Bestil udskiftning af varmtvandsbeholder hos VVSPlus

UDSKIFTNING AF VARMTVANDSBEHOLDER

 
Bestil udskiftning af varmtvandsbeholder hos VVSPlus
 

Få et GRATIS tilbud på udskiftning af varmtvandsbeholder

Udfyld formularen

 

UPS! Den forespørgsel, som du prøvede at sende igennem, fejler lige nu...

Gå tilbage til forsiden for at fortsætte på vores hjemmeside, hvis du ønsker at få et tilbud eller booke en VVS'er eller elektriker til din opgave. Hvis du stadig har brug for hjælp eller har spørgsmål, står vores kundeservice klar til at assistere dig på 70122021 eller via hej@vvsplus.dk. Tak for din tålmodighed.

Vent et par sekunder, billedet uploades.

Leveringsadresse

Fakturaadresse

TAK FOR DIN HENVENDELSE

Du vil modtage bekræftelsen på mail inden for kort tid.
Vi håber, tilbuddet lever op til dine forventninger og glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

VVSPlus

SHOP VARER INKL. MONTERING
 

ER DET TID TIL UDSKIFTNING AF VARMTVANDSBEHOLDER?

Har din varmtvandsbeholder udtjent sin værnepligt efter flere års tjeneste. Måske oplever du mindre tryk på vandet, kun lidt varmt vand eller intet varmt vand. Så kan det være tid til udskiftning af din varmtvandsbeholder. Heldigvis er du landet det helt rette sted. Hos VVSPlus kan du nemt få en pris på udskiftning af varmtvandsbeholder. Og du har endda svar inden for 24 timer på hverdage. Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen ovenfor og så vil du få et uforpligtende tilbud på opgaven.
 

HVORDAN ER DET MED EN VARMTVANDSBEHOLDERS LEVETID?

I de fleste husstande i Danmark er der tilsluttet en varmtvandsbeholder, uanset om man bor i privat bolig eller i etageejendom. Man kan have tilsluttet en varmtvandsbeholder via fjernvarme, centralvarme eller el. En varmtvandsbeholder findes i mange størrelser, og typisk vil en almindelig husstand have en 110-130 liters beholder tilsluttet. For at øge levetiden på en varmtvandsbeholder skal man fx være opmærksom på at minimere kalken i vandbeholderen - det findes der flere metoder til fx ved mindre kalkholdigt vand. Vi vil rigtig gerne gøre dig lidt klogere på, hvordan man passer på beholderen og hvornår er det egentlig tid til en ny varmtvandsbeholder? Du er meget velkommen til at ringe til os på 70 12 20 21, hvis du har brug for hjælp til din nuværende varmtvandsbeholders levetid og stand.
 
Er du derimod allerede klar til en ny varmtvandsbeholder nu, giver vi dig gerne et gratis tilbud. Udfyld nemt bestillingsformlaren ovenover hvis du ønsker et gratis tilbud på en ny varmtvandsbeholder i din bolig.
 

INTET TRYK PÅ VANDET?

En varmtvandsbeholder er en genial opfindelse, som gør det muligt for os at stå op om morgenen og tage et dejligt varmt bad. Så det vil typisk også være under bruseren, at du opdager, hvis noget er galt ude i din varmtvandsbeholder. Oplever du fx at trykket på vandet mangler, eller at trykket falder kort tid efter, du har åbnet for vandet? Og gælder det manglende tryk på vandet både for din bruser og vandhanen i håndvasken? Ja, så kan det sagtens skyldes et problem i din varmtvandsbeholder. Trykket på vandet kan falde pga. en tilkalket beholder, og så er det tid til en udskiftning af varmtvandsbeholder.
 

HVAD KOSTER DET AT FÅ SKIFTET EN VARMTVANDSBEHOLDER?

