Nørrebro by - book VVS'er online hos VVSPlus

FÅ ET GRATIS TILBUD

Bestil et gratis tilbud og få en pris på din opgave
indenfor 24 TIMER på hverdage.

Ved spørgsmål er vi klar på
telefon: +45 70 12 20 21
og på e-mail: hej@vvsplus.dk.

VVS PÅ NØRREBRO 
BOOK NEMT VORES HÅNDVÆRKERE NU

Vi servicerer dagligt kunder på Nørrebro med en lang række VVS-opgaver. Vores selvbetjeningsløsning har gjort det nemt for Nørrebro at booke en håndværker. Det hele sker online og du booker direkte i vores håndværkeres kalender. Vi er tilgængelige online 24/7, og vi kommer altid til aftalt tid, så slipper du for at vente hjemme hele dagen.
 
Via vores selvbetjening kan du bl.a. betjene dig selv på følgende måde:
 
Udfyld formularen her under og få et gratis tilbud med svar inden for 24 timer på hverdage:

Ups! Den forespørgsel, som du prøvede at sende igennem, fejler lige nu...

Gå tilbage til forsiden for at fortsætte på vores hjemmeside, hvis du ønsker at få et tilbud eller booke en VVS'er eller elektriker til din opgave. Hvis du stadig har brug for hjælp eller har spørgsmål, står vores kundeservice klar til at assistere dig på 70122021 eller via hej@vvsplus.dk. Tak for din tålmodighed.

Vent et par sekunder, billedet uploades.

Leveringsadresse

Fakturaadresse

TAK FOR DIN HENVENDELSE

Du vil modtage bekræftelsen på mail inden for kort tid.
Vi håber, tilbuddet lever op til dine forventninger og glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

VVSPlus

VVS ARBEJDE NØRREBRO - VI STÅR KLAR

Har du brug for hjælp til VVS opgaver på Nørrebro? Så er du havnet det helt rette sted. Vi har mange års erfaring med at hjælpe kunder på Nørrebro og den resterende del af København og Sjælland med VVS-opgaver. Måske har du brug for en blikkenslager på Nørrebro til at klare en dryppende vandhane eller utætte rør?
 
Hvis du har brug en VVS-montør på Nørrebro hjælper vores afdeling af erfarne og veluddannede håndværkere dig godt i mål.
 

NØRREBRO VVS-RÅDGIVNING 

Vi har gjort det let og bekvemt for dig at booke en af vores VVS-montører på Nørrebro gennem vores online bookingsystem. Men det er ikke det eneste. Vi har også gjort det let for dig at træffe de rigtige beslutninger, hvad end du står over for en make over af badeværelset, eller du skal energioptimere din bolig. Beskriv blot din opgave med tekst og et eller flere billeder. Så kvitterer vi med et tilbud indenfor 24 timer.
 
Vores dygtige håndværkere på Nørrebro sætter gerne deres ekspertise på området til rådighed for dig. Det betyder, at du kan få sparring og rådgivning undervejs i processen. Håndværkeren ser måske andre muligheder for indretning af badeværelset, end du gør. Derfor er det altid en god idé at lade vores erfarne ekspertøjne give nye inputs til din opgave, så du bedst kan træffe den helt rigtige beslutning for dit projekt.
 
 

VI STÅR KLAR MED VVS-SERVICE PÅ NØRREBRO 

Vi vil gerne være din lokale VVS-montør, uanset om vandhanen drypper, eller du ønsker at få tilsluttning en Quooker. Med vores online system kan vi imødekomme en travl hverdag, hvor du når som helst kan tage action på dine håndværkerbehov. Vi er altid garant for et godt håndværkertilbud på Nørrebro, så alle kan få gavn af vores professionelle service, der sikrer et tilfredsstillende resultat hver gang.
 
Herunder kan du bl.a. se et udpluk af nogle af de opgaver, der bliver spurgt på af andre kunder fra Nørrebro:
 
 

FASTE PRISER MED MONTERING AF VVS PRODUKTER 

Vi løfter naturligvis et hav af VVS-opgaver på Nørrebro, som du kan se i vores udbud af færdige pakkeløsninger i vores shop (priserne er faste og inkl. montering). Finder du ikke din opgave blandt pakkerne, betyder det ikke, at vi ikke løser opgaven. I det tilfælde kan du selv sende en beskrivelse af din opgave med tilhørende billeder og få et tilbud tilsendt ud fra dine oplysninger.
 

FÅ TILBUD

Få et gratis tilbud
indenfor 24 timer på hverdage

 

SHOP VARE

Køb din vare i shoppen
inkl. montering

 

BOOK HÅNDVÆRKER

Book en håndværker
på timebasis