Bestil montering af toilet hos VVSPlus

MONTERING AF TOILET

BESTIL HER

 
Bestil montering af toilet hos VVSPlus
 

Pris for montering af toilet: 2.850,-

Skal dit toilet udskiftes og er det nye er allerede indkøbt? Så har du helt sikkert brug for en VVS montør. VVSPlus står gerne til rådighed med montering af toilet, og du kan nemt bestille en af vores dygtige VVS'ere til opgaven. 
 
Montering af eget toilet indeholder:
  • Afmontering af eksisterende toilet 
  • Klargøring af installation til nyt toilet 
  • Montering af nyt toilet til eksisterende vandinstallation (inkl. fugning) 
  • Montering af eget nyt toiletsæde 
  • Kvalitetskontrol af installation 
  • Bortkørsel af afmonteret toilet 
  • Arbejdsløn og kørsel er inkluderet i prisen 
Forbehold:
  • Der skal være adgang til at kunne lukke for vandet via eksisterende stopventiler i boligen  
  • Nyt toilet skal kunne anvende eksisterende rørtilslutning  
  • Såfremt der mangler dele eller opstår andre opgaver i forbindelse med vores besøg, er vi selvfølgelig behjælpelige med dette. I sådanne tilfælde aftales den nye pris med montøren, inden han påbegynder opgaven. 
Bemærk: Prisen er kun for montering og er IKKE inkl. et nyt toilet.
 

Bestil montering af toilet ved at udfylde formularen her under:

 
SHOP VARER INKL. MONTERING
 

Lad VVSPlus stå for montering af dit nye toilet

Reparation, nyt design eller noget helt tredje. Uanset hvad grunden er til udskiftning og behovet montering af toilet, så er VVSPlus klar til at hjælpe dig. Har du allerede gjort det klart, at du ikke er den store gør-det-selv type og derfor behøver hjælp til montering af dit nye toilet, er du landet det helt rette sted.
 
Hos VVSPlus har vi nemlig sørget for, at der ikke er lang vej fra behovet til håndværkerhjælp - til du rent faktisk får hjælpen. Overstående bestillingsformular giver dig nemlig mulighed for at booke en VVS’er i vores online kalender til montering af toilet. Du kan bestille 24 timer i døgnet og vælger tilmed selv monteringstiden, der passer bedst for dig. Oftest har vi ledige tider allerede den kommende hverdage, så skal dit nye toilet monteres hurtigst muligt, er hjælpen kun få klik væk.
 
Bestil nemt en VVSPlus montør ved at udfylde formularen ovenover og lad os står for montering af dit nye toilet.
 

Nyt toilet – se vores store udvalg i shoppen

Måske har du ikke allerede fundet det helt rigtige toilet, eller også mangler du rådgivning til det rette valg. Det enorme udvalg af toiletter gør det nemlig ikke nemt at vælge og finde rundt i de mange modeller og funktioner. Er det tilfældet, kan du naturligvis altid søge hjælp hos VVSPlus. Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig på telefon 70 12 20 21.
 
Et toilet, er ikke bare et toilet. I dag er udvalget af toiletter stort og det er ingen undtagelse hos VVSPlus. Vi har samlet et stort udvalg fra nogle af branchens bedste brand, og vi tilbyder derfor et bredt sortiment. I shoppen finder du toiletter i flere prisklasser, så der altid er noget for enhver smag. Prisen for et nyt toilet ligger fra 3.500 kr. og op efter. Og det bedste af det hele er, at vores priser er inkl. montering. Så har du ikke allerede fundet dit nye toilet, kan det være en fordel at købe det samlet hos VVSPlus. Her får du nemlig både toilet og håndværker med i prisen.
 
Gå på opdagelse i shoppen og se udvalg og priser inkl. montering.