RADIATOR VIRKER IKKE

MANGLER DU VARME I DIN RADIATOR?
Radiator virker ikke - sådan løser du problemet - VVSPlus

RADIATOR VIRKER IKKE

MANGLER DU VARME I DIN RADIATOR?

Radiator virker ikke – find årsagen her

Hvorfor virker min radiator ikke? Når du drejer på termostaten på din radiator forventer man typisk, at der kort efter kommer en behagelige varme, som hurtigt opvarmer rummet, hvor radiatoren er placeret. Sker dette ikke umildbart efter du har drejet på termostaten, og du mærker kolde radiatorer, kan det godt tænkes, at der er problemer med din radiator. Din radiator virker ikke optimalt, når den ikke leverer en ordenligt varme, som der indstilles via termostaten. Ja - så hvofor virker min radiator ikke? Radiator problemer kan faktisk have mange årsager, men inden du mister håbet og hopper i den store varme strik, så kan vi trøste dig med, at du er landet det helt rettet sted. VVSPlus kan nemlig være behjælpelig med faglig rådgivning, kompetencer men også vores gør-det-selv guides, når du mangler varme fra din radiator i din lejlighed eller ejendom.
 
Ønsker du ikke selv at løse problemet, og har du akut brug for hjælp kan du også undlade at læse videre men blot klikke på billedet nedenfor. Her kan du hurtigt booke en håndværker, som kan fejlsøge på dit radiator problem og få varmen retur i din bolig. Du kan også gå direkte til shoppen, hvis du ønsker at finde nye radiator termostater.

Hvorfor virker min radiator ikke

Når du oplever manglede varme og en iskold radiator kan der være flere årsager på problemet, men vi oplever typiske tre fejl som ofte går igen. Vi høre fra mange af vores kunder ”min radiator virker ikke” og faktisk kan de fleste hurtigt få varmen tilbage ved at undersøge nedenstående tre løsninger, som forhåbentligt kan afhjælpe problemet. Du behøver ikke at være den helt store gør-det-selv type for at kunne løse radiator problemet, så træk du bare i arbejdes handskerne og følg vores guide step by step for en fejlfinding af problemet. Du er også velkommen til at ringe til os på 70 12 20 21, hvis du ønsker rådgivning fra vores kundeservice.
 

Radiator i lejlighed virker ikke

Bor du i et lejlighedskompleks og har problemer med, at en radiator i din lejlighed ikke virker, er det oftest et problem, som er lokalt hos dig. Mangler der varme i hele ejendommen, er det dog en helt anden udfordring, men den kan vi naturligvis også hjælpe dig med.
 
Men til det store spørgsmål hvorfor virker min radiator ikke, så er svaret og løsningen på dit radiator problem lige her under. Vi har nemlig lavet en komplet guide, som kan løse de fleste udfordringer, hvis alle radiatorer ikke virker i ens lejlighed.
 

Få løsningen på problemet, radiator virker ikke

Når kulden tager fat, har man en klar forventning om at varmekilden i ens bolig afhjælper kulden og varmer op til ønsket temperatur. Men efter en sommer periode, hvor alle ens radiatorer har været slukket, kan man opleve startproblemer og derved kolde radiatorer. De typiske fejl som termostat der ikke virker, luft i radiatoren eller radiator der larmer, kan du finde en løsning på her under:
 
  • Termostaten virker ikke er en typisk radiatorfejl. Problemet opstår oftest ved at ventilen har sat sig fast, hvilket du sagtens kan afhjælpe på egen hånd. I nogle tilfælde kan det dog kræve en udskiftning af selve termostaten eller en ny pakdåse, men forsøg dig lige med vores guiden inden du anskaffer dig en helt ny radiator termostat.
 
  • Luft i rørene er et andet problem som i 98 % af tilfældene vil vise sig ved at radiatoren larmer. Luft i radiatoren kan nemt løses ved en udluftning, og det kan du sagtens forsøge dig med på egen hånd. Læs vores indlæg om udluftning af radiator, som har en komplet guide til at komme lige præcis dette problem til livs.
 
  • Oplever du derimod at dit centralvarmeanlæg taber tryk, og der mangler varme i din radiator, kan fejlen være lidt større og mere omfattende - nemlig en defekt på en komponent på selve centralvarmeanlæg. Ved denne type fejl vil vi altid anbefale, at du kontakter en fagperson og rådfører dig med dem. Mistænker du denne fejl, og er der manglede tryk på anlægget, er du meget velkommen til at kontakte VVSPlus for en yderligere fejlsøgning af dit radiatoranlæg. Du kan også ringe til os på telefon 70 12 20 21 eller klikke på billedet her under for at få et uforpligtende tilbud på din opgave:

Min radiator virker stadig ikke

Står du tilbage med sved på panden og stadig oplever, at alle radiatorer ikke virker? Kan du vinge alle punkter af i overstående guide, har du højst sandsynlig brug for hjælp fra en VVS montør. Når du har forsøgt at afhjælpe problemet med assistance fra overstående guide uden held, er der vist bare ikke andet at gøre end at søge professionel hjælp.
 
Problemet med radiator der ikke virker i lejlighed, er jo oftest et problem, som man ønsker at få løst hurtigst muligt, så man slipper for at pakke sig i den tykke stik og uldsokker. Heldigvis kan du døgnet rundt booke en VVS’er hos VVSPlus. Vi har som oftest ledige tider den samme dag eller den efter følgende, så du hurtigt kan få varme retur. Vores team af dygtige VVS’er er alle kompetente inden for deres fag og særligt dygtige på udbedring af fejl på radiator. Derfor vil du altid være i trygge hænder hos en VVSPlus montør. Du kan hilse på vores hold af dygtige montører lige her.
 
Lad VVSPlus hjælpe dig ved at ringe til os på telefon 70 12 20 21, eller bestil hurtigt en fejlsøgning af dit radiatoranlæg her.

Relaterede artikler