Montering af stort badeværelsesmøbel kan bestilles hos VVSPlus

MONTERING AF STORT BADEVÆRELSESMØBEL

BESTIL HER

 
Montering af stort badeværelsesmøbel kan bestilles hos VVSPlus
 

PRIS FOR MONTERING AF STORT BADEVÆRELSESMØBEL 4.995,-

Har du investeret i det helt perfekt badeværelsesmøbel til dit badeværelse men mangler en kompetent håndværker, som kan klare monteringen for dig. Så er det landet det helt rettet sted. VVSPlus har gjort det nemt for dig at bestille montering af badeværelsesmøbel.

Du køber dit eget badeværelsesmøbel og vi søger for resten. I samarbejde med dig finder vi den helt rigtige placering og højde af dit møbel, så brugen i dagligdagen bliver nem og bekvem for dig.

Er dit nye badeværelsesmøbel mellem 100 og 160 cm, er det denne løsning du skal vælge.

Montering af badeværelsesmøbel indeholder:
  • Afmontering af eksisterende håndvask/vaskeskab
  • Montering af nyt badeværelsesmøbel mellem 100 og 160 cm samt vask
  • Bundventil og afløb monteres til eksisterende installation
  • Bortkørsel af afmonteret sanitet og andet affald 
Forbehold:
  • Afspærringsventiler i forbindelse med udskiftningerne skal være tilgængelige og funktionsdygtige
  • Eventuelle efterreparations arbejde (murer/maler/tømrer) er ikke en del af tilbuddet. Ønskes dette er vi gerne behjælpelig med et særskilt tilbud
  • Såfremt der mangler dele eller opstår andre opgaver i forbindelse med vores besøg, er vi selvfølgelig behjælpelige med dette. I sådanne tilfælde aftales den nye pris med montøren, inden han påbegynder opgaven
  • Prisen er lavet med udgangspunkt i at badeværelsesmøbel er samlet ved arbejdets opstart
Bemærk: Denne pakke er ikke inklusiv håndvaskarmatur, hvilke vil sige, at det påkræves, at du enten bestiller et nyt håndvaskarmatur hos VVSPlus eller får et særskilt tilbud på montering af eget indkøbt/ genbrug af eksisterende håndvaskarmatur. 
 
Sidder nuværende rørinstallation uden på væggen, er det typisk ikke muligt at vælge et skuffeskab. Kontakt os derfor gerne 70 12 20 21 for anden mulighed. 
 

Bestil montering af stort badeværelsesmøbel mellem 100 og 160 cm ved at udfylde formularen her under:

 
SHOP VARER INKL. MONTERING
 

BADEVÆRELSESMØBLER - STORT UDVALG INKL. MONTERING

Et baderumsmøbel bliver hurtigt midtpunktet for badeværelset og derfor kan der nemt ligge en masse ønsker til netop et badeværelsesmøbel. Har du endnu ikke fundet det helt perfekt møbel til dit badeværelse, kan du helt sikkert finde en masse inspiration hso os. Hos VVSPlus kan du nemlig udover at bestille montering af dit eget store eller lille badeværeslesmøbel også finde et stort udvalg af badeværelsesmøbler. Vi har baderumsmøbler til badeværelset i flere størrlser, farver og smarte designs - altså helt sikkert også noget som vil falde i din smag.
 
Tag gerne et kig på vores store udvalg af badeværelsesmøbler. Lad dig gerne inspirere og måske du finder det perfekte baderumsmøbel til badeværelset. Og HUSK vores priser på shoppen er som altid inkl. montering.