København by - book VVS'er online hos VVSPlus

FÅ ET GRATIS TILBUD

Bestil et gratis tilbud og få en pris på din opgave
indenfor 24 TIMER på hverdage.

Ved spørgsmål er vi klar på
telefon: +45 70 12 20 21
og på e-mail: hej@vvsplus.dk.

VVS KØBENHAVN 
BOOK DIN LOKALE HÅNDVÆRKER ONLINE

Velkommen ti VVSPlus. Vi tilbyder dig nem og hurtig VVS service i København. Vi har til dagligt vores servicebiler på gaden, for at kunne være tæt på dig. VVSPlus giver dig muligheden for at booke en VVS montør online i København. Vores selvbetjeningsplatform giver dig mulighed for at bestille en håndværker 24/7. Du vælger selv den ledige tid i VVS montørens kalender, som passer dig bedst.
 
VVSPlus giver dig mulighed for at tilkøbe VVS produkter inkl. montering i vores online system. Så du kan nemt få skiftet din vandhane eller montere et nyt toilet. Du booker bare en VVS montør og køber dine vare med. Så kommer håndværkeren til den aftalte tid, og udfører opgaven. Vi forlader aldrig en opgave før du som kunde er fuldt ud tilfreds – og vi rydder selvfølgelig op efter os. Det er VVSPlus i københavn.
 
Udfyld nemt nedenstående formular og få et gratis tilbud på en VVS opgave. Du har altid svar retur fra os inden for 24 timer på alle hverdage.

Ups! Den forespørgsel, som du prøvede at sende igennem, fejler lige nu...

Gå tilbage til forsiden for at fortsætte på vores hjemmeside, hvis du ønsker at få et tilbud eller booke en VVS'er eller elektriker til din opgave. Hvis du stadig har brug for hjælp eller har spørgsmål, står vores kundeservice klar til at assistere dig på 70122021 eller via hej@vvsplus.dk. Tak for din tålmodighed.

Vent et par sekunder, billedet uploades.

Leveringsadresse

Fakturaadresse

TAK FOR DIN HENVENDELSE

Du vil modtage bekræftelsen på mail inden for kort tid.
Vi håber, tilbuddet lever op til dine forventninger og glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

VVSPlus

BOOK EN VVS 'ER TIL OPGAVER I KØBENHAVN

 
I vores online booking har du flere muligheder at bestille en håndværker. Du kan bl.a.:
 
Prøv selv at booke din næste VVS 'er i København hos VVSPlus. Book en VVS'er i København online eller ring på 70 12 20 21.
 

VVS HÅNDVÆRKER I KØBENHAVN 

Det kan ikke være nemmere at booke en håndværker og vi glæder os til, også at kunne hjælpe dig godt igennem vores online system, så du kan få hjælp, når det bedst det passer dig.
 
Herunder kan du se et udsnit af de VVS opgaver, der bliver bestilt i København via vores online booking:
 
Det har aldrig været nemmere at booke din lokale håndværker i København. Så send os endelig din VVS forespørgsel, så vil vi glæde os til at tage godt hånd om din opgave. Prøv allerede at benytte vores selvbetjening i dag og kontakt vores kundeservice, hvis der er spørgsmål.
 

VVSPLUS LEVERER VVS SERVICE I HELE KØBENHAVN

Skal du bruge en VVS montør i København, er du landet det helt rigtige sted. Vi tilbyder bl.a.:
 
VVSPlus har håndværkere som kører ud på store dele af Sjælland, så du kan altid kontakte os på 70 12 20 21få et tilbud eller skriv til os på chatten. Vi kan helt sikkert også hjælpe dig med din næste VVS opgave i København.
 

FÅ TILBUD

Få et gratis tilbud
indenfor 24 timer på hverdage

 

SHOP VARE

Køb din vare i shoppen
inkl. montering

 

BOOK HÅNDVÆRKER

Book en håndværker
på timebasis