Bestil reparation af toilet hos VVSPlus

REPARATION AF TOILET

GEBERIT SIGMA DUOFIX CISTERNE

 
Bestil reparation af toilet hos VVSPlus
 

Pris for reparation af Geberit Sigma Duofix cisterne 2.295,-

 
Reparation af Geberit Sigma Duofix cisterne indeholder:
  • Demontering af eksisterende svømmeventil og skyllegarniture
  • Levering og montering af ny svømmeventil og skyllegarniture
  • Kvalitetskontrol af installation
Forbehold:
  • Valget af toilettypen skal være korrekt så svømmeventil og skyllegarniture passer til den bestilte opgave
  • Afspærringsventiler i forbindelse med udskiftningerne skal være tilgængelige og funktionsdygtige 

Bestil reparation af Geberit Sigma Duofix Cisterne ved at udfylde formularen her under:

 
SHOP VARER INKL. MONTERING
 

Skift reservedele på din Geberit cisterne

Væghængte toiletter er populære som aldrig før, og det er der rigtig mange grunde til. Et væghæng toilet er genialt, hvis man ikke ønsker et toilet der ikke overtager og fylder alt for meget i rummet. Har du et hængetoilet vil du opleve at levetiden er lang både på kummen men også på selve teknikken i cisternen. Dog kommer man ikke uden om, at der med tiden kan opstå problemer med reservedelene i cisternen. Heldigvis kan man i langt de fleste tilfælde løse det ved en reparation og udskiftning af reservedele. Har du et væghængt toilet med en Geberit Sigma Duofix cisterne, står vi gerne til rådighed med en reparation.
 
Har du et væghængt toilet med en Geberit cisterne, som har problemer med at tage vand ind eller har et svagt toiletskyl, behøver du ikke gå panik. For selvom det kan virke lidt besværligt at reparere på et væghængt toilet, er det slet ikke en umulig opgave. Og faktisk kan det klares helt uden en komplet udskiftning. At skifte reservedele på i din Geberit cisterne er også en langt billigere metode. I langt de fleste tilfælde kan en reparation nemlig løse de typiske fejl som opstår i cisternens tekniske dele.
 
Skulle det mod forventning ikke være tilstrækkeligt med reparation af dit toilet, vil prisen blive nedjusteret til et lille servicebesøg. Vi står efterfølgende gerne til rådighed med et uforpligtende tilbud på et komplet udskiftning af toilet.
 
Ring til os på 70 12 20 21 for at hør nærmere om muligheden for reparation af din Geberit Sigma Duofix cisterne.
 
 

Det er vigtigt at din Geberit Sigma Duofix cisterne er i top 

Et toilet - uanset leverandør og model er på noget af et arbejde. En familie på fire skyller i gennemsnit 12,8 gange pr. dag, hvilket svare til 4.700 kr. gange om året. Derfor er det virkelig vigtigt, at toilettet er funktionsdygtigt og ikke melder fejl. Hvis dit toilet løber eller ikke skyller ordenligt, kalder det faktisk på dig. Så du bør ikke ignorere, hvis toilettet løber eller ikke tager vand ind. Her vil det ofte være nødvendigt at udskifte nogle reservedele og derved løse problemet. 
 
Er du i tvivl om dit væghængte toilet med en Geberit Sigma Duofix cisterne kan repareres, er du meget velkommen til at ringe til os på 70 12 20 21. Vi kan helt sikkert finde en god løsning og få dit toilet tilbage i topform igen. Lad os tage snakken om dine muligheder.