Bestil montering af håndvaskarmatur hos VVSPlus

MONTERING AF HÅNDVASKARMATUR

 
Bestil montering af håndvaskarmatur hos VVSPlus
 

Pris for montering af håndvaskarmatur 2.095,-

Bestil ved at udfylde formularen

 

UPS! Den forespørgsel, som du prøvede at sende igennem, fejler lige nu...

Gå tilbage til forsiden for at fortsætte på vores hjemmeside, hvis du ønsker at få et tilbud eller booke en VVS'er eller elektriker til din opgave. Hvis du stadig har brug for hjælp eller har spørgsmål, står vores kundeservice klar til at assistere dig på 70122021 eller via hej@vvsplus.dk. Tak for din tålmodighed.

Kundeinformationer

TAK FOR DIN HENVENDELSE

Du vil modtage bekræftelsen på mail inden for kort tid.
Vi håber, tilbuddet lever op til dine forventninger og glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

VVSPlus

GODKEND BESTILLING

Opgave

Montering af eget håndvaskarmatur_Pakke 90001

Adresse

Tidspunkt

Vi kontakter dig for at finde tidspunkt hurtigst muligt

Kontaktoplysninger

Vælg tidspunkt

 

Bestil montering af håndvaskarmatur hos VVSPlus

Har du brug for hjælp til montering af håndvaskarmatur, kan du nemt og hurtigt bestille en af vores dygtige VVS montører til opgaven. Vores team af håndværkere er trænet i opsætning og montering af diverse sanitet, du kan trygt lade os tage hånd om din opgaven og booke os til montering af dit nye håndvaskarmatur.
 
Se prisen ovenfor og bestil nemt montering af vandhane i her under. Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen og selv vælge et ønsket tidpunkt for montering af dit håndvaskarmatur.
 
Montering af eget håndvaskarmatur indeholder:
  • Afmontering af eksisterende håndvaskarmatur  
  • Montering af nyt håndvaskarmatur til eksisterende vandinstallation  
  • Kvalitetskontrol af installation  
  • Bortkørsel af afmonteret håndvaskarmatur  
  • Arbejdsløn og kørsel er inkluderet i prisen  
Forbehold:
  • Der skal være adgang til at kunne lukke for vandet via eksisterende stopventiler i boligen  
  • Såfremt der mangler dele eller opstår andre opgaver i forbindelse med vores besøg, er vi selvfølgelig behjælpelige med dette. I sådanne tilfælde aftales den nye pris med montøren, inden han påbegynder opgaven.
Bemærk: Prisen er kun for montering og er IKKE inkl. et nyt håndvaskarmatur.
 
Bestil montering af håndvaskarmarur ved at udfylde formularen ovenover.
SHOP VARER INKL. MONTERING
 

Nyt håndvaskarmatur – lad VVSPlus stå for monteringen

Når dit håndvaskarmatur trænger til en udskiftning, kan du vælge at kaste dig over opgaven selv - læs gerne vores lille guide i indlægget her. Men du kan også vælge den lettere og mere trygge metode nemlig få en VVS’er til at stå for monteringen. Som du kan læse i tidligere nævnte indlæg, er der som sådan ikke noget i vejen for at udskifte og montere et håndvaskarmatur på egen hånd. Men alligevel tøver mange, så snart gør-det-selv arbejdet har noget med vand installationer at gøre. Netop derfor har vi hos VVSPlus sørget for at gøre det nemt for dig at bestille en VVS montør til montering af dit nye håndvaskarmatur.
 
Vi kender nemlig selv godt til scenariet, hvor man har investeret i noget nyt til sit hjem og bare ønsker at tage det i brug nu og her. Og nu behøver du ikke at vente alt for længe med at få monteret din nye vandhane på badeværelset. Hos VVSPlus kan du nemlig hurtigt bestille en håndværker til opgaven. Udfyld blot formularen ovenover og vælg selv en ledig tid i vores online kalender. Så møder den valgte montør op til aftalte tid og monterer dit nyindkøbte håndvaskarmatur.
 

Se vores store udvalg af håndvaskarmaturer

Har du endnu ikke besluttet dig og fundet den helt rette vandhane, kan du stadig nå at finde inspiration hos VVSPlus. Vi har nemlig samlet en hel shop kategori med et stort udvalg af håndvaskarmaturer. Det bedste af det hele er, at prisen du ser i shoppen er altid inkl. montering. Så hos VVSPlus kan du altså både købe nyt håndvaskarmatur og få monteringen med i prisen.
 
Er du i tvivl om, hvad du skal vælge af ny vandhane, kan du gå på opdagelse i alt fra det klassiske krom, elegante mat sort eller den trendy messing. I shoppen finder du altid noget for en hver smag og ligeledes pengepung.
 
Har du brug for hjælp til at booke en montør til montering af håndvaskarmatur eller rådgivning til at vælge en ny vandhane til dit badeværelse, kan du altid få hjælp hos os. Du kan enten sendes os en mail på hej@vvsplus.dk eller ringe til vores kundeservice på 70 12 20 21.