Taastrup by - book VVS'er online hos VVSPlus

FÅ ET GRATIS TILBUD

Bestil et gratis tilbud og få en pris på din opgave
indenfor 24 TIMER på hverdage.

Ved spørgsmål er vi klar på
telefon: +45 70 12 20 21
og på e-mail: hej@vvsplus.dk.

VI LØSER VVS OPGAVER I TAASTRUP

Hos VVSPlus har vi hver eneste dag vores servicebiler på vejene. Her er vores dygtige VVS montører i Taastrup til for at kunne hjælpe dig. Vi kører på hele Sjælland og vores håndværkere servicerer også området i og omkring Taastrup.
 
VVSPlus betjener både villa og ejendomskunder, og med VVSplus har vi nu gjort det endnu nemmere for dig at booke en håndværker til VVS-opgaver, når det passer dig. Du kan med vores online selvbetjenings systemt booke en VVS montør i Taastrup 24/7. Du behøver derfor ikke længere at sidde i telefonkøer for at booke en håndværker. Det kan du nu gøre online med VVSPlus.
 
Prøv selv hvor nemt det er. Du kan få et gratis tilbud inden for 24 timer på din VVS opgave, hvis du udfylder bestillingsformularen nedenfor:

Ups! Den forespørgsel, som du prøvede at sende igennem, fejler lige nu...

Gå tilbage til forsiden for at fortsætte på vores hjemmeside, hvis du ønsker at få et tilbud eller booke en VVS'er eller elektriker til din opgave. Hvis du stadig har brug for hjælp eller har spørgsmål, står vores kundeservice klar til at assistere dig på 70122021 eller via hej@vvsplus.dk. Tak for din tålmodighed.

Vent et par sekunder, billedet uploades.

Leveringsadresse

Fakturaadresse

TAK FOR DIN HENVENDELSE

Du vil modtage bekræftelsen på mail inden for kort tid.
Vi håber, tilbuddet lever op til dine forventninger og glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

VVSPlus

PRØV VORES SELVBETJENING NÅR DU HAR BRUG FOR:

 

  • Købe VVS varer og book samtidig en håndværker til montering. Du vælger selv et tidspunkt, der passer dig i vores online kalender
  • Book en håndværker på timebasis, du bestemmer selv hvor lang tid du vil afsætte i vores online kalender
  • Få et tilbud på din VVS opgave i Taastrup. Tag et par billeder og send sammen med en beskrivelser af din opgave, så sender vi vores tilbud til dig indenfor 2 hverdage. Når du accepterer tilbuddet booker du samtidig den tid, der passer dig i vores kalender.
Det bliver ikke nemmere at booke din VVS montør i Taastrup med vores selvbetjening. Prøv selv næste gang du har brug for en håndværker i Taastrup. Du kan altid booke en håndværker online eller ring til vores kundeservice på 70 12 20 21, hvis du har spørgsmål til booking eller den VVS-opgave som du ønsker at få løst i Taastrup.
 
 

VVS OPGAVER VI LØSER I TAASTRUP 

Vores VVS montører i Taastrup kører hver  eneste dag og vi kan også betjene dig. Her under kan du se nogle af de opgaver vores håndværkere også er blevet booket til i Taastrup:
 

LAD VVSPLUS LØSE DIN NÆSTE OPGAVE I TAASTRUP 

Hvis du har brug for en VVS montør til andre opgaver end overstående, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vi løser et hav af VVS opgaver i Taastrup, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig med din opgave. Det har aldrig været lettere at booke en håndværker til VVS opgaver.
 
Men hvis du har spørgsmål sidder medarbejderne i vores kundeservice klar til at hjælpe dig på 70 12 20 21. Lad os høre om din opgave, hvad enten det er en vandhane som skal skiftes, et toilet der løber eller du drømmer om at få den populære Quooker vandhane tilsluttet i køkkenvasken. Ingen opgave er for stor eller lille til VVSPlus. Vi er står klar til at rådgive dig inden for VVS opgaver i Taastrup.
 
 

FÅ TILBUD

Få et gratis tilbud
indenfor 24 timer på hverdage

 

SHOP VARE

Køb din vare i shoppen
inkl. montering

 

BOOK HÅNDVÆRKER

Book en håndværker
på timebasis