Bestil reparation af toilet hos VVSPlus

REPARATION AF TOILET

IFÖ CERA

 
Bestil reparation af toilet hos VVSPlus
 

Pris for reparation af Ifö Cera toilet 2.195,-

 
Reparation af Ifö Cera toilet indeholder:
  • Demontering af eksisterende ind- og udløbsventiler
  • Levering og montering af nye ind- og udløbsventiler
  • Kvalitetskontrol af installation
Forbehold:
  • Valget af toilettypen skal være korrekt så ind- og udløbsventiler passer til den bestilte opgave
  • Afspærringsventiler i forbindelse med udskiftningerne skal være tilgængelige og funktionsdygtige

Bestil reparation af Ifö Cera toilet ved at udfylde formularen her under:

 
SHOP VARER INKL. MONTERING
 

Lad os tage hånd om dit toilet der ikke virker

Med et toilet som ikke virker optimalt kan man være tilbøjelig til at tro, at det er nødvendigt at udskifte hele toilettet og derved stå med en større udgift. Men faktisk oplever vi, at problemer med toilet ikke skyller korrekt eller skyller ordentligt ud kan løses blot ved at udskifte og reparere på dele af indmaden i cisternen. Har du et Ifö Cera toilet, som ikke virker og fungerer korrekt, kan du nemt bestille en VVS montør til reparation.
 
Et toilet der ikke virker er på ingen måde optimalt. Vi skyller ud i toilettet flere gange om dagen, end vi egentligt tænker. Faktisk skyller en gennemsnitlig familie omkring 4700 gange om året, hvilket vil sige 12,8 gange om dagen. Derfor er det altså ret væsentligt at vores toilet skylle ordentligt og der ikke er problemer vandet i kummen eller i cisteren. Oplever du problemer med dit Ifö Cera toilet kan det i mange tilfælde være tilstrækkeligt at udskifte dele af indmaden i cisteren for at komme problemet til livs. Udskiftning af ind- og udløbsventil kan ofte afhjælpe problemer med toilet der løber eller toilet der skyller langsomt.
 
Du bestiller nemt Ifö Cera reparation ved at udfylde bestillingsformularen ovenfor. Ring til os på 70 12 20 21 for at hør nærmere om muligheden for reparation af dit toilet.
 

Ifö Cera reservedele kan fixe dit toilet 

I stedet for at investere i et helt nyt toilet, som ofte koster to og tre gange så meget, så bør man overveje i første omgang at afprøve en reparation af toilettet ved at udskifte reservedele. I mange tilfælde er det nemlig tilstrækkeligt med en udskiftning af indløbsventil og udløbsventil for at få toilettet til at virke ordentligt igen. Med de rettet kompetencer og Ifö Cera reservedele kan du altså få dit toilet til at skylle ordentligt igen.
 
Det bedste af det hele er, at du hurtigt kan bestille en reparation af dit Ifö Cera toilet ved at udfylde bestillings formularen oven over. Ved bestilling af denne opgave sørger vi for at have de rettet Ifö Cera reservedele med og står for udskiftning af indmaden i cisteren. Vi tester og laver kvalitetskontrol af installationen inden vi afslutter opgaven.
 
Skulle det mod forventning ikke være tilstrækkeligt med reparation af dit toilet vil prisen blive nedjusteret til et lille servicebesøg. Vi står efterfølgende gerne til rådighed med et uforpligtende tilbud på et komplet udskiftning af toilet.
 
Har du et Ifö Sign eller Ifö Spira toilet kan du også bestille reparation af dem. Læs også mere nyttigt toilet info blandt vores mange inspirationsindlæg. Her kan du finde en løsning på toilet løber eller læse hvor meget et toiletskyl koster.