BADEVÆRELSE MED BADEKAR

SKAL DU HAVE BADEKAR PÅ DIT BADEVÆRELSE?
Badeværelse med badekar - Find dit badekar hos VVSPlus

BADEVÆRELSE MED BADEKAR

SKAL DU HAVE BADEKAR PÅ DIT BADEVÆRELSE?

SKAL DU HAVE BADEKAR PÅ DIT BADEVÆRELSE?

Badeværelse med badekar - det var noget der fandtes i ethvert hjem i 60’erne og 70’erne. Alle parcelhuse med respekt for sig selv var udstyret med et stort badekar, hvor alle familiens unger blev dyppet og skrubbet fra top til tå. Badekaret er dog igen ved at indtage de moderne danske badeværelser - er du selv klar til et badekar?
 
Se udvalget af badekar og badekararmaturer i shoppen til priser inkl. montering.

Det er nemlig atter lykkedes badekarret at vinde plads i de danske hjem. Vi arbejder også mere end nogensinde. Vi har travlt og stresser rundt - så vi har fortjent lidt forkælelse og badekaret er simpelthen ren forkælelse.

Hvor familien før i tiden havde badekar af praktiske årsager, er badekaret i dag til ren fornøjelse. Er der noget mere vidunderligt end at dumpe sin udmattede krop ned i et kar med varmt vand efter en lang og udmattende dag?!
 

Lav skumbad i dit badekar

Tilbage i 60’erne brugte man skumbad – i store flasker. Det skulle være praktisk og billigt, og det handlede først og fremmest om, at ungerne skulle være rene. I dag findes et stort udvalg af badesalt, badesæbe, æteriske olier og meget mere, som alt sammen er udviklet til at give dig mest muligt velvære, når du smider dig i baljen. 
 
Her kan du finde vores bud på skønne produkter som du kan bruge til dit skumbad.
 
Der findes et hav af lækre produkter, men prøv dig frem og find det produkt, der giver dig mest velvære.


Børn elsker badekar

Både dufte og bobler hører sig ligesom til i et karbad, og især når børnene skal i baljen, bliver det hele ekstra sjovt. Også her er der gennem årene sket en gevaldig udvikling, som nu giver et stort udvalg af legetøj til børnene til at gøre dagens bad meget sjovere.
 
Byggeklodser der kan flyde, badedyr der kan sprøjte vand og sågar en flydende brandstation. Der er nok at underholde de små med, og internettet bugner af produkter i alle slags kvaliteter. Én ting er helt sikkert; Børn elsker vand og leg med vand er en vigtig del af børns udvikling. Så hvis du har børn, er der mange gode timer i et badekar.
 
Besøg f.eks. ANDEMORS VERDEN, som er et danske firma, der har specialiseret sig i legetøj, der forbinder børn og vand. 
 
OBS!! Husk aldrig at efterlade børn uden opsyn, når de er i karbad!!


Vandforbrug når du fylder dit badekar

Det er ikke nogen hemmelighed, at der ikke er god økonomi i at have et badeværelse med badekar. Badekaret rummer nu én gang den mængde vand, det gør. Så medmindre du nøjes med et fodbad, så vil der gå en del vand til, hver gang du fylder badekaret op, og vand er ikke gratis i vores del af verden. Så et badekar er med til at øge vandforbruget i din husstand.

Men – hvor man i 70’erne var afhængige af olie til at varme vandet op med, er vi i dag beriget med en bred vifte af teknologiske tiltag, som gør det muligt at opvarme vand med energivenlige installationer som solfangere og solceller. De kan installeres direkte på taget af din bolig. Læs meget mere om, hvordan du kan spare penge på varmeudgifter ved enten SOLCELLER eller SOLVARME


Opvarmning af vandet i dit badekar med grøn energi

Overvej om du vil investere i solfangere eller andre alternative energiløsninger til at finansiere opvarmningen af vandet i dit badekar? Så kan du få en snak med en energispecialist, som kan give dig korrekte beregninger på installationen. Så ved du præcis, hvornår din investering har tjent sig hjem.
 


Hvad skal du vælge af badekar på dit badeværelse?

Hvis du længe har drømt om et badeværelse med badekar, er den sjove del af processen jo valget af designet på dit nye kar. Hvor badekaret før i tiden var udformet i ét design, en slags ’one size fits all’, er det i dag kun fantasien, der sætter grænser.

Du kan få badekar, som er firkantede, runde, ovale og sågar trekantede. Det kan være højt, lavt, indbygget eller stående frit på løvefødder. Materialerne varierer fra de klassiske emaljebadekar til deciderede kar i træ, sten eller sågar glas, hvor man kan se igennem.
 
 
Hvis du bygger nyt, er det nemt at tænke badekaret ind i designet af dit nye badeværelse. Det kan være sværere, hvis du skal forsøge at finde plads til badekaret i en eksisterende bolig med små rum. Men også her findes der badekarsløsninger. Ligesom i gamle dage, hvor man i lejligheder fandt på at lave siddebadekar for at spare på pladsen, kan man i dag købe moderne siddebadekar til både fritstående og indbyggede løsninger.
 

VVSPlus kan hjælpe dig med valg af badekar

Drømmer du om et badeværelse med badekar, eller ønsker du bare sparring omkring dine muligheder? Så tag VVSPlus med på råd. Vi kan hjælpe dig både valg og montering af dit nye badekar eller gode råd omkring badeværelsesrenovering. Book en VVSPlus håndværker nemt og hurtigt lige HER eller giv os et ring på 70 12 20 21.

Og så er der ellers bare tilbage at ønske dig og din familie god svømmetur!
 

Relaterede artikler