Sorø by - book VVS'er online hos VVSPlus

FÅ ET GRATIS TILBUD

Bestil et gratis tilbud og få en pris på din opgave
indenfor 24 TIMER på hverdage.

Ved spørgsmål er vi klar på
telefon: +45 70 12 20 21
og på e-mail: hej@vvsplus.dk.

VVSPLUS ER DIN LOKALE VVS INSTALLATØR I SORØ

Har du ledt efter en VVS installatør i Sorø, som kan hjælpe dig med din VVS opgave? Så skal du ikke længere lede. VVSPlus er din lokale VVS 'er i Søro, og så kan du tilmed booke vores håndværkere online via vores selvbetjeningssystem. Det betyder at du nemt og hurtigt kan få booket en montør, og du vælger selv det tidspunkt, hvor du ønsker vi skal komme ud til dig. Vi har nemlig åbnet vores kalender op for dig, så vi kan sende en VVS montør til Sorø, når det passer for dig - og ikke omvendt. Velkommen til VVSPlus - din lokale VVS installatør i Sorø.
 
Få et uforpligtende tilbud på din næste VVS opgave. Vi giver altid svar retur inden for 24 timer på hverdage. Udfyld nemt og hurtigt formularen her under:

Ups! Den forespørgsel, som du prøvede at sende igennem, fejler lige nu...

Gå tilbage til forsiden for at fortsætte på vores hjemmeside, hvis du ønsker at få et tilbud eller booke en VVS'er eller elektriker til din opgave. Hvis du stadig har brug for hjælp eller har spørgsmål, står vores kundeservice klar til at assistere dig på 70122021 eller via hej@vvsplus.dk. Tak for din tålmodighed.

Vent et par sekunder, billedet uploades.

Leveringsadresse

Fakturaadresse

TAK FOR DIN HENVENDELSE

Du vil modtage bekræftelsen på mail inden for kort tid.
Vi håber, tilbuddet lever op til dine forventninger og glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

VVSPlus

BOOK EN VVS'ER ONLINE 

Hvad enten du har et toilet som skal udskiftes, en vandhane der drypper eller et køkken som skal udviddes med den populære Quooker vandhane? Så kan vi hos VVSPlus hjælpe dig med dine projekter - uanset om de er store eller små.
 
Du kan altid booke os til dine VVS opgaver online 24 timer i døgnet. Faktisk har du flere mulligheder for at booke hos VVSPlus:
 
Mulighederne er mange, og det er derfor blevet langt nemmere at få fixet de små projkter, som ligger og venter. Prøv selv hvor nemt det er at booke en håndværker eller få et tilbud din opgave inden for 24 timer på alle hverdage.
 
Har du spørgsmål til overstående kan du altid ringe til os på 70 12 20 21, der sidder vores kundeservice klar til at svare på dine spørgsmål.
 

FLERE KUNDER I SORØ HAR BOOKET EN VVS MONTØR HOS VVSPLUS

VVSPlus servicere private kunder på hele Sjælland, derfor sender vi hver eneste dag vores dygtige håndværkere på vejene, så de er klar til at hjælpe, og er tæt på dig, når behovet opstår.
 
Gennem den seneste tid har flere kunder fra Sorø booket en VVS 'er online hos VVSPlus, så derfor sender vi også vores dygtige VVS 'ere ud i Sorø og omegn.  Her under kan du se hvad vi bl.a. har udført af VVS opgaver i Sorø:
 
Står du med behovet for at få løst en af overstående opgaver? Eller har du en helt anden, som ligger og venter på en dygtig VVS 'er, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os - vi kører gerne turen forbi Sorø, og hjælper dig med din opgave.
 
Book allerede i dag en håndværker eller få et tilbud på din opgave. Vi glæder os til at kunne tage hånd om dit projekt.
 
Book en VVS montør i Sorø lige her eller ring på tilf. 70 12 20 21 så hjælper vi dig med booking, eller svare på dine spørgsmål.
 

FÅ TILBUD

Få et gratis tilbud
indenfor 24 timer på hverdage

 

SHOP VARE

Køb din vare i shoppen
inkl. montering

 

BOOK HÅNDVÆRKER

Book en håndværker
på timebasis