Sanibell - VVSPlus leverer og monterer

SANIBELL 

Sanibell badeværelsesmøbler er skabt i moderne elegance med nordisk flair. Opdag badeværelsesløsninger fra Sanibell, der forener modernitet, innovation og nordisk elegance i perfekt harmoni med nutidens trends. Som en familieejet hollandsk virksomhed med over 40 års erfaring i udvikling og produktion af stilfulde badeværelsesløsninger, leverer Sanibell møbler, der er skabt til at imødekomme dine behov. 
Sanibell møbelsæt til badeværelse - VVSPlus leverer og monterer
 

INDRET DIT BADEVÆRELSE MED MODERNE MØBLER OG SPEJLE FRA SANIBELL

40 års ekspertise i badeværelsesdesign

Skab dit drømmebadeværelse med Sanibell - det er fuldt udstyret med funktioner, som du ikke altid bemærker, men som du ikke kan undvære. Badeværelset er det rum, hvor vi frembringer den bedste version af os selv, og til dette fortjener nogle løsninger, der giver dig de bedste forudsætninger. Sanibell produkterne er i et enkelt, eksklusivt og imødekommende design med funktioner, som giver brugsglæde.
 
Sanibell er en hollandsk virksomhed, som har eksisteret siden 1978. Sanibell har derfor mere end 40 års erfaring i at levere baderumsmøbler og porcelæn til både det private badeværelse, men også større projekter. Virksomheden er familieejet, men har fokus på at opretholde sin profil som en ung og dynamisk virksomhed. Sanibell drives derfor nu af 2. generation. Med et baderumsmøbel fra Sanibell får du en løsning, som er moderne, innovativ og med et smagfuldt nordisk udtryk, som stemmer overens med tidens trends. Sanibells møbler findes i flere forskellige størrelser, og du kan få en løsning med masser af afsætningsplads eller en løsning til selv de mindste badeværelser, så du aldrig behøver at gå på kompromis.
 
Sanibell har i årtier udviklet elegante og veldesignede baderumsmøbler, som kombinerer funktionalitet og unikt design. Designet på Sanibells møbler er tydeligt inspireret af de minimalistiske tendenser, som præger indretningen af vores hjem. Sanibell konstruerer unikke møbler, som opretholder et tidløst udtryk, hvilket gør, at dit badeværelse forbliver elegant år efter år. Derfor får du baderumsløsninger, som er moderne, innovative og med et smagfuldt nordisk udtryk, stemmer overens med tidens trends.
 
Foretrækker du mørkt eller lyst træ, eller er du mere til møbler med en glansfuld finish? Kan du lide minimalistiske skuffer uden synlige greb, eller ønsker du at give dit badeværelse en ekstra dimension med elegante lameller? Med Sanibell kan du få det hele uden at gå på kompromis med brugsglæden. Også de keramiske vaske fås i flere forskellige varianter, fra elegante høje vaske til subtile tynde vaske, som de seneste år har været en trend.
Sanibell badeværelsesmøbler - Køb med montering hos VVSPlus
Sanibell er god opbevaring til dit badeværelse - Køb med montering hos VVSPlus
Badeværelsesspejle fra Sanibell - Se vores udvalg hos VVSPlus
 

SKAB ET MODERNE BADERUM MED SANIBELL

Har du set lyset i Sanibell?

Med Sanibell kan du få spejle, hvor du kan justere lysstyrken og farvetemperaturen, så det passer nøjagtigt til dit rum og humør. Bag flotte aluminiumsrammer og spejlet gemmer der sig yderligere funktioner; eksempelvis spejlvarme, der hjælper med at minimere dug. I bunden sidder en berøringsfri sensorkontakt, hvorfra du kan styre funktionerne samt tænde og slukke for lyset. Spejlene har memory-funktion, så de husker dine seneste indstillinger.
 
Når du skal indrette dit badeværelse, er det vigtigt, at du vælger nogle møbler, der kan holde til de forhold, som et rum som badeværelse skaber. Ud over at være veldesignet er Sanibells møbler skabt i nogle elegante overflader, som er bygget til at kunne holde til en højere luftfugtighed. Uanset hvilket møbelsæt du vælger.
 
Med Sanibell får du en løsning, som ikke bare er en elegant tilføjelse til dit badeværelse. Du får også muligheden for at vælge et produkt, som også er et godt valg i forhold til miljøet.
 
Udvalgt af Sanibells møbler er optaget i databasen over produkter, som er egnet til svanemærket byggeri. Møblerne lever nemlig op til skrappe krav igennem hele livscyklussen, dvs. krav til både materialer, byggeprocessen, produktionsfasen samt affalds- og recirkuleringsfasen.
 

Skab specialmøbler og vaske

Med Sanibell er der mulighed for fleksibilitet og at finde den løsning, der passer lige nøjagtigt til dit badeværelse. Baderumsmøbler fås i forskellige mål, som kan passe både til de store badeværelser, hvor der skal være plads til at opholde sig, og de mindre badeværelser, hvor der er fokus på anvendelse af plads og praktikalitet. Med Sanibell er det muligt at få produceret specialmøbler med modifikationer, så du kan få den løsning, som du står og mangler.
 

Et brand, fire serier

Med Sanibell er der løsninger, om du skal designe det badeværelse, du skal have de næste mange år, eller indrette et mindre gæstebadeværelse. Sanibells elegante serier; fra basicline, linjen til de prisbevidste segment, til Bliss’ kvalitetsrige løsninger.
 
Kan du ikke vente med at få dit Sanibell møbel? Så er du sikret hurtig levering. Næsten alle møbler er altid på lager. Virksomhedens store lagerbeholdning gør, at du sparer ventetiden og kan komme i gang med at nyde dit nye stilfulde badeværelse.
 

SMART SANIBELL MØBELSÆT INKL. FRAGT