Bestil reparation af toilet hos VVSPlus

REPARATION AF TOILET

IFÖ SPIRA

 
Bestil reparation af toilet hos VVSPlus
 

Pris for reparation af Ifö Spira toilet 2.795,-

 
Reparation af Ifö Spira toilet indeholder:
  • Demontering af eksisterende plastcisterne
  • Levering og montering af ny plastcisterne med komplet med indmad
  • Kvalitetskontrol af installation
Forbehold:
  • Valget af toilettypen skal være korrekt så den komplette cisterne passer til den bestilte opgave
  • Afspærringsventiler i forbindelse med udskiftningerne skal være tilgængelige og funktionsdygtige 

Bestil reparation af Ifö Spira toilet ved at udfylde formularen her under:

 
SHOP VARER INKL. MONTERING
 

Ifö Spira reservedele kan løse dine toilet problemer

Ifö er af er de mest kendte producenter inden for sanitet – og det er bestem ikke uden grund. De har gennem årene sendt den ene toilet klassikere på markedet efter den anden. Derfor ser vi i dag også rigtig mange Ifö toiletter på de danske badeværelser. En model som er særligt populær er Spira modellen – både på grund af det elegante design men især også for kvaliteten og holdbarheden. På trods af at kvaliteten altid er i top på alle Ifö produkter, kan man ikke komme udenom, at toilet også kan støde ind i problemer efter mange års tjeneste på badeværelset. Har du fx problemer med et Ifö toilet der løber eller ikke trækker ordentligt ud, kan en reparation være en oplagt løsning. Reparation af Ifö Spira toilet kan nemlig i langt de fleste tilfælde klares blot ved at udskifte reservedele såsom en komplet cisterne inkl. ind- og udløbsventil.
 
Et toilet har lidt af en opgave for sig. Måske man ikke lige tænker over det, men faktisk skyller en gennemsnitlig familie ud i toilettet ca. 12,8 gange pr. dag. Det er virkelig mange skyl pr år. Derfor er det jo ikke uforståeligt, at et toilet med tiden kan stå af eller ikke virke optimalt. De klassiske toilet problemer er, et løbende toilet, toilet der ikke skylle ordentligt ud eller ikke vil tage nok vand ind. Et Ifö Spira toilet kan komme ud for samme udfordringer, men det kan heldigvis klares med de rette reservedele og en kompetent VVS’er. Begge dele har vi her hos VVSPlus – i en og samme løsning. Vi har gjort det nemt for dig. Du kan derfor nemt bestille både håndværker og Ifö Spira reservedele til reparation af dit toilet lige her. Du bestiller nemt udskiftning af indmad inkl. plastcisterne ved at udfylde bestillings formularen oven over og vælger en ønsket tid i vores online kalender.
 
Er du i tvivl om dit Ifö toilet kan fixes ved hjælpe af reservedele, kan du altid ringe til os på 70 12 20 21, hvor vi sammen finder en løsning.
 

Ifö toilet reparation og meget andet

Hos VVSPlus har vi forsøgt at gøre det nemt at løse diverse gør-det-selv opgaver på egen hånd. Vi har faktisk samlet en masse inspirationsindlæg på vores blog. Her kan du finde nyttig viden om, hvad koster et toilet skyl, hvordan fixer man et toilet der løber og hvad er et toilet uden skyllekant. Har du været igennem flere af vores emner omkring toilet, og forsat har et toilet der ikke fungerer ordentligt, har vi en løsning tilbage. Bestilling af Ifö toilet reparation ovenfor vil formentligt kunne løse dine problemer. Det bedste af det hele det er, at det koster 2 til tre gange mindre af udføre en reparation end at købe et helt nyt Ifö toilet.
 
Vi hjælper dig gerne med reparation af dit toilet. Ring til os på 70 12 20 21 eller bestil nemt ovenover, hvis du gerne vil have toilettet til at skylle korrekt igen.
 
Skulle det mod forventning ikke være tilstrækkeligt med reparation af dit toilet, vil prisen blive nedjusteret til et lille servicebesøg. Vi står efterfølgende gerne til rådighed med et uforpligtende tilbud på et komplet udskiftning af toilet.