Roth gulvvarme styring - Opgrader dit gamle system - VVSPlus

GULVVARME STYRING

SKAL DU HAVE OPGRADERET DIN NUVÆRENDE GULVVARME STYRING?

SKAL DU HAVE OPGRADERET DIN NUVÆRENDE GULVVARME STYRING?

Ønsker du at modernisere dit nuværende gulvvarme system, har det nuværende gulvvarme system flere år på bagen, og oplever du måske problemer med din gulvvarme? Så kan du muligvis frygte, at det kan være tid til at brække dine gulve op for at kunne opgradere dit gamle system. Det kan være en større udgift og et omfattende projekt at ligge helt nye gulvvarmerør i hele boligen. Men faktisk kan problemer med gulvvarme i 80 % af tilfældene løses ved at opgradere på din nuværende gulvvarme styring med en ny kontrolenhed og nye rumtermostater.
 
Hvis du synes, at ovenstående lyder som en bedre løsning end at skulle udskifte hele dit gamle gulvvarmeanlæg? Og ønsker du at opgradere til nye smarte funktioner, som kan gøre din hverdag lidt lettere? Så bør du læse videre i dette indlæg. VVSPlus kan nemlig tilbyde dig en komplet pakkeløsning fra Roth, hvor det er muligt at opgradere din gamle gulvvarme styring.
 

Er det tid til ny gulvvarme styring?

Hvis dine termostater ikke længere regulerer varmen i rummene, eller telestaterne ikke længere snakker sammen med styreboksen – så kan det være tegn på, at styringen ikke virker. Problemer med gulvvarme er i sig selv ret så frustrerende, da det kan betyde iskolde gulve, når fødderne rammer gulvet om morgenen.

Hvis du oplever lignende problemer med din styring på gulvvarmen, så kan det være en god løsning at opgradere til ROTH TOUCHLINE gulvvarme system. Denne løsning er en langt billigere og lettere måde at få opdateret dit nuværende gulvvarme system på bare få timer.


Byt til nyt med Roth Touchline gulvvarmesystem

I stedet for at bryde dine nuværende gulve op og ligge helt nye gulvvarmerør ind, kan du, med en smart pakkeløsning fra Roth, løse problemet med en defekt styring på din gulvvarme. Eller du kan få det moderne look og smarte funktioner på din styring, som du har manglet. Har du på dit nuværende system rumtermostater med fast ledning, kan du uden problemer få skiftet til trådløse Roth Touchline rumtermostater.
 

Med Roth Touchline gulvvarme styring får du:
 

  • Øget komfort
  • Bedre varmeregulering
  • Energisparende funktioner
  • Styring af din gulvvarme via en app, hvor du kan regulere varmen i hvert rum, selvom du ikke er hjemme og mange andre smarte funktioner
  • Rumtermostater i et smukt, enkelt design, som passer godt til resten af din boligindretning
På få timer får vores VVS montør skiftet kontrolenheden, termomotorer samt rumtermostater, som i mange tilfælde kan være årsagen til, at der påstår problemer med din gulvvarme styring. Det er både en økonomisk og tidsmæssig bedre løsning at opgradere dit gamle system.
 
Hos VVSPlus kan du få et SKRÆDDERSYET GRATIS TILBUD, som matcher præcist dine behov. Der findes nemlig pakkeløsninger ud fra det antal rum, som du ønsker at opgradere til Roth Touchline.
 
Roth gulvvarme styring giver dig mulighed for smartstyring, så du kan regulere gulvvarmen fra din smartphone. Derudover kan du vælge flere forskellige designs på rumtermostaterne, så de passer til stilen i din bolig.


Tilslutning af gulvvarme

Når du har fundet den pakkeløsning, som passer til dine ønsker for opgradering, er du klar til at booke en VVSPlus montør til tilslutning af gulvvarme:
 
  • Du booker selv vores montør direkte i vores online kalender og vælger selv tiden, hvor det passer bedst for dig
  • Vi medbringer alt, hvad det kræver for at opdatere din nuværende gulvvarme styring og står for den komplette tilslutning
  • Vores montør sørger altid for, at du er sat godt ind i dit nye Roth Touchline system

Skal VVSPlus opgradere din gulvvarme styring?

Er du blevet interesseret i Roth Touchline? Så giv os et kald på 70 12 20 21 eller få et uforpligtende tilbud. Vi kan tilpasse en løsning, så det passer præcis til dine behov. Vi glæder os til at kunne servicere dig. Klik ind her og læs meget mere om ROTH

Relaterede artikler