Montering af Quooker kan bestilles hos VVSPlus

MONTERING AF

QUOOKER MED CUBE

 
Montering af Quooker hos VVSPlus
 

Pris for montering af egen Quooker med CUBE 3.795,-

​Bestil ved at udfylde formularen

 

UPS! Den forespørgsel, som du prøvede at sende igennem, fejler lige nu...

Gå tilbage til forsiden for at fortsætte på vores hjemmeside, hvis du ønsker at få et tilbud eller booke en VVS'er eller elektriker til din opgave. Hvis du stadig har brug for hjælp eller har spørgsmål, står vores kundeservice klar til at assistere dig på 70122021 eller via hej@vvsplus.dk. Tak for din tålmodighed.

Kundeinformationer

TAK FOR DIN HENVENDELSE

Du vil modtage bekræftelsen på mail inden for kort tid.
Vi håber, tilbuddet lever op til dine forventninger og glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

VVSPlus

GODKEND BESTILLING

Opgave

Montering af Quooker med CUBE_Pakke 8022

Adresse

Tidspunkt

Vi kontakter dig for at finde tidspunkt hurtigst muligt

Kontaktoplysninger

Vælg tidspunkt

 

QUOOKER CUBE INSTALLATION HOS VVSPLUS

En Quooker eller kogende vandhane er fuld af fantastiske fordele. Den er vist velmed også gået hen og blevet en af køkkenets bedst opfindelser. Der er en stigende interesse for den kogende vandhane og derfor ser man efterhånden også en Quooker i ethvert nyt køkken. Quooker har taget skridtet videre og gjort det muligt at tilføje en CUBE-enhed til den kogende hane. Den eftertragtede CUBE enhed tilføjer afkølet vand med og uden brus til din Quooker. Har du netop investeret i en Quooker med CUBE og drømmer om at få den installeret hurtigst muligt, er du landet det helt rigtige sted. Hos VVSPlus har vi mange års erfaring med Quooker CUBE installation, og vi kan derfor naturligvis også tage hånd om installation af din kogende vandhane med CUBE
 
Montering af egen Quooker med CUBE indeholder:
 • Afmontering af eksisterende køkkenarmatur 
 • Montering af eget indkøbte Quooker vandhane til eksisterende vandinstallation 
 • Installering af beholder og CUBE under køkkenvasken 
 • Kvalitetskontrol af installation 
 • Bortkørsel af afmonteret køkkenarmatur 
 • Arbejdsløn og kørsel er inkluderet i prisen 
Forbehold:
 • Der gives ingen former for produkt- eller funktionsgaranti på egne indkøbte varer. 
 • Der er ikke medtaget materialer i tilbuddet, såfremt det bliver nødvendigt, så faktureres de særskilt på fakturaen.
 • Der skal være adgang til at kunne lukke for vandet via eksisterende stopventiler i boligen  
 • Elinstallation skal være lovlig og funktionsdygtig samt mulighed for tilslutning af beskyttelsesleder (jord) 
 • Prisen forudsætter, at der er særskilt stikkontakt i skabet, hvor beholderen skal installeres. Vi anbefaler, at stikkontakten kører på egen gruppe i tavlen.  
 • Samtidig er det en forudsætning, at skabet hvor beholderen skal monteres er minimum 60 cm, samt der skal være plads til beholderen, som er 45x15 cm. og Cube enheden som er D: 270 H: 500 B: 153
 • For at sikre at der er plads til både beholder og Cube enhed, kan det være en fordel at indsende billede af installationerne under køkkenvasken.
 • Såfremt der mangler dele eller opstår andre opgaver i forbindelse med vores besøg, er vi selvfølgelig behjælpelige med dette. I sådanne tilfælde aftales den nye pris med montøren, inden han påbegynder opgaven.
​Bestil nemt en Quooker med CUBE installation ved at udfylde bestillingsformularen øverst på siden.
 

Derfor vælger mange en Quooker med CUBE

De kloge siger, at man skal drikke 2 liter vand om dagen. Og de fleste af os kan vist skrive under på, at det kan være noget af en opgave, da 2 liter vand faktisk er ret meget væske. En måde man kan gøre det lidt lettere er ved at drikke vand med brus. Vand med brus an man jo faktisk få fra køkkenhanen blot ved at tilføje en CUBE-enhed til sin Quooker. Vand med brus er jo ikke kun smart i forhold til at få drukket de anbefalet 2 liter væske. Men hvem ville ikke drømme om kunne tappe vand med brus direkte fra ens egen køkkenhane.
 
Har du allerede en Quooker men ønsker at få den eftertragtede CUBE-enhed tilsluttet, kan du finde den i shoppe hos VVSPlus. Her kan du også se priser på en Quooker med CUBE. Og priserne er naturligvis inkl. montering.
 

Få hjælp til installtion af Quooker med CUBE

De fleste af os har en lille (nogen en større) håndværker gemt i os. Derfor kaster vi os i ny og næ over små håndværks opgaver i hjemmet. At udskifte et almindeligt køkkenarmatur til en Quooker med CUBE vil for nogen være en lidt mere omstændig opgave, og noget vi behøver hjælp til. VVSPlus står derfor gerne til rådighed ved installation af Quooker med CUBE. Ofte behøver du ikke at have din nye Quooker liggende ret længe - vi har for det meste en ledig montørtid den først kommende hverdag. Så du kan hurtigt komme igang med at bruge din nye vandhane med kogende vand og brus. 
 
Når du bestiller VVSPlus til installation af din egen Quooker med CUBE, er du altid sikret at strøm- og vandforsyning er tilsluttet korrekt, og vi afslutter naturligvis besøget med en kvalitetskontrol af installationen. Har du spørgsmål til montering af Quooker med CUBE er du meget velkommen til at kontakte os på 70 12 20 21. Er du i tvivl om du hellere skal vælge et helt almindeligt køkkenarmatur, finder du naturligvis også et stort udvalg af det hos VVSPlus. 
SHOP VARER INKL. MONTERING