INTET VARMT VAND

ER DER INTET VARMT VAND? LAD VVSPLUS HJÆLPE DIG!
Intet varmt vand - VVSPlus hjælper dig

INTET VARMT VAND

ER DER INTET VARMT VAND? LAD VVSPLUS HJÆLPE DIG!

ER DER INTET VARMT VAND? LAD VVSPLUS HJÆLPE DIG!

Der findes ikke noget værre end at måtte konstatere, at der mangler varmt vand, når man netop er hoppet ind under bruseren. Hvis du mangler varmt vand, så læs med her. Her vil vi nemlig gøre dig lidt klogere på, hvad årsagen kan være til, at du intet varmt vand har. Årsagen kan afhænge af, om du har fjernvarme eller gasfyr i din bolig. VVSPlus kan hjælpe dig med, hvad du kan tjekke på egen hånd, og hvor du må have hjælp fra en VVS’er.
 
Har du ikke mod på at løse opgaven på egen hånd, kan du med det samme få hjælp fra VVSPlus. Du kan kontakte vores kundeservice på 70 12 20 21. Vi sidder klar til at hjælpe dig. Du kan også gå direkte til få et gratis tilbud, hvis du ønsker en uforpligtende pris på opgaven. Klik på billedet her under hvis du ønsker vores hjælp:

Jeg mangler varmt vand, hvad kan være årsagen være? 

Årsagen til at du mangler varmt vand kan være mange. Men du kan selv starte med at kontrollere, om følgende kan være problemet til det manglende varme vand hos dig:
  1. Fjernvarmeværket har lukket for vandet. De vil typisk have varslet det fx på deres hjemmeside.
  2. En fyldt snavssamler. Den kan du sagtens tømme selv, dog kun hvis du har gasfyr eller centralvarmevand. Husk at lukke for vandet først. Du finder snavssamleren før eller i uniten afhængig af, hvilket system du har.
Men det kan også skyldes følgende:
  1. En defekt cirkulationspumpe på det varme brugsvand. Cirkulationspumpen kan sidde flere steder, men du finder den typisk ved det rør, som løber ud af toppen af varmtvandsbeholderen.
  2. En defekt brugsvandveksler eller reguleringsventil, som giver en forkert temperatur. Du finder brugsvandsveksleren eller reguleringsventilen nede i fjernvarme uniten.
  3. En tilkalket varmeveksler. Du kan bestille afsyring af varmeveksler her for afkalkning veksleren.
Hvis det er en af de tre sidstnævnte ovenstående punkter, som er årsagen til, at du mangler varmt vand, anbefaler vi, at du rådfører dig med en et VVS firma. Du kan du altid kontakte VVSPlus, som kan hjælpe dig med at finde fejlen på dit anlæg og en løsning på at du intet varmt vand har. Bestil et VVS tilbud eller ring på 70 12 20 21.
 
Hvis du har et fjernvarmeanlæg i din bolig, kan du også tjekke temperaturen fra fjernvarmeværket. Hvis det vand, som du modtager fra fjernvarmeværket, ikke har den rigtige temperatur, kan det nemlig også være årsagen til, at du mangler varmt vand. Her skal du kontakte fjernvarmeværket, som kan hjælpe dig. Hvis ikke de kan løse det for dig, kan du altid tage kontakt til VVSPlus eller booke en håndværker online hurtigt og nemt.
 

Der mangler kun varmt vand i bruseren (?)

Du kan også komme ud for, at du har varmt vand i køkkenhanen, men intet varmt vand i bruseren på dit badeværelse. Her kan det være en defekt termostat, som er årsagen. Det kræver, at man udskifter termostaten i batteriet på den hane, hvor det varme vand mangler. Hvis det viser sig at være problemet hos dig, og du ikke har mod på opgaven selv, kan du få hjælp fra VVSPlus. Du ringer blot 70 12 20 21bestiller et gratis tilbud online eller du kan også købe en ny bruser ved at klikke på billedet her under:

Intet varmt vand - kan jeg selv løse problemet?

Hvis årsagen til, at du ingen varmt vand har, skyldes en defekt komponent i dit gasfyr eller fjernvarmeanlæg, vil vi altid anbefale dig at tage kontakt til en VVS installatør. De vil kunne hjælpe dig og få varmt vand tilbage i hanen igen. Det kan som oftest være en lidt større "operation" at rode med fjernvarmeanlæg og gasfyr. Derfor er det også vigtigt, at det er en autoriseret VVS-installatør, som du rådfører dig med.
 
Hos VVSPlus har vores håndværkere stor erfaring med at servicere fjernvarmeanlæg og gasfyr. Vi stiller os derfor gerne tilrådighed med et uforpligtende tilbud, så du kan få dte varme vand tilbage i hanen igen. Så hvis du mangler varmt vand, kontakt VVSPlus på 70 12 20 21. Du kan booke en af vores dygtige håndværkere helt frem til kl. 20.00 på hverdage. Vi kommer gerne og hjælper dig med at få det varme vand tilbage.

Relaterede artikler