VVS-tjek andelsbolig hos VVSPlus

VVS-TJEK 

ANDELSBOLIG

BESTIL HER

 
VVS-tjek andelsbolig hos VVSPlus
 

Pris for VVS-tjek i andelsbolig inkl. rapport 1.540,-

VVSPlus er klar til at hjælpe dig med et VVS-tjek, når du skal sælge din andelsbolig. Når vi laver VVS-tjek af andelsbolig, gennemgås de tekniske installationer. Et VVS-tjek er kun en gennemgang af de synlige og umiddelbart tilgængelige dele af lejlighedens installationer. 
 
På baggrund af gennemgangen i din lejlighed laver vi en VVS rapport, som du efterfølgende vil modtage på mail typisk indenfor 2-3 hverdage. Den færdige rapport for VVS-tjek af andelsbolig indeholder resultater for installationernes funktionsdygtighed samt en vurdering af, hvorvidt de opfylder de lovmæssige krav, som var gældende, da installationerne blev udført eller ændret. 
 

Bestil et VVS-tjek af andelsbolig ved at udfylde formularen her under:

 
SHOP VARER INKL. MONTERING
 

HVAD INDEBÆRER RAPPORTEN FOR VVS-TJEK AF ANDELSBOLIG

Et eftersyn indebærer kun stikprøver på de synlige VVS-installationer og ikke på skjulte forhold såsom lukkede kasser, installationer i lofter og installationsvæge. Derfor vil skjulte funktionsfejl eller ulovlige forhold heraf ikke fremgå af den endelige VVS-rapport.


VED ET VVS-TJEK KONTROLLERES FØLGENDE:

  • Ulovlige VVS-installationer, vaskemaskine, opvaskemaskine, brusekabine, gasinstallationer
  • Vi tjekker køkkenvask, WC, håndvask, badekar, og funktionsafprøver armaturer, bruser, afløb mv.
  • Vi efterser radiatorer og funktionsprøver radiatorventiler og termostater. 


HVAD INDEBÆRER RAPPORTEN FOR VVS-TJEK IKKE

  • Bagatelagtige forhold, herunder sædvanligt slid og ælde, som er normalt for en VVS-installation med den pågældende alder, og som ikke påvirker installationens funktionsdygtighed nævneværdigt
  • Dele af VVS-installationer, der er utilgængelige
  • VVS-installationer uden for selve bygningen (fx kloak)
  • Hårde hvidevarer
  • Andre brugsgenstande
  • Om VVS-installationen er tidssvarende
 

KLAUSUL

Denne rapport må ikke uden skriftlig tilladelse fra VVSPlus/FLD benyttes af andre rekvirenter med det formål at afhænde den besigtigede lejlighed. Rapporten er gældende i 12 måneder fra dato. Ved ejerskifte af ejendommen samt alle typer ændringer i installationer bortfalder gyldigheden og nyt installationseftersyn er påkrævet.
 
Prisen for VVS rapporten er kun gældende for lejligheder i andelsforeninger. Falder din ejendom uden for denne kategori, kan du kontakte os på 70122021.
 

FORBEHOLD

Vi laver kun VVS tjek på andelslejligheder. VVS rapporten gælder kun til den person, der bestiller den. Skifter andelsboligen ejer, bortfalder gyldigheden. Ved alle typer ændringer i installationerne bortfalder gyldigheden. Rapporten gælder i 12 mdr. medmindre ovenstående gør, at rapportens gyldighed bortfalder for lejligheder i andelsforeninger.