Brøndby strand - book elektriker hos VVSPlus

FÅ ET GRATIS TILBUD

Bestil et gratis tilbud og få en pris på din opgave
indenfor 24 TIMER på hverdage.

Ved spørgsmål er vi klar på
telefon: +45 70 12 20 21
og på e-mail: hej@vvsplus.dk.

VVS HÅNDVÆRKER TIL BRØNDBY STRAND

Vi har gjort det nemt for vores kunder i Brøndby Strand at bestille en håndværker, når der skal udføres VVS arbejde. Vi har et stort team af dygtige VVS montører i Brøndby Strand, som alle har flere års erfaring bag sig. Det har aldrig været nemmere at bestille en af vores dygtige håndværkere, for med VVSPlus får du adgang til en unik selvbetjeningsløsning, hvor du selv i ro og mag kan booke en af vores håndværkere til en tid, der passer dig.
 
Er du klar til at bestille en VVS-montør? Du får det ikke nemmere end hos VVSPlus. Bestil her med vores selvbetjening eller få et gratis tilbud indenfor 24 timer. Udfyld nemt bestillingsformularen her under og modtaget et tilbud på din opgave:

Ups! Den forespørgsel, som du prøvede at sende igennem, fejler lige nu...

Gå tilbage til forsiden for at fortsætte på vores hjemmeside, hvis du ønsker at få et tilbud eller booke en VVS'er eller elektriker til din opgave. Hvis du stadig har brug for hjælp eller har spørgsmål, står vores kundeservice klar til at assistere dig på 70122021 eller via hej@vvsplus.dk. Tak for din tålmodighed.

Vent et par sekunder, billedet uploades.

Leveringsadresse

Fakturaadresse

TAK FOR DIN HENVENDELSE

Du vil modtage bekræftelsen på mail inden for kort tid.
Vi håber, tilbuddet lever op til dine forventninger og glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

VVSPlus

BESTIL EN VVS MONTØR ONLINE

Som til resten af Sjælland og særligt Storkøbenhavn tilbyder vi altså dig som kunde i Brøndby Strand mulighed for selv at booke en VVS montør i Brøndby Strand direkte i vores kalender. Du vælger selv den for dig bedste ledige tid, til at vi kommer og fx monterer din nye vandhane, reparerer dit toilet, eller hvilken som helst anden VVS opgave, du måtte have brug for vores hjælp til i Brøndby Strand.
 
Som privatforbruger i Brøndby Strand har du adgang til vores online kalender og kan selv booke en af vores kompetente VVS håndværkere på det tidspunkt, der bedst passer i din hverdag. Vi har servicebiler på vejene hver dag, så der er altid en ledig tid til dig i vores kalender indenfor 7 hverdage.
 

VVSPLUS HAR GJORT DET NEMT FOR DIG

Du kan bruge vores selvbetjening til flere ting, alt efter hvad dine specifikke ønsker er. Se mulighederne herunder:
  • Køb dine VVS vare inkl. montering og book samtidig din håndværker direkte i hans kalender, så tiden kan passes ind med dine ledige tider
  • Book en håndværker på timebasis og vælg med det samme tiden i kalenderen
  • Få et tilbud indenfor 24 timer og book tiden i kalenderen, hvis du kan godkende tilbuddet. Det eneste du skal gøre er at beskrive opgaven og uploade et par billeder af opgavestedet.

VVS I BRØNDBY STRAND

Vi løser en lang række VVS opgaver i Brøndby Strand. Mange af vores kunder booker selv en tid samtidig med, at de foretager et varekøb. Når du bestiller en vare hos os, fx en vandhanetoilet eller et blandingsbatteri er det altid til faste priser. Vi har tilmed gjort det endnu nemmere for dig, da alle vores priser er inklusiv montering.
Når du har bekræftet dit varekøb, er det blot at vælge den tid i vores kalender, som passer dig. Vi kommer naturligvis altid til aftalt tid - og så rydder vi pænt op efter os.
 
Nedenfor kan du se et lille udsnit af de opgaver vi løbende laver og giver tilbud ud fra:
Dette er blot nogle af de håndværksopgaver, vi løser for vores kunder i Brøndby Strand, og vi kan også hjælpe dig. Prøv VVSPlus online eller ring til vores kundeservice, hvis du har brug for hjælp. Vi sidder klar på telefon 70 12 20 21.
 

FÅ TILBUD

Få et gratis tilbud
indenfor 24 timer på hverdage

 

SHOP VARE

Køb din vare i shoppen
inkl. montering

 

BOOK HÅNDVÆRKER

Book en håndværker
på timebasis