Øaterbro by - book VVS'er online hos VVSPlus

FÅ ET GRATIS TILBUD

Bestil et gratis tilbud og få en pris på din opgave
indenfor 24 TIMER på hverdage.

Ved spørgsmål er vi klar på
telefon: +45 70 12 20 21
og på e-mail: hej@vvsplus.dk.

VVS Østerbro og Nordhavn - vi er din lokale VVS-installatør

Har du brug for et godt håndværkertilbud på VVS opgave på Østerbro, så brug vores selvbetjening og få et tilbud indenfor 24 timer. Book VVS Østerbro, og du får besøg af en lokal håndværker fra VVSPlus.
 
Vi har gjort det nemt og bekvemt at indhente priser og få tilbud på din håndværkeropgave – hvis du har brug for at få en blikkenslager på Østerbro. Vi bruger kun vores egne håndværkere til VVS opgaver, og vi kører ud på alle hverdage.
 
book en af vores håndværkere eller bestil et gratis tilbud ved at udfylde bestillingsformularen her under:

Ups! Den forespørgsel, som du prøvede at sende igennem, fejler lige nu...

Gå tilbage til forsiden for at fortsætte på vores hjemmeside, hvis du ønsker at få et tilbud eller booke en VVS'er eller elektriker til din opgave. Hvis du stadig har brug for hjælp eller har spørgsmål, står vores kundeservice klar til at assistere dig på 70122021 eller via hej@vvsplus.dk. Tak for din tålmodighed.

Vent et par sekunder, billedet uploades.

Leveringsadresse

Fakturaadresse

TAK FOR DIN HENVENDELSE

Du vil modtage bekræftelsen på mail inden for kort tid.
Vi håber, tilbuddet lever op til dine forventninger og glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

VVSPlus

VVS OPGAVER TIL FASTE PRISER TIL DIG PÅ ØSTERBRO OG NORDHAVN

Vi har tilbudspakker på VVS-opgaver til faste priser, så du altid kan vide dig sikker på, hvad du betaler.
Du kan også beskrive din opgave for os og uploade billeder, hvorefter vi sender dig et skriftligt tilbud på din opgave indenfor 24 timer. Har du behov for at få en blikkenslager eller en VVS-montør ud til Østerbro i et par timer til flere forskellige opgaver? Så er det også muligt at booke vores VVS'er der kører ud i Nordhavn og på Østerbro på timebasis direkte i kalenderen.
 
Det er nemt for dig at booke lige præcis det tidspunkt, der passer dig bedst, når opgaven skal udføres. Uanset på døgnet hvornår du booker, får du direkte adgang til vores kalender og kan se alle vores ledige tider. Det gør det nemt og bekvemt for dig at booke en VVS montør i Nordhavn og Østerbro – uden du er afhængig af vores åbningstider. Du har selvmulighed for at book din VVS montør til opgaver der skal udføre i Nordhavn eller på Østerbro. Du kan også ringe til os på 70 12 20 21, hvis du har spørgsmål eller ønsker sparring til din opgave.
 

VVS SERVICE TIL PRIVATE PÅ ØSTERBRO & NORDHAVN

VVSPlus har mange år på bagen og er stolte af vores veluddannede medarbejdere indenfor VVS faget. Vi gør en dyd ud af at holde vores aftaler og sørger for at tage hånd om din opgave igennem hele forløbet, så du kan føle dig helt tryg. Vi kører dagligt ud til kunder på Østerbro og Nordhavn og vi kan derfor være din foretrukken VVS installatør. Vi udfører VVS-opgaver – hvad enten det er private eller små og mellem store virksomheder. Har du brug for en håndværker, og er bosat på Østerbro eller Nordhavn, kan du derved få hjælp til din VVS opgave hos VVSPlus. Vi kan bl.a. hjælpe dig med følgende type opgaver:
 
Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 70 12 20 21 for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig. Hvad end din opgave er af stort eller mindre omfang, er du velkommen til at kontakte. Du kan også udfylde overstående kontakt formular og allerede have et tilbud på opgaven inden for 24 timer på hverdage.
 

GARANT FOR ERFARING OG KVALITET I HÅNDVÆRKET

Hos VVSPlus har vi erfarne håndværkere ofte med mere end 10 års erfaring fra branchen. Det skaber et solidt grundlag at udføre vores opgaver på. Det betyder nemlig, at vi har prøvet alle typer af VVS-opgaver et hav af gange, og vi ved derfor præcis, hvordan vi skal gå til opgaven for at løse den mest optimalt.
 
Vi er hos VVSPlus fagligt stolte, når det gælder vores håndværk. Og derfor går vi aldrig på kompromis, når vi udfører opgaver – det gælder hvad enten du har brug for en VVS’er eller en blikkenslager i København Ø. Du kan derfor være sikker på, at vi arbejder på din opgave, indtil både du og vi er tilfredse. Det er ikke mindst din tryghed for, at vores erfaring og ekspertise sikrer dig det bedste resultat.
 

VI HAR KUNDEN I FOKUS 

Når vi arbejder med VVS på Østerbro – og alle andre dele af Sjælland – sikrer vi altid, at vi har dig som kunde i fokus. Når du booker os en til udførsel af en opgave, er det vigtigt for os, at vi har en fælles forståelse for, hvad opgaven går ud på. Uanset om det er en lille opgave med montering af et toilet, eller det er en større VVS opagave med tilslutning af gulvvarme i forbindelse med en renovering.
 
Inden opgavens start tager vi en dialog med dig omkring din opgave og dine ønsker og behov for arbejdet. Selvom du allerede ved indhentning af tilbud har beskrevet opgaven, sikrer vi, at vi har forstået opgavens karakter. Det skaber de bedste betingelser for vores arbejde – og ikke mindst for det endelige resultat, som du skal være tilfreds med.
 
Med andre ord sætter vi dig som kunde i fokus fra start til slut. Vi rådgiver også gerne med vores ekspertise og erfaring som grundlag, så du kan se nye muligheder, som du ikke til en start havde tænkt på. Du kan læse mere om, hvordan vi arbejder effektivt og udfører VVS-opgaver bedst muligt med mindst ventetid og færrest omkostninger for dig.
 

FÅ TILBUD

Få et gratis tilbud
indenfor 24 timer på hverdage

 

SHOP VARE

Køb din vare i shoppen
inkl. montering

 

BOOK HÅNDVÆRKER

Book en håndværker
på timebasis