Vallensbæk by - book VVS'er online hos VVSPlus

FÅ ET GRATIS TILBUD

Bestil et gratis tilbud og få en pris på din opgave
indenfor 24 TIMER på hverdage.

Ved spørgsmål er vi klar på
telefon: +45 70 12 20 21
og på e-mail: hej@vvsplus.dk.

VVS VALLENSBÆK
BOOK DIN HÅNDVÆRKER HOS VVSPLUS

Rigtig mange har et akut behov for at kunne booke en VVS 'er og tiden udvikler sig imod, at vi skal være tilgængelige mere end nogensinde før. Vi stiller derfor vores online selvbetjenings løsning til rådighed med VVS 'er i Vallensbæk. Her står vores lokale VVS 'ere klar til at servicere dig med de håndværkeropgaver, som du har brug for at få løst. Så hvis du har brug for et godt håndværkertilbud, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os.
 
VVSPlus kan betjene vores kunder på flere forskellige måder, så det passer til dine behov. Du behover derfor ikke være klar på telefonen mellem 7 og 15 for at booke en VVS 'er. VVSPlus har gjort det meget nemmere for dig. Vi er med vores VVS montører på hele Sjælland tæt på dig, og du kan døgnet rundt booke en håndværker lige præcis, når det passer dig.
 
Du kan få et gratis tilbud på din næste VVS opgave og have et svar retur inden for 24 timer på hverdage. Det eneste du skal gøre er at udfylde nedenstående formular:

Ups! Den forespørgsel, som du prøvede at sende igennem, fejler lige nu...

Gå tilbage til forsiden for at fortsætte på vores hjemmeside, hvis du ønsker at få et tilbud eller booke en VVS'er eller elektriker til din opgave. Hvis du stadig har brug for hjælp eller har spørgsmål, står vores kundeservice klar til at assistere dig på 70122021 eller via hej@vvsplus.dk. Tak for din tålmodighed.

Vent et par sekunder, billedet uploades.

Leveringsadresse

Fakturaadresse

TAK FOR DIN HENVENDELSE

Du vil modtage bekræftelsen på mail inden for kort tid.
Vi håber, tilbuddet lever op til dine forventninger og glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

VVSPlus

SE MULIGHEDER MED VVSPLUS' ONLINE BOOKING 

 

ALT DU SKAL GØRE FOR AT BOOKE EN VVS'ER

Sende os en beskrivelse af den opgaver du ønsker at få løst, samt et par billeder
 
  • Vi sender dig et tilbud retur inden for 24 timer
  • Hvis du ønsker at tage imod vores tilbud, kan du booke en VVS 'er online i hans kalender via vores booking system
  • Vores håndværker møder op på aftalte adresse og tid og løser din opgave
Nemmere bliver det altså ikke! HUSK at du kan booke en VVSPlus håndværker på alle hverdage. Så nu kan du altid få besøg fra VVSPlus, lige når det passer for dig. Vi glæder os til at hjælpe dig.
 

HAR DU BRUG FOR EN VVS'ER I VALLENSBÆK

Vi tilbyder alt indenfor VVS -service i Vallensbæk og ingen opgave er for stor eller lille til os. Nedenfor kan du se hvad andre kunder i Vallensbæk har bestilt i vores online shop:
 
Vi tilbyder også løsning af andre VVS opgaver i Vallensbæk end overstående. Så hold dig ikke tilbage, hvis du har en anden opgave der skal løses. kontakt os og få et uforpligtende tilbud. Vi glæder os meget til at kunne hjælpe dig med at løse dine VVS opgaver i Vallensbæk, og vi har du brug for hjælp, så er vores kundeservice klar til at hjælpe dig på 70 12 20 21.
 

FÅ TILBUD

Få et gratis tilbud
indenfor 24 timer på hverdage

 

SHOP VARE

Køb din vare i shoppen
inkl. montering

 

BOOK HÅNDVÆRKER

Book en håndværker
på timebasis