Bestil montering af BWT anlæg hos VVSPlus

MONTERING AF BWT ANLÆG

BESTIL HER

 
Bestil montering af BWT anlæg hos VVSPlus
 

Pris for montering af BWT anlæg: 6.795,-

Har du netop købt et BWT anlæg eller blødgøringsanlæg, som det også kaldes, og mangler de rette kompetencer til montering af det nye anlæg? Ja så er du landet det helt rigtige sted. Hos VVSPlus er vi stolte forhandlere af det eftertragtede BWT anlæg / blødgrøingsanlæg, vi er derfor de helt rette til at stå for monteringen. Vi står gerne tilrådighed med vores erfaring og viden om installation af BWT anlæg men også efterfølgende en guide til brugen af anlægget i dagligdagen, så du sikre det optimale udbytte af anlægget.
 
Montering af eget BWT anlæg indeholder:
 • Anlægget tilsluttes ved vandmåler, der bygges om på vandinstallation ved måler.
 • Anlægget sættes ved siden af vandmåler og vandindføring.
 • Anlægget opstartes og indreguleres til hårdhed på 6.DHB
 
Forbehold:
 • Der skal være afløb inden for 1 meter Der skal min. være 60 x 60 cm i forbindelse med vandmåler installation, til opsætning af anlæg.
 • Ventiler ved vandmåler skal være funktionelle Der skal være eksisterende stikkontakt inden for 1 meter.
 • Såfremt der mangler dele eller opstår andre opgaver i forbindelse med vores besøg, er vi selvfølgelig behjælpelige med dette.I sådanne tilfælde aftales den nye pris med montøren, inden han påbegynder opgaven.
 • Prisen gælder kun for montering af BWT Basic, BWT Life, BWT Perla-home 
Bemærk: Prisen er kun for montering og er IKKE inkl. et BWT anlæg.
 

Bestil montering af BWT anlæg ved at udfylde formularen her under:

 
SHOP VARER INKL. MONTERING
 

FÅ KALKFRIT VAND MED ET BWT ANLÆG

BWT vil være verdens førende indenfor vandteknologi og har siden opstarten brugt oceaner af tid på at forske i processer og værktøjer til at optimere vandet. Det er lige fra det almindelige brugsvand til drikkevandet. Alt sammen for at skabe de bedste betingelser for en optimal vandoplevelse.
 
Rigtig mange danskere har allerede set fordelen ved at have et kalkfrit hjem, og forskellen ved at have et BWt anlæg er til at se med det blotte øje. Udover en hel del tid sparet på mindre rengøring, har både tøj, hud og hår også langt det bedre, når det bades og vaskes i kalkfrit vand. Med BWTs evige og imponerende produktudvikling er det nu muligt at få lige præcis den løsning, som passer til dig og dit hjem. At byde BWT velkommen i din bolig har mange gode fordel, som du også hurtigt vil opleve, så snart dit BWT anlæg er installeret.
 

Fordele ved at installere BWT anlæg

 • Kalken fra vandet sætter sig ikke på overflader i vasken, brusekasbinen mv. og rengøring kan oftest klares med en klud
 • Du slipper for at afkalke dine maskiner såsom kaffemaskine og elkedel
 • Du får store energibesparelser på din vaskemaskine og vandvarmer, da kalken ikke danner et lag i rørene
 • Du halverer forbrug af rengøringsmidler og vaskepulver, da det bløde vand ikke behøver særlig store mængder
Er du nysgerrig så læs meget mere om det eftertragtede BWT anlæg og de mange muligheder der er ved at få kalkfrit vand i indlægget her.
 

Køb BWT anlæg med installation hos VVSPlus

Løsningen ovenfor er for montering af dit eget indkøbte BWT anlæg. Dvs. du indkøber selv dit nye BWT anlæg, og så kommer VVSPlus hjem til dig og klarer resten. Vil du dog gerne købe både BWT anlæg og instalalltion hos VVSPlus kan du gå direkte til vores shop, hvor du finder vores udvalg af blødgøringsanlæg. Priserne på de forskellige BWT anlæg er inkl. montering. Du skal derfor kun tage stilling til, hvilket anlæg der passer til dine behov - så sørger vi for resten.
 
Har du brug for hjælp til det rette valg af  anlæg, kan du altid ringe til os på 70 12 20 21.