Udendørs vandhane - Bestil et tilbud online hos VVSPlus

UDENDØRS VANDHANE

MANGLER DU EN UDENDØRS VANDHANE I DIN HAVE?

MANGLER DU EN UDENDØRS VANDHANE I DIN HAVE?

Sommeren er en tid, hvor man med glæde bruger en hel weekend i haven. Måske er det for at nyde solen, men det kan også være, at weekenden skal bruges på havearbejde. Haven trænger helt sikkert til en kærlig hånd efter et efterår og vinter med regn, blæst og slud. Med en del havearbejde i vente vil det i flere situationer være en stor fordel at have tilsluttet en udendørs vandhane. Så har du vand indenfor rækkevidde til de mange planter og blomster, som skal plejes hen over sommeren. Der er vel næsten heller ikke et barn, som ikke vil elske at kunne have vandleg i haven, hvilket jo naturligvis kræver en installation udendørs. 

VVSPlus giver dig mulighed for at få tilsluttet en vandhane udendørs hurtigt og nemt. Du kan nemlig få et tilbud indenfor 24 timer på montering af en frostfri vandhane inkl. montering af en af vores dygtige VVSPlus montører.
 

Køb en udendørs vandhane inkl. montering hos VVSPlus

Få et tilbud på tilslutning af en vandhane udendørs

Har du også overvejet at få tilsluttet en vandhane til udendørs brug? En vandhane udendørs vil helt sikkert være til glæde for både store og små. Du kan selv komme i gang med havearbejdet og få haven til at blomstre. Lyder det fristende at kunne nyde sommeren med vandleg og blomsterpleje - så bør du læse med her under.
 
Synes du, at en vandhane i haven lyder som en god løsning til det kommende havearbejde, poolen der skal fyldes eller græsplænen der skal plejes? Ja så kan du få et uforpligtende tilbud fra VVSPlus på montering af en udendørshane. Det er faktisk ret simpelt at få trukket en vandinstallation udendørs. Det kræver blot en kompetent VVS montør. Og dem har vi heldigvis flere af. Hvis du ønsker et tilbud på en udendørs vandinstallation, skal du bare gøre følgende:
 
  • Gå til FÅ ET GRATIS TILBUD
  • Sende os en kort beskrivelse af din opgave. Fortæl os gerne, hvor du på nuværende tidspunkt har adgang til vand, som er i nærheden af din kommende udendørs vandhane
  • Sende et par billeder til os af dine nuværende vandinstallationer
Indenfor 24 timer vil du få svar retur fra os. Herefter vil vi komme med et tilbud på din opgave. Hvis du ønsker at tage imod tilbuddet, kan du med det samme booke en af vores dygtige VVS-montører direkte i vores online kalender.
 
Du vælger altså selv tidspunkt for, hvornår du ønsker at få monteret vandhanen. Vores montører kører ud helt til kl. 20.00 på hverdage. Det bliver ikke nemmere at få tilsluttet en frostfri vandhane hjemme i din have. Ring endelig til os på 70 12 20 21, hvis du har spørgsmål. Du kan også fange os på chatten, hvor vi gerne svarer på dine spørgsmål.
 
Har du allerede udset dig den helt perfekt udendørs vandhane i shoppen, kan du naturlivis også vælge at købe direkte derfra. Vælg den udendørs hane du ønnsker. Der findes både en billig udendørs vandhane og en dyrer model samt alt derimellem. EQI er en af vores leverandører af udendørs vandhaner, hvor dessignet er en fryd for øjet og vil være enhvers have blikfang. Se udvalget af EQI udendørs vandhane og bruser her under:

Hvad kræver det for at få tilsluttet en udendørs frostfri vandhane?

Når du tænker udendørs vandhane, er du måske nervøs for frost i rørene, når sommeren er slut og vinteren rammer. Når du køber en udendørs vandhane inkl. montering hos VVSPlus sikre vi altid at installationen er frostsikret. Hvilket betyder at alle vores udendørs haner er frostfri og derved lukker overskydende vand ud efter brug. Derved kan der ikke sidde vand i den udedørs installation, og derfor ingen riciko for frostskader. For at vi kan tilslutte en udendørshane kræver det, at der er adgang til vand inden for rækkevidde. Hvis du er i tvivl, om det kan lade sig gøre hjemme hos dig, så giv os et kald på 70 12 20 21. Vi kan helt sikkert finde en løsning, så du kan få tilsluttet en frostfri udendørs vandhane hjemme hos dig.
 
VVSPlus er altid klar til at hjælpe dig med dine el- og VVS-opgaver uanset opgavens omfang.


Få andre gode ideer til udendørs

Vil du have mere inspiration til haven, vand og andet udendørs. Så bør du helt sikkert læse flere af vores inspirationsartikler. Find inspiration til brugen af TAGRENDERENS, hvordan du gør dine VVS-installationer i dit SOMMERHUS klar til brug efter vinteren og hvordan skaber du det perfekte UDENDØRS BAD i din egen have.
 
Du kan også finde en masse gode gøre-det-selv tips blandt alle vores øvrige INSPIRATIONSARTIKLER.

Relaterede artikler