VVSPlus har med vores dygtige VVS-installatører stor erfaring med udskiftning af varmtvandsbeholdere. Du er derfor altid i trygge hænder hos os, når det er tid til skift af varmtvandsbeholder. Vi tilbyder dig at få et uforpligtende tilbud på din opgave. Ønsker du at få en pris på udskifting af varmtvandsbeholder, så kan VVSPlus skal hjælpe dig med et gratis tilbud. Du skal blot udfylde bestillingsformlaren ovenover. Det eneste vi skal bruge fra dig for at give en pris på varmtvandsbeholder udskiftning er:
  • Et par billeder af den nuværende beholder, tilslutningen samt et billede af mærkepladen (her ses bl.a. størrelsen på beholderen)
  • En beskrivelse af adgangsforhold og hvor varmtvandsbeholderen er placeret
Send os tilbuddet afsted til os hvorefter du modtager en pris retur på din opgave indenfor 24 timer på hverdage
 
Hvis du ønsker at tage imod vores tilbud, kan du med det samme booke en af vores VVS-montører direkte i vores kalender. Så kommer vi og klarer udskiftning af varmtvandsbeholderen, når det passer bedst ind i din hverdag. Vi hjælper dig også gerne med tømning af varmtvandsbeholder.
 
Få et tilbud allerede i dag eller ring til vores kundeservice på 70 12 20 21, hvis du har spørgsmål. Du kan også skrive til os på chatten, hvis du har spørgsmål. Du kan også læse om andre årsager til, at der intet varmt vand i vandhanen er i vores indlæg.
 

ØG LEVETIDEN PÅ DIN VARMTVANDSBEHOLDER

For at øge levetiden for en varmtvandsbeholder er det vigtigt at opretholde den rigtige temperatur på vandet i beholderen, så man undgår mindst mulig kalk. Ved at have den rigtige temperatur undgår man også risiko for barrieredannelse i beholderen. Den optimale temperatur ligger på 55-60 grader. Dette er vigtigt at være opmærksom på, og vi anbefaler, at man jævnligt tjekker det. Vær desuden opmærksom på, at kalk i beholderen kan sænke temperaturen.
 

HVOR LANG LÆNGE HOLDER EN VARMTVANDSBEHOLDER?

En varmtvandsbeholder i en almindelig husstand kan holde i alt fra 15 til 30 år. Der kan være flere ting, som spiller ind på en varmtvandsbeholders levetid. Det kan fx afhænge af, om der har været den rigtige temperatur i beholderen. Det kan også have indflydelse, hvor i landet du bor, da der kan være forskel på, hvor hårdt vandet er – altså kalkindholdet i vandet. Derudover kan kalk i varmtvandsbeholderen også skyldes forkert valg af rørtype, som desuden kan være tilsluttet forkert til beholderen.
 
Ved sammensætningen af forskellige rørtyper kan der endvidere ske tæringer i varmtvandsbeholderen, som også mindsker levetiden på beholderen. Så årsagerne kan være mange. Generelt må man ikke blande forskellige metaltyper på vandinstallationer.
 
Hvis du oplever et af nedenstående problemer, kan det være tid til udskiftning af din varmtvandsbeholder:
 
  • Mindre tryk på vandet
  • Minimalt varmt vand
  • Intet varmt vand
  • Utæt varmtvandsbeholder
  • Vandvarmer virker ikke
Tag VVSPlus med på råd, hvis det er tid til udskfitning af din gamle varmtvandsbeholder. Ring til os på 70 12 20 21. Vi giver et gratis tilbud inden for 24 timer på hverdage, når du udfylder formularen øverst på siden.
 

KØB EL VANDVARMER INKL. MONTERING HOS VVSPLUS

Er du på udkig efter en el vandvarmer, kan du gå direkte til vores shop, hvor vi har et udvalg af el vandvarmere fra anerkendte Bosch. Her finder du vandvarmere i flere størrelser - fra 30 til 150 liter. Og det bedste af det hele er, at du hos VVSPlus køber din Bosch el vandvarme inkl. installation. Det vil sige at du blot ligger din bestilling og herefter sørger vi for den komplette installation af dine nye vandvarmer.
 
Gå direkte til vores udvalg af varmtvandsbeholdere fra Bosch.