Bestil reparation af toilet hos VVSPlus

REPARATION AF TOILET

LAUFEN KOMPAS

 
Bestil reparation af toilet hos VVSPlus
 

Pris for reparation af Laufen Kompas toilet 2.495,-

 
Reparation af Laufen Kompas toilet indeholder:
  • Demontering af eksisterende ind- og udløbsventiler
  • Levering og montering af nye ind- og udløbsventiler
  • Kvalitetskontrol af installation
Forbehold:
  • Valget af toilettypen skal være korrekt så ind- og udløbsventiler passer til den bestilte opgave
  • Afspærringsventiler i forbindelse med udskiftningerne skal være tilgængelige og funktionsdygtige 

Bestil reparation af Laufen Kompas toilet ved at udfylde formularen her under:

 
SHOP VARER INKL. MONTERING
 

Laufen toilet som nyt med reservedele

Et toilet er et yderst vigtigt element på badeværelset, som anvendes mange gange dagligt – faktisk i gennemsnit 12,8 gange hos en familie på fire personer. Derfor kan det være til stor frustration, når toilettet ikke virker ordentligt eller i værste tilfælde står helt af. De typiske problemer ved toilettet opstår ved en defekt ind- eller udløbsventil, hvilket kan resultere i et løbende toilet eller et svagt skyl. Har du et Laufen Kompas toilet, som ikke skyller korrekt eller ikke tager vand ind, kan det være tid til en udskiftning. Men en langt billigere løsning kan også være en reparation af toilettet. En reparation af Laufen Kompas toilet vil være en udskiftning af dele af indmaden i cisteren.
 
Et toilet koster i gennemsnit 5.000 kr. inkl. montering. Denne pris kan man let skær det halve af, hvis man i stedet for at købe nyt vil have VVSPlus til udføre en reparation. En reparation af et Laufen Kompas toilet koster 2.495 kr. Denne pris er inkl. montørtimer og de nødvendige reservedele til reparation af dit Laufen Kompas toilet. Ved en udskiftning af ind- og udløbsventil vil man ofte komme de typiske toilet problemer såsom løbende toilet eller svagt toiletskyl til livs.
 
Skulle det mod forventning ikke være tilstrækkeligt med reparation af dit toilet vil prisen blive nedjusteret til et lille servicebesøg. Vi står efterfølgende gerne til rådighed med et uforpligtende tilbud på en komplet udskiftning af toilet.
 
 

Nyttig viden om toilet problemer

Har du en lille håndværker gemt i dig, har vi også forsøgt at gøre det nemt at løse diverse gør-det-selv opgaver på selv. Vi har samlet en masse læsestof på vores blog. Her kan du finde flere inspirationsindlæg om, hvordan fixer man et toilet der løber og hvad koster et toilet skyl. Hvis ikke du har fundet en løsning på dit toilet problem efter du været igennem flere af vores inspirationsindlæg om emnet toilet. Så har vi en løsning tilbage til dig. Du kan bestille en reparation af Laufen Kompas toilet. Bestillingen foretages nemt ved at udfylde formularen oven over. Så slipper du for at betale det dobbelte for at komme dine toilet problemer til livs.
 
VVSPlus står gerne til rådighed ved reparation af dit Laufen Kompas toilet. Ring til os på 70 12 20 21 hvis du har spørgsmål eller brug for anden hjælp.