Nedtagning af gasmåler hos VVSPlus

NEDTAGNING AF GASMÅLER

INKL. INSTALLATION

 
Nedtagning af gasmåler hos VVSPlus
 

PRIS FOR NEDTAGNING AF GASMÅLER INKL. INSTALLATION 3.295,-

Bestil ved at udfylde formularen

UPS! Den forespørgsel, som du prøvede at sende igennem, fejler lige nu...

Gå tilbage til forsiden for at fortsætte på vores hjemmeside, hvis du ønsker at få et tilbud eller booke en VVS'er eller elektriker til din opgave. Hvis du stadig har brug for hjælp eller har spørgsmål, står vores kundeservice klar til at assistere dig på 70122021 eller via hej@vvsplus.dk. Tak for din tålmodighed.

Kundeinformationer

TAK FOR DIN HENVENDELSE

Du vil modtage bekræftelsen på mail inden for kort tid.
Vi håber, tilbuddet lever op til dine forventninger og glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

VVSPlus

GODKEND BESTILLING

Opgave

Nedtagning af gasmåler inkl. installation_Pakke 5022

Adresse

Tidspunkt

Vi kontakter dig for at finde tidspunkt hurtigst muligt

Kontaktoplysninger

Vælg tidspunkt

 

BESTIL NEDTAGNING AF GASMÅLER INKL. INSTALLATION

Har du brug for en VVS'ere til nedtagning af gasmåler inkl. installation, så står VVSPlus klar til at hjælpe dig. Bestil nemt lige her og få løst din opgave. VVSPlus står klar til at hjælpe dig med dine gasinstallationer.
 
Nedtagning af gasmåler inkl. installation indeholder:
  • Afmontering af rør og gasmåler, fra komfur til stigstreng.
  • Afpropning af t-stykke på stigstreng.
  • Afpropningen tæthedsprøves ved overskumning. 
  • Grøn affaldshåndtering af demonteret installation
  • Tilbagelevering af gasmåler til gasværket.
Forbehold:
  • Skjult gasrør over hængeloft eller andet, vil dette ikke blive fjernet
  • Hoved-gasrør skal være placeret i samme lejlighed
  • Lukning af huller efter rørbære og rør er ikke medregnet i prisen
  • Andre dele og yderligere opgaver der måtte opstå, kan resultere i en højere pris
Bestil nedtagning af gasmåler inkl. installation ved at udfylde formularen ovenover.
SHOP VARER INKL. MONTERING
 

Nedtagning af gasmåler bestilles hos VVSPlus

Bygas har siden 1857 forsynet store dele af København. I dag er gaskomfurer med bygas fortsat den primære form for energikilde i mange de Københavnske køkkener. Tilbage i byfornyelsen i 90érne blev tusindvis af vandvarmere der førhen blev opvarmet via gassen erstattet af centrale opvarmningsformer – dog overlevede nogle gaskomfurer og er i dag stadig en særlig effektiv varme i mange køkkener. Trods gassen mange gode egenskaber til komfuret er der flere og flere, som ønsker at få en anden kilde koblet på deres bolig. Er du der, hvor du ønsker, at få lukket for gassen i din ejendom, er det vigtigt at nedtagning af gasmåler inkl. installation bliver udført korrekt. Generelt for arbejde med gas er - både på natur- og bygas, at det er yderst vigtigt, at det bliver udført af et autoriserede VVS firma og KUN af montører der er uddannet med et A-certifikat. Det betyder altså derved, at det ikke er hvem helst, der kan håndtere denne type opgave. Heldigvis er det nemt at bestille en VVSPlus montør med A-certifikat til at udføre opgaven. Nedtagning af gasmåler prisen er 3.295 kr.
 
 

Det er nemt at bestille afmontering af gasmåler

Når man vælger at få udført en afmontering af gasmåler inkl. installation fjerner man derved muligheden for brugen af gas i ens bolig. Gasmåleren og gasinstallationen frem til gasapparat (fx komfur, vandvarmer, radiator ec.) fjernes. Desuden udføres der demontering af alle gasrør samt afpropning på stigestreng og IKKE demontering af stigerøret - med mindre at man bor på de øverste etager, hvor man kan typisk kan demontere ned til afgrening hos underboen. I sådanne tilfælde vil det være den øvre lejlighed der betaler for reetablering af loft omring gennemføringen. Hvis det er aktuelt at udføre en reetablering vil det naturligvis aftales på forhånd før opgaven påbegyndes.
 
Du kan nemt bestille VVSPlus til afmontering af gasmåler i din ejendom ved at udfylde bestillingsformularen øverst på siden. Er der andre gas-opgaver, som du ønsker hjælp til er VVSPlus også gerne behjælpelig med det. Du kan bestille afpropning af gas, udskiftning af gasmåler eller tilslutning af gaskomfur.
 
 

At fjerne gasmåler kan betyde en ny eltavle

En særlig opmærksomhed der bør være ved ønsket om at fjerne gasmåler i ens ejendom er, at man skal sikre sig at boligens nuværende el tavle er gearet til at drive de erstatninger for gassen, som man vælger. Ønskes der en vurdering af dette kan vi tilbyde at bestille en elektriker, som vurderer om den nuværende eltavle er tilstrækkelige, eller der skal udvides eller etablere en ny. En ny eltavle koster typisk fra 7000 kr. inkl. montering. 
 
Ønsker du at fjerne gasmåler i din bolig, og du har spørgsmål til opgaven eller muligheden for etablering af ny eltavle, kan du altid ringe til os på 70 12 20 21. Her sidder vores service team klar til at hælpe dig.