Bestil reparation af toilet hos VVSPlus

REPARATION AF TOILET

GEBERIT DUOFIX OMEGA CISTERNE

 
Bestil reparation af toilet hos VVSPlus
 

Pris for reparation af Geberit Duofix Omega cisterne 2.595,-

 
Reparation af Geberit Duofix Omega cisterne indeholder:
  • Demontering af eksisterende svømmeventil og skyllegarniture
  • Levering og montering af ny svømmeventil og skyllegarniture
  • Kvalitetskontrol af installation
 
Forbehold:
  • Valget af toilettypen skal være korrekt så svømmeventil og skyllegarniture passer til den bestilte opgave
  • Afspærringsventiler i forbindelse med udskiftningerne skal være tilgængelige og funktionsdygtige 

Bestil reparation af Geberit Duofix Omega cisterne ved at udfylde formularen her under:

 
SHOP VARER INKL. MONTERING
 

Væghængt toilet der løber efter skyl

Når man er en heldig ejer af et væghængt toilet, har man også en cisterne gemt bag væggen, hvor selve teknikken gemmer sig. Da cisternen er gemt og pakket godt af vejen, kan det i nogle tilfælde være svært selv at stå for reparation, hvis toiletter ikke fungerer korrekt. Problemer med toilettet kan fx være et svagt toiletskyl eller vand der løber i kummen. Er det tilfældet hos dig, og har du en Geberit Duofix Omega cisterne, kan du nemt bestille en reparation af teknikken i cisternen.

At have et væghængt toilet har rigtig mange fordele. Især en bedre hygiejne omkring et væghængt toilet er nemmere at opnå, da der ikke er nogle kroge, man ikke kan komme rundt om. Et hængetoilet giver desuden også et flot svævende look i rummet. Fordele omkring det væghæntge toilet er mange og derved en stor glæde ved at have netop denne type toilet. Men selvom man har et hængetoilet, kan der stadig opstå fejl og problemer med selve teknikken i cisternen. En typisk fejl på et væghængt toilet er, at det løber efter skyl. Oplever du dette problem eller måske har svagt skyl, kan det være nødvendigt at overveje en reparation af dele i cisternen ved at udskifte reservedele.

Reparation af Geberit Duofix Omega cisterne kan bestilles ved at udfylde bestillingsformularen ovenover. Du er også velkommen til at ringe til os på 70 12 20 21, hvis du har spørgsmål til dit toilet, der ikke fungerer ordentligt.

Skulle det mod forventning ikke være tilstrækkeligt med reparation af dit toilet, vil prisen blive nedjusteret til et lille servicebesøg. Vi står efterfølgende gerne til rådighed med et uforpligtende tilbud på et komplet udskiftning af toilet.
 

Inspiration og guide til væghængt toilet

Er du nysgerrig på gør-det-selv guides og gerneralt inspiration til badeværeset, kan du læse en masse på vores blog. Her finder du bl.a. vores store guides om væghængte toilet, udskiftning af toilet. Du finder desuden også indlæg som giver en løsning på toilet løber og viden om hvor meget koster et toiletskyl.