Installation af opvaskemaskine hos VVSPlus

MONTERING AF WATERBLOCK

 
Installation af opvaskemaskine hos VVSPlus
 

PRIS FOR MONTERING AF WATERBLOCK 985,-

Bestil ved at udfylde formularen

UPS! Den forespørgsel, som du prøvede at sende igennem, fejler lige nu...

Gå tilbage til forsiden for at fortsætte på vores hjemmeside, hvis du ønsker at få et tilbud eller booke en VVS'er eller elektriker til din opgave. Hvis du stadig har brug for hjælp eller har spørgsmål, står vores kundeservice klar til at assistere dig på 70122021 eller via hej@vvsplus.dk. Tak for din tålmodighed.

Kundeinformationer

TAK FOR DIN HENVENDELSE

Du vil modtage bekræftelsen på mail inden for kort tid.
Vi håber, tilbuddet lever op til dine forventninger og glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

VVSPlus

GODKEND BESTILLING

Opgave

Montering af waterblock_Pakke 4017

Adresse

Tidspunkt

Vi kontakter dig for at finde tidspunkt hurtigst muligt

Kontaktoplysninger

Vælg tidspunkt

 

Bestil nemt montering waterblock hos VVSPlus

Det er et krav at have monteret et aquastop/- eller waterblock før slangen til din vaskemaskine eller opvaskemaskine. Montering af waterblock og Aquastop er en form for vandsikring, som sikre dig imod større vandskade i tilfælde af lekage på vandslangen til din vaske eller opvaskemaskine. Montering af waterblock er en lille investering, som kan være rigtig godt givet ud.
 
Montering af waterblock indeholder:
  • Levering og montering af ny waterblock
  • Instilling af waterblocken til en specifik vandmængde, ud fra hvad din maskine skal bruge, så vi sikre, at der aldrig kan løbe mere vand ud på gulvet end det der er beregnet til maskinen
  • Kontrol og kvalitetssikring af det udførte arbejde
Forbehold:
  • Spulehane/ventil skal være tilgængelig og funktionsdygtig
  • Skulle der opstår en situation, hvor vi er nød til at skifte spulehane/ventil, er vi selvfølgelig behjælpelige med dette også. I dette tilfælde vil montøren fortælle jer prisen inden arbejdet påbegyndes
Udfyld nemt formularen ovenover og book tid i kalenderen til montering af waterblock.
 
Ønsker du at tilkøbe montering af waterblock i forbindelse med installation af opvaskemaskine, kan du kontakte os på 70 12 20 21 for et samlet tilbud.
SHOP VARER INKL. MONTERING
 

Bestil VVSPlus til montering af waterblock

Er du bekymret for risikoen for vandskader elle lækager i køkkenskabet? En effektiv løsning til at mindske denne risiko er montering af en waterblock. En waterblock er en vigtig enhed, der monteres på vandudtaget for at beskytte mod potentielle skader forårsaget af vandlækager og utætheder.
Det er faktisk lovpligtigt at have aquastop/waterblock på opvaske- og vaskemaskiner. Funktionen af en waterblock er simpel, men afgørende. Den fungerer som en sikkerhedsforanstaltning ved at lukke for vandtilførslen, hvis den registrerer en unormal mængde vandstrøm. Dette betyder, at hvis der opstår en lækage eller et brud i vandrørene, vil waterblocken straks reagere ved at stoppe vandet og forhindre yderligere skade.
 
VVSPlus tilbyder nu en praktisk løsning til montering af en waterblock i dit hjem til kun 985 kr. Vores erfarne teknikere kan hurtigt montere en waterblock på dit vandudtag og sikre, at dit hjem er beskyttet mod potentielle vandskader.
 
Ved at investere i en waterblock fra VVSPlus investerer du i sikkerheden og trygheden i dit hjem. Undgå bekymringerne og omkostningerne ved vandskader ved at tage skridtet til at beskytte dit hjem i dag.
Bestil montering af waterblock hos VVSPlus nu ved at udfylde formaluren ovenover. Du kan også ringe til os på 70 12 20 21 hvis du ønsker at få yderligere information.