tilbud på opgaven.
 

Hvor højt skal en bruser sidde?

Har du kastet dig ud i en lille gør-det-selv metoden, er det vigtigt kende til den rette montering af bruser. Det er fx vigtigt at vide hvor højt en bruser skal sidde. Her har man naturligvis altid mulighed for at gøre præcis, hvad man ønsker. Der ligger dog en standard som VVS’ere går efter. Så vil du gøre som din håndværker ville gøre, bør du går efter en højde på mellem 100-110 cm.
 
Desuden skal man altid holde tungen lige i munden hvis man borer nye huller i væggen/fliser ved montering af brusearmatur. I nogle tilfælde kræver faktisk det en speciel type bor, hvilket en naturligvis VVS’er altid vil sørger for.
 
Er du det mindste i tvivl om højden for din bruser, og ønsker professionel hjælp fra en VVS’er, står vi naturligvis altid til rådighed hos VVSPlus.
 
Du kan nemt bestille en montør til montering af bruser i den helt rigtige højde.
 

Vi tilbyder montering af bruser, brusearmatur og/eller brusesæt

I nogle tilfælde er det ikke muligt at reparerer på fejl, hvorfor en udskiftning kan være nødvendigt. Og der ingen tvivl om, at det gamle brusearmatur eller brusesæt trænger til en udskiftning, er du landet det helt rette sted.
 
Hos VVSPlus har vi en shop fyldt med et stort udvalg af brusearmaturer og brusesæt i flere prisklasser. Er du på udkig efter et helt klassisk brusearmatur i krom, har vi masser af gode bud på det. Udover de klassiske brusearmaturer findes der blandt udvalget både brusearmatur i messing, sort, og mange flere overflader. Mange vælger et brusearmatur i sort eller messing, hvis vandhanen eller tilbehøret på badeværelset har samme overflade, hvilket giver et stilrent look i rummet.
 
Gå til:
Leder du efter et helt komplet brusesæt gælder samme som overstående. Vi har et udvalg af klassiske brusesæt i krom, sort brusesæt og messing brusesæt.
 
Gå til:
I shoppen og blandt udvalget af brusesæt, bruser og brusearmatur findes udvalget i et sortiment fra nogle af branchens måske stærkeste brands, som er nøje udvalgt. Find fx brusesæt og brusearmaturer fra GROHE, Hansgrohe, Damixa, Børma, Oras og mange flere. Du vil helt sikkert kunne finde det bedste brusesæt eller brusearmatur, som matcher præcis dine ønsker for design og pris blandt vores udvalg fra overstående leverandører.
 
Har du brug for hjælp til valget kan du altid ringe til os på 70 12 20 21.

Det bedste brusesæt finder du måske her

Udvalget er stort – ikke kun hos os men hele udbuddet af brusesæt, brusearmaturer og brusere. Du har måske allerede fundet det bedste brusesæt eller brusearmatur. Hvad end du behøver hjælp til montering af brusearmatur, brusesæt eller bruser eller ønsker at købe den samlet pakket er i hos VVSPlus altid til rådighed.
 
Du kan finde inspiration på shoppen under hver kategori; brusesæthåndbruser og brusearmatur, hvor priserne er inkl. montering. Ønsker du blot montering af dit eget indkøbte produkt kan du få et gratis tilbud på opgaven. Du har altid svar inden for 24 timer på alle hverdage.
 
Har du yderligere spørgsmål, kan du fange vores kundeservice på telefon 70 12 20 21. Her sidder vi klar til hjælpe dig til dette valg uanset, om det drejer sig om dit køkken eller badeværelse.

Relaterede artikler