Tilslutning af gaskogeplade hos VVSPlus

TILSLUTNING AF GASKOGEPLADE

 
Tilslutning af gaskogeplade hos VVSPlus
 

PRIS FOR TILSLUTNING AF GASKOGEPLADE 3.195,-

Bestil ved at udfylde formularen

UPS! Den forespørgsel, som du prøvede at sende igennem, fejler lige nu...

Gå tilbage til forsiden for at fortsætte på vores hjemmeside, hvis du ønsker at få et tilbud eller booke en VVS'er eller elektriker til din opgave. Hvis du stadig har brug for hjælp eller har spørgsmål, står vores kundeservice klar til at assistere dig på 70122021 eller via hej@vvsplus.dk. Tak for din tålmodighed.

Kundeinformationer

TAK FOR DIN HENVENDELSE

Du vil modtage bekræftelsen på mail inden for kort tid.
Vi håber, tilbuddet lever op til dine forventninger og glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

VVSPlus

GODKEND BESTILLING

Opgave

Tilslutning af gaskogeplade_Pakke 5020

Adresse

Tidspunkt

Vi kontakter dig for at finde tidspunkt hurtigst muligt

Kontaktoplysninger

Vælg tidspunkt

 

BESTIL TILSLUTNING AF GASKOGEPLADE

Vil du gerne i gang med at bruge din nye gaskogeplade, er det muligt at bestille en af vores dygtige VVS’ere til tilslutning. Hos VVSPlus er vi klar til at hjælpe dig med dine gasinstallationer, når du har brug for det. Bestil nemt tilslutning af gaskogeplade her under.
 
Tilslutning af gaskogeplade indeholder:
  • Tilslutning af gaskogeplade til eksisterende installation.
  • Installationen tæthedsprøves, og gasblus indreguleres.
  • Tilbagemelding til gasværket om ændring af installation. 
Forbehold:
  • Kogepladen skal være monteret i bordpladen ved arbejdets start.
  • Eksisterende gasinstallation skal være lovlig og funktionsdygtig.
  • Gasdyser til korrekt gastype og gasregulator er ikke en del af dette tilbud.
  • Andre dele og yderligere opgaver der måtte opstå, kan resultere i en højere pris.
Bestil tilslutning af gaskogeplade ved at udfylde formularen ovenover.
SHOP VARER INKL. MONTERING
 

Brug for hjælp til tilslutning af gaskogeplade

Mangler du hjælp til tilslutning af gaskogeplade, er du landet det helt rettet sted. Hos VVSPlus er vi et autoriserede VVS firma, hvor vi har dygtige montører med A-certifikat, hvilket betyder, at de kan udfører gasinstallationer for dig. Er du den heldige ejer af et gaskomfur eller en gaskoge, som skal udskiftes, er vi derved kompetente til opgaven. Tilslutning af gaskogeplade er ligesom ved andre gasinstallationer kun lovligt at gøre som autoriserede VVS montør. Udskiftning af gaskogeplade sker typisk ved en køkkenrenovering eller ved ønsket om en opgradering af den nuværende gaskogeplade. Om du har brug for vores hjælp af den ene eller anden grund, er ikke vigtig for os. Vi løser nemlig alle typer for gasinstallationer.
 

Udførelse af gasinstallationer på egen hånd

Det er yderst vigtigt, at du altid allierer dig med et autoriserede VVS firma, når du skal have udskiftet eller flyttet dine gasinstallationer. Alle former for opgaver som vedrører gasinstallationer - både på natur- og bygas må nemlig KUN udføres af et autoriserede VVS firma og KUN af montører, der er uddannet med et A-certifikat. Dette er fordi at der skal meldes tilbage til gasleverandøren ved ændringer samt ved udskiftninger på gasnettet, hvilket man som privat person ikke kan gøre. De nye installationer kontrolleres herefter af gasleverandøren kontrolinstans for at sikre, at alle bekendtgørelser og gasreglementet overholdes på gasnettet og måles korrekt. Ved forkert installation af gas kan man i værste tilfælde risikere et gasudslip, hvilket kan have fatale konsekvenser. Derfor skal man have stor respekt for arbejde med gas og altid overlade det til professionelle fagfolk.  
Heldigvis kan du trygt overlade tilslutning af gaskogeplade til VVSPlus og vores kompetente montører. Du booker os nemt ved at udfylde bestillingsformularen øverst på siden. Pris for tilslutning af gaskogeplade er 3.195 kr.
 

VVSPlus udfører flere typer af gas installationer

Er du bosat i en ejendom, der er koblet på gas, kan du muligvis også have brug for hjælp til andre typer opgaver. VVSPlus er naturligvis også behjælpelige ved tilslutning af gaskomfur, udskiftning af gasmåler og nedtagning af gasmåler inkl. installation.
 
Du kan altid ringe til os på 70 12 20 21, hvis du har spørgsmål til en opgave eller noget helt andet. Vores service team er klar til at hjælpe dig.