Bjæverskov by - book VVS'er online hos VVSPlus

FÅ ET GRATIS TILBUD

Bestil et gratis tilbud og få en pris på din opgave
indenfor 24 TIMER på hverdage.

Ved spørgsmål er vi klar på
telefon: +45 70 12 20 21
og på e-mail: hej@vvsplus.dk.

BOOK DIN VVS INSTALLATØR I BJÆVERSKOV

Velkommen til VVSPlus. Vi er din lokale VVS installatør i Bjæverskov. I Bjæverskov udfører vi både VVS opgaver for private forbrugere, virksomheder og kommuner. Vi har hos VVSPlus fokus på god kundeservice og med det fokus, har vi udviklet vores fantastiske koncept, nemlig VVSPlus. Vi har omkring 125 mænd, der dagligt hjælper kunder på hele Sjælland, og vi har mere end 80 års erfaring i VVS branchen. Du kan derfor trygt overlade dine VVS opgaver til os - vi sender gerne en håndværker afsted til din adresse i Bjæverskov.
 
Med VVSPlus i Bjæverskov kan du booke en VVS montør online 24 timer i døgnet. Du kan besøge vores selvbetjening og skrive de ønskede opgaver til os. Indenfor 24 timer på hverdage får du et uforpligtende tilbud på mail. Vores koncept har gjort det nemt for dig som forbruger i Bjæverskov, da du kan gå direkte ind og vælge din vare i shoppen og booke en ledig VVS montør i vores online kalender. Alle vores priser er inkl. moms og kørsel.
 
Bestil nemt et tilbud på din opgave ved at udfylde nedenstående bestillingsformular, så jører du fra os inden for 24 timer på hverdage:

Ups! Den forespørgsel, som du prøvede at sende igennem, fejler lige nu...

Gå tilbage til forsiden for at fortsætte på vores hjemmeside, hvis du ønsker at få et tilbud eller booke en VVS'er eller elektriker til din opgave. Hvis du stadig har brug for hjælp eller har spørgsmål, står vores kundeservice klar til at assistere dig på 70122021 eller via hej@vvsplus.dk. Tak for din tålmodighed.

Vent et par sekunder, billedet uploades.

Leveringsadresse

Fakturaadresse

TAK FOR DIN HENVENDELSE

Du vil modtage bekræftelsen på mail inden for kort tid.
Vi håber, tilbuddet lever op til dine forventninger og glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

VVSPlus

FÅ ET TILBUD INDENFOR 24 TIMER

Har du et gammelt toilet, som skal udskiftes eller behøver du hjælp til en opvaskemaskine, der skal tilsluttes, eller står du over for en større opgave? Så kan du få et tilbud på din opgave lige her. Se her under hvordan:
Indenfor 24 timer vil du få en besked retur fra os med en pris på din opgave. Hvis du ønsker at godkende tilbuddet, kan du med det samme booke en ledig VVS montør i Bjæverskov i vores kalender.
 
Det er hurtigt, nemt og trygt. Prøv selv og se, hvor let det kan klares. Ring til os på telefon 70122021, hvis vi skal hjælpe dig, eller hvis du har spørgsmål.
 

VI LØSER STORE OG SMÅ VVS OPGAVER I BJÆVERSKOV

Vores team af dygtige VVS montører i Bjæverskov kan hjælpe dig med både store og små opgaver.
 
Se hvilke typer af opgaver, vi typisk bliver booket til:
Vi udfører alle opgaver indenfor VVS og ikke blot ovenstående. Så hold dig ikke tilbage med at kontakte os, hvis du står med en anden opgave end de ovennævnte. Du kan altid ringe til os på 70122021.
 
Prøv vores selvbetjening allerede nu og se, hvor nemt det er at bestille en VVS montør til opgaver i Bjæverskov allerede i dag.
 
Du kan i vores shop finde både faste priser på montering af produkter, få et uforpligtende tilbud ud fra et billede samt booke en montør på timebasis.
 

FÅ TILBUD

Få et gratis tilbud
indenfor 24 timer på hverdage

 

SHOP VARE

Køb din vare i shoppen
inkl. montering

 

BOOK HÅNDVÆRKER

Book en håndværker
på timebasis