Bestil reparation af toilet hos VVSPlus

REPARATION AF TOILET

GUSTAVSBERG NAUTIC

 
Bestil reparation af toilet hos VVSPlus
 

Pris for reparation af Gustavberg Nautic toilet 2.695,-

 
Reparation af Gustavsberg Nautic toilet indeholder:
  • Demontering af eksisterende plastcisterne med komplet indmad
  • Levering og montering af ny Gustavsberg Nautic plastcisterne med komplet indmad
  • Kvalitetskontrol af installation
 
Forbehold:
  • Valget af toilettypen skal være korrekt så den komplette plastcisterne passer til den bestilte opgave
  • Afspærringsventiler i forbindelse med udskiftningerne skal være tilgængelige og funktionsdygtige 

Bestil reparation af Gustavsberg Nautic toilet ved at udfylde formularen her under:

 
SHOP VARER INKL. MONTERING
 

Gustavsberg toilet løber med vand

Vi skyller ud i vores toilet rigtig mange gange dagligt – faktisk ca. 12,8 gange i gennemsnit hos en familie på fire personer. Med s¨mange daglige toiletskyl kan det være til stor frustration, når ens toilet ikke virker ordentligt. Har du et Gustavsberg Nautic toilet der løber, kan der muligvis være problemer med indmaden i cisternen. Og inden du frygter den helt store udskrivning til et helt nyt toilet, kan vi trøste dig med at det i mange tilfælde kan være tilstrækkeligt med en reparation af dit Gustavsberg Nautic toilet. Vand der løber i kummen eller et svagt toiletskyl kan være tegn på at en reparation af toilettet vil være nødvendigt.
 
Er du ikke den helt store kender på toilettet, kan det da være svært at finde ud af, hvilket Gustavsberg toilet har jeg. Hvis du står med et Gustavsberg toilet der løber, er det naturligvis rart at vide, hvilken model det netop for at kunne løse problemet. Når et Gustavsberg toilet løber, skyller svagt eller ikke tager vand ind, er der tydeligvis et problem inde i cisteren. Inden du panikker og frygter at skulle finde den store pengepung frem, har vi en langt billigere løsning til dig. Reparation af Gustavsberg toilet kan nemlig klares med de rette reservedele og en kompetent VVS montør. Og heldigvis har vi hos VVSPlus begge dele til rådighed. Ved reparation af Gustavsberg Nautic toilet skifter vi til ny plastcisterne inkl. indmad for en komplet ny automatisk i toilettet.
 
Vil du gerne have fixet dit Gustavsberg toilet der løber eller ikke skylle ordentligt ud, kan du nemt bestille en toilet reparation ved at udfylde formularen ovenover. Du vælger selv en tid i vores online kalender. Har du brug for at snakke med vores kundeservice er vi til at fange på 70 12 20 21.
 
 

Gustavsberg Nautic reservedele kan løse dit toilet problem

Det behøver ikke at koste 5-6000 kr. for at få et toilet der ikke virker til at fungere optimalt igen. Med en bæredygtige tankegang i baghoved ser vi nemlig gerne, at man forsøger sig med en reparation frem for en komplet udskiftning til et nyt toilet. En reparation og de rettet Gustavsberg reservedele kan nemlig løse problemer med toilettet og derved spare en for flere tusind kroner. Og faktisk kan der være mange års levetid i et toilet som får ny plastcisterne, da der tilføjes helt ny automatisk.
 
Skulle det mod forventning ikke være tilstrækkeligt med reparation af dit Gustavsberg toilet, vil prisen blive nedjusteret til et lille servicebesøg. Vi står efterfølgende gerne til rådighed med et uforpligtende tilbud på en komplet udskiftning til et nyt toilet.
 
Har du spørgsmål til om det er tilstrækkeligt at udskifte reservedele på dit toilet, eller er du i tvivl om hvilket Gustavsberg toilet du har, kan du altid ringe til os. Vores kundeservice sidder klar på telefon 70 12 20 21.