Grundfos cirkulationspumpe - VVSPlus leverer og monterer

CIRKULATIONSPUMPE

BØR DU FÅ SKIFTET DIN CIRKULATIONSPUMPE?

BØR DU FÅ EN UDSKIFTNING AF CIRKULATIONSPUMPE?

Det er fornemtlig ikke noget, som du tænker over, men faktisk kan det være en rigtig god ide at skiftet din cirkulationspumpe, hvis den er af ældre dato. En pumpe, som er en ældre model, kan nemlig hurtigt sluge en hel del strøm, hvilket giver en højere elregning, og er derved ikke nær så energivenlig. Derfor er udskiftning af cirkulationspumpe ofte værd at overveje.
 
Som husejer kan du have et årligt overforbrug på driften af husets cirkulationspumpe på op til kr. 915,-. Så hvis du også tænker, at det var på tide at nedbringe forbruget, og udskifte din nuvværende pumpe - så bør du læse med her.
 
Er du allerede klar til en udskiftning af cirkulationspumpe, kan du få et gratis tilbud ved at klikke på billedet her under:

Hvad er en cirkulationspumpes funktion

Lad os til en start slå fast, hvilken funktion en cirkulastionspumpe har. Pumpen er placeret i din boligs varmeanlæg, og her vil der typisk være en eller to pumper monteret. En cirkulationspumpe til brugsvand søger for at cirkulere vandet rundt. Det betyder, at du ikke skal vente længe på det varme eller kolde vand, når du åbner for vandhanen. En cirkulationspumpe til varme sørger for, at du altid får varme til din gulvvarme eller dine radiatorer.
 
Så en cirkulationspumpe har faktisk en vigtig funktion i din bolig i forhold til komforten med vand og varme.


Valg af cirkulationspumpe

Hvis man ikke er fagperson, kan det være svært at finde rundt i cirkulationspumper. Så for at gøre det nemmere for dig, har vi hos VVSPlus valgt at samarbejde med en producent, som har en af markedets mest energieffektive pumper – nemlig Grundfos.
 
I samarbejde med Grundfos tilbyder vi to typer af cirkulationspumper til brugsvand og varme:
 
  • ALPHA 2 er ekstremt fleksibel, pålidelig og meget mere kompakt end andre A-mærkede cirkulationspumper på markedet. Med dens kompakte design kan den nu installeres på selv meget trange steder.
  • ALPHA 2 har et lavt energiforbrug.
  • Går du op i grøn energi, så er teknologien bag Grundfos' ALPHA 2 i højeste ende af energimærkningsskalaen. ALPHA 2 forbruger op til 80% mindre elektrisk energi end D-mærkede cirkulationspumper.
  • Med ALPHA 3 får du den nyeste generation af cirkulationspumper. Det betyder, at du nemt udveksler oplysninger mellem pumpen og din smartphone/tablet via Bluetooth installationen. Via denne intallation kan du også selv se evt. fejl, så du hurtigt kan rådføre dig med din håndværker.
  • Ligesom ALPHA 2 så er teknologien bag Grundfos ALPHA 3 i højeste ende af energimærkningsskalaen. Derved vil ALPHA 3 forbruge op til 80 % mindre elektrisk energi end D-mærkede cirkulationspumper.
Så med vores alles bevågenhed omkring netop miljøet, så er det absolut et rigtigt valg at gå med en cirkulationspumpe fra Grundfos.


Fordele ved at vælge en cirkulationspumpe fra Grundfos

Med en Grundfos cirkulationspumpe er der mange fordele – se bare et lille udpluk herunder:
  • Du vil opleve en bedre komfort, da varme bliver mere jævnt fordelt i din bolig.
  • En ALPHA 2 og 3 cirkulationspumpe bruger færre watt end de ældre modeller på markedet, så du vil opleve en besparelse på din varme- og elregning.
  • Din VVS installatør kan indstille temperaturen specifikt til hvert rum i din bolig.
  • ALPHA 3 kan styres via en app.
  • Grundfos’ cirkulationspumper er en af markedets mest energieffektive pumper.
Vil du læse mere om cikulationspumper fra Grundfos, kan du finde meget mere information her om ALPHA 2 og ALPHA 3.


Er det tid til at udskifte din cirkulationspumpe

Som tidligere nævnt kan en ældre pumpe bruge væsentligt mere strøm end en nyere pumpe fra fx Grundfos. Derfor giver det god mening at se på muligheden for at udskiftet den gamle.
 
Er du i tvivl, om du har en pumpe af ældre dato, så kan du altid få god rådgivning hos VVSPlus. Vi sidder klar på telefon 70 12 20 21 til at guide dig. Her kan vi sammen finde ud af, om en cirkulationspumpe fra Grundfos vil være en god løsning for dig.


Få et tilbud på udskiftning af cirkulationspumpe

Skal VVSPlus hjælpe dig med udskiftning af din cirkulationspumpe, så få et uforpligtende tilbud LIGE HER. Du får altid svar indenfor 24 timer på alle hverdage.
 
Vi sidder klar til at hjælpe dig med udskiftning af din nuværende pumpe. Ring til os på 70 12 20 21.

Relaterede artikler