GULVVARME STYRING

SKAL DU HAVE OPGRADERET DIN NUVÆRENDE GULVVARME STYRING?
Roth gulvvarme styring - Opgrader dit gamle system - VVSPlus

GULVVARME STYRING

SKAL DU HAVE OPGRADERET DIN NUVÆRENDE GULVVARME STYRING?

NY GULVVARME STYRING?

Ønsker du at modernisere din nuværende gulvvarme styring? Har det nuværende anlæg flere år på bagen, eller oplever du måske udfordringer med din gulvvarme? Måske frygter du endda, at det kræver at bryde dine gulve op for at opgradere eller reparere det ældre system. Det kan virke som en omfattende og dyr opgave at skulle lægge helt nye gulvvarmerør i hele boligen. Ikke desto mindre kan problemer med gulvvarme i 80 % af tilfældene løses ved at opgradere styringen af din nuværende gulvvarme med en ny kontrolenhed og nye rumtermostater. Hvis dette lyder som en smartere løsning for dig, fremfor at skulle udskifte hele det gamle anlæg og samtidig få en trådløs gulvvarme styring, bør du læse videre i dette indlæg.
 
Hos VVSPlus tilbyder vi en smart pakkeløsning fra Roth, der gør det muligt at opgradere din gamle gulvvarme styring på en langt enklere måde og tilføje intelligente funktioner, der kan gøre din hverdag lidt lettere. Vi kalder denne løsning for en opgradering af dit eksisterende gulvvarmeanlæg, og vores pakkeløsning inkluderer endda installation.
 
Læs videre her, hvis du er nysgerrig på, hvilken gulvvarme styring du skal vælge. Alternativt kan du gå direkte til vores udvalg af Roth gulvvarme styring ved at klikke på billedet nedenfor.

Er det tid til en ny varmestyring af gulvvarme?

Hvis dine termostater ikke længere regulerer varmen i rummene, eller telestaterne ikke længere snakker sammen med styreboksen – så kan det være tegn på, at styringen ikke virker. Problemer med gulvvarme er i sig selv ret så frustrerende, da det kan betyde iskolde gulve, når fødderne rammer gulvet om morgenen. Hvis du oplever lignende problemer med din styring af gulvvarme, så kan det være en god løsning at opgradere ny varmestyring af gulvvarme til Roth Touchline gulvvarme system. Denne løsning er en langt billigere og lettere måde at få opdateret din nuværende varmestyring af gulvvarme systemet på bare få timer - samtidig med at du får en gulvvarme styring der er trådløs.
 
 

BYT TIL NYT MED ROTH TOUCHLINE GULVVARMESYSTEM

Glem alt om at skulle bryde dine nuværende gulve op og lægge helt nye gulvvarmerør ind. Med den smarte pakkeløsning fra Roth kan du løse problemet med en defekt styring på din gulvvarme, eller opnå det moderne look og de smarte funktioner, du har manglet. Især hvis du i øjeblikket har rumtermostater med fast ledning, kan du uden besvær skifte til de trådløse Roth Touchline rumtermostater. Disse hvide trådløse termostater fra Roth Touchline smelter diskret ind i rummet og virker næsten usynlige på væggen.
 
Med Roth Touchline gulvvarmestyring får du:
  • Øget komfort: Nyd den behagelige og jævne varme, som Touchline systemet leverer. Slut med kolde fødder og ubehagelige temperatursvingninger.
  • Bedre varmeregulering: Præcis og pålidelig kontrol over temperaturen i hvert eneste rum. Tilpas opvarmningen efter dine præferencer og behov, og spar samtidig energi.
  • Intelligent styring via Touchline appen: (ved tilkøb af Roth Touchline WiFi-modul) Reguler varmen i hvert rum, selv når du ikke er hjemme. Med appen har du fuld kontrol over dit gulvvarmesystem, og du kan drage fordel af en række andre smarte funktioner.
  • Smukt og enkelt design: Touchline rumtermostater er ikke kun funktionelle, de er også æstetisk tiltalende. Deres rene og enkle design passer smukt ind i enhver indretning.
Opgrader din gulvvarmeoplevelse med Roth Touchline og nyd den ultimative komfort og kontrol. Kontakt os på 70 12 20 21 i dag for at få mere information om denne fantastiske pakkeløsning fra Roth

