Glumsø by - book VVS'er online hos VVSPlus

FÅ ET GRATIS TILBUD

Bestil et gratis tilbud og få en pris på din opgave
indenfor 24 TIMER på hverdage.

Ved spørgsmål er vi klar på
telefon: +45 70 12 20 21
og på e-mail: hej@vvsplus.dk.

VVSPLUS ER DIN VVS INSTALLATØR I GLUMSØ

Velkommen til VVSPlus - vi er dine lokale VVS installatør i Glumsø. Vi tilbyder dig som privat forbruger at booke en VVS montør i Glumsø online. Det betyder, at du kan få løst VVS opgaver såsom; udskiftning af det gamle toilettilslutning af opvaskemaskine eller vaskemaskine og montering af vandhane med kogende vand
 
Har du længe har ledt efter en dygtig VVS installatør, hvor du trygt kunne overlade dine projekter - så behøver du ikke lede længere. VVSPlus er den smarte måde at bestille en VVS 'er på - for dig som privatforbuger i Glumsø.
 
Få hurtigt og nemt et gratis tilbud på din VVS opgave. Udfyld nedenstående bestillingsformular og få et svar retur inden for 24 timer:

Ups! Den forespørgsel, som du prøvede at sende igennem, fejler lige nu...

Gå tilbage til forsiden for at fortsætte på vores hjemmeside, hvis du ønsker at få et tilbud eller booke en VVS'er eller elektriker til din opgave. Hvis du stadig har brug for hjælp eller har spørgsmål, står vores kundeservice klar til at assistere dig på 70122021 eller via hej@vvsplus.dk. Tak for din tålmodighed.

Vent et par sekunder, billedet uploades.

Leveringsadresse

Fakturaadresse

TAK FOR DIN HENVENDELSE

Du vil modtage bekræftelsen på mail inden for kort tid.
Vi håber, tilbuddet lever op til dine forventninger og glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

VVSPlus

SÅDAN BESTILLER DU EN HÅNDVÆRKER ONLINE 

Hvis du har en VVS opgave, som du ønsker, at VVSPlus skal tage hånd om - så har du følgende muligheder for at booke os:
 
Ønsker du at få et tilbud på fx etablering af gulvvarme, en radiator som skal flyttes eller montering af et nyt armatur? Så skal du gøre følgende:
 
  • Tyrk på få et tilbud
  • Send os en kort beskrivelse af den opgave som du ønsker at få udført
  • Vedhæft et par billeder
Inden for 24 timer på alle hverdage, vil du få svar retur fra os. Ønsker du at godkende vores tilbud skal du blot acceptere og vælge en ledig tid i vores kalender.
 
 

I GLUMSØ LØSER VI MANGE VVS OPGAVER

Med tiden har vi flere gange lagt vejen forbi Glumsø, for at hjælpe kunder med deres opgaver. Vi kan med vores team af dygtige VVS montører tilbyde jer i Glumsø at få løst både store og små VVS opgaver.
 
Se herunder hvilke opgaver som vi bl.a. kan udføre:
 
Ovenover ser du blot et lille udkast af, hvad vi kan udfører af opgaver. Så står du med behov for hjælp til en helt anden opgave eller måske et større projekt? Så hold dig ikke tilbage med at kontakte os på tlf. 70 12 20 21. Du kan også fange os på chatten, hvor vi meget gerne svare på dine spørgsmål.
 
 

FÅ TILBUD

Få et gratis tilbud
indenfor 24 timer på hverdage

 

SHOP VARE

Køb din vare i shoppen
inkl. montering

 

BOOK HÅNDVÆRKER

Book en håndværker
på timebasis