Roskilde by - book VVS'er online hos VVSPlus

FÅ ET GRATIS TILBUD

Bestil et gratis tilbud og få en pris på din opgave
indenfor 24 TIMER på hverdage.

Ved spørgsmål er vi klar på
telefon: +45 70 12 20 21
og på e-mail: hej@vvsplus.dk.

HÅNDVÆRKERE TIL VVS OPGAVER I ROSKILDE

Vores VVS-montører i Roskilde servicerer hver dag borgere, virksomheder, institutioner og boligforeninger i kommunen. Vi har et mangeårigt samarbejde med Roskilde Kommune bag os og har et godt kendskab til byen. Vi er faktisk helt tossede med Roskilde. Derfor er det også et område, som bliver prioriteret højt hos os. Derfor står vores VVS montører i Roskilde altid klar til at hjælpe og servicere vores private kunder hurtigst og bedst muligt med VVS arbejde.
 
Vi beskæftiger i dag VVS-montører på hele Sjælland. Heraf også håndværkere med daglige gang i Roskilde. Vi er derfor altid til stede i byen, hvorfor vi hurtigt kan rykke ud ved akutte tilfælde hos vores kunder.
 
Der er ingen opgaver, der er for store eller små til os hos VVSPlus. Vi har gjort det ekstra nemt for alle vores kunder i Roskilde, idet kunden nu selv kan booke en af vores VVS montører til den tid, der passer bedst for kunden. Med vores online booking er der direkte adgang til vores kalender, hvormed kunden blot vælger en tid for besøg af en af vores håndværkere. Vores online booking er tilgængelig 24/7.
 
Udfyld bestillingsformularen her under og få et gratis tilbud på din VVS opgave:

Ups! Den forespørgsel, som du prøvede at sende igennem, fejler lige nu...

Gå tilbage til forsiden for at fortsætte på vores hjemmeside, hvis du ønsker at få et tilbud eller booke en VVS'er eller elektriker til din opgave. Hvis du stadig har brug for hjælp eller har spørgsmål, står vores kundeservice klar til at assistere dig på 70122021 eller via hej@vvsplus.dk. Tak for din tålmodighed.

Vent et par sekunder, billedet uploades.

Leveringsadresse

Fakturaadresse

TAK FOR DIN HENVENDELSE

Du vil modtage bekræftelsen på mail inden for kort tid.
Vi håber, tilbuddet lever op til dine forventninger og glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

VVSPlus

BOR DU I ROSKILDE, OG HAR BRUG FOR EN VVS'ER 

Book selv en af vores VVS'er i Roskilde eller ring til os på tlf. 70 12 20 21. Du er også velkommen til at bestille et tilbud hos os. Vi svarer dig indenfor 24 timer på hverdage. Alt du skal gøre er blot at uploade billeder fra opgavestedet samt indsende en beskrivelse af opgaven. Så vil vores tilbudsberegnere straks tage hånd om din forespørgsel og vende tilbage til dig indenfor 24 timer på hverdage. Hvis du vælger at acceptere tilbuddet, er der blot tilbage at booke en ledig tid i vores kalender. Det er hurtigt og nemt.
 
Herunder kan du se de forskellige muligheder, vi tilbyder dig med vores selvbetjeningsløsning. Det er vores mission at være 100% tilgængelig for dig som kunde, så du ikke skal vente unødigt på at få løst din elektriker eller VVS opgave i Rosilde i en ofte travl hverdag. Vi tilbyder dig bl.a.:
 
 
 
 

VVS-OPGAVER VI F.EKS LØSER I ROSKILDE

Vi håber på, at du vil benytte vores selvbetjening næste gang, du skal have lavet en opgave. Vores vores VVS montører i Roskilde står klar til at hjælpe dig. Har du en VVS opgave som skal løses i Roskilde - så prøv selv i dag. Find en en tid, der passer dig.
 
Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 70 12 20 21.
 

FÅ TILBUD

Få et gratis tilbud
indenfor 24 timer på hverdage

 

SHOP VARE

Køb din vare i shoppen
inkl. montering

 

BOOK HÅNDVÆRKER

Book en håndværker
på timebasis