OPGRADER TIL DEN BEDSTE GULVVARME STYRING MED ROTH TOUCHLINE

Det er næsten overflødigt at sige, at Roth Touchline er blandt markedets absolut bedste inden for gulvvarme styring. Den markante forbedring i komfort, den præcise varmeregulering og de intelligente app-funktioner kombineres for at opfylde alle dine behov inden for gulvvarmestyring.
 
En af de største fordele ved Roth gulvvarme er dens brugervenlighed. På blot få timer kan vores VVS-montører erstatte dit gamle anlæg med dette effektive system. Kontrolenheden, termostaterne og rumtermostaterne udskiftes, hvilket i mange tilfælde kan være nøglen til at løse problemer med din gulvvarmestyring. Dette er ikke blot en økonomisk fordelagtig løsning, men også en tidsbesparende en.
 
Med Touchline varmestyring slipper du for besværet med at skulle bryde hele gulvet op for at lægge nye gulvvarmerør. Da Touchline er et trådløst system, er der ingen behov for at trække nye ledninger. Denne investering er lille i størrelse, men dens effekt er betydelig.
 
Hos VVSPlus er vores bud på den bedste gulvvarmestyring bl.a. Roth Touchline. Ønsker du ny gulvvarme styring tilbyder vi skræddersyede, gratis tilbud, der nøje matcher dine behov. Du har også muligheden for at vælge Touchline som en pakkeløsning, hvor du blot angiver det antal rum, du ønsker at opgradere gulvvarmen i. Vores pakkeløsninger er designet til at imødekomme det præcise antal rum, du ønsker at opgradere til Roth gulvvarme. Udforsk udvalget af Roth Touchline-opgraderinger på vores shop.
 
Med Roth Touchline får du den ultimative kombination af komfort, præcis regulering og smart teknologi til dit gulvvarmesystem. Udforsk vores udvalg af Roth Touchline-opgraderinger på vores shop.
 
 

HVILKEN GULVVARMESTYRING SKAL JEG VÆLGE?

Når du har fundet den ideelle pakkeløsning og det rette antal rum til din opgradering, er du klar til at booke en VVSPlus montør til tilslutning af din gulvvarme:
  • Du kan nemt booke vores montør direkte i vores online kalender og vælge det tidspunkt, der passer dig bedst.
  • Vi medbringer alt det nødvendige for at opgradere din nuværende gulvvarme styring og sørger for den komplette tilslutning.
Vores montør vil altid sikre, at du er fuldt ud fortrolig med din nye Roth Touchline gulvvarme styring og gennemgår derfor altid din nye styring med dig. 
 
Hvilken gulvvarme styring du skal vælge, kan være en svært beslutning. Er du endnu ikke blevet klogere på dit valg af gulvvarme styring, kan du altid ringe til os på 70 12 20 21.
 

SKAL VVSPLUS OPGRADERE DIN GULVVARME STYRING?

Er du blevet fascineret af Roth Touchline? Så giv os et kald på 70 12 20 21, eller få et uforpligtende tilbud, eller vælg en færdig pakkeløsning i vores shop. Vi kan skræddersy en løsning, der passer præcis til dine behov. Vi glæder os til at betjene dig. Hvis du er blevet nysgerrig, kan du læse mere om ROTH her.
 
Hvis du leder efter en komplet gulvvarmestyring, kan du tage et nærmere kig på Roth Touchline Komplet. Hvis du allerede har en ældre gulvvarmestyring, der driller, kan du bestille en fejlsøgning af din gulvvarme og lade os hjælpe dig med at få styringen til at fungere optimalt igen.

Relaterede artikler