Montering af Quooker kan bestilles hos VVSPlus

MONTERING AF QUOOKER

BESTIL HER

 
Montering af Quooker hos VVSPlus
 

Pris for montering af egen Quooker 2.695,-

En Quooker eller kogende vandhane er vist en af de bedste opfindelser til køkkenet. Derfor er interessen for den kogende vandhane også stor og mange ønsker at tilføje en Quooker til deres køkken. Har du investeret i en Quooker og kribler det i dig for at få den installeret nu og her, er du landet det helt rette sted. Hos VVSPlus har vi Quooker som en fast samarbejdspartner og derved har vores montører stor erfaring med montering af Quooker vandhane. Vi er derfor gerne behjælpelige, når du skal have installeret din nye kogende vandhane. En Quooker montering bestilles nemt lige her under.

Montering af Quooker indeholder:
 • Afmontering af eksisterende køkkenarmatur 
 • Montering af eget indkøbte Quooker vandhane til eksisterende vandinstallation 
 • Installering af beholder under køkkenvasken 
 • Kvalitetskontrol af installation 
 • Bortkørsel af afmonteret køkkenarmatur 
 • Arbejdsløn og kørsel er inkluderet i prisen 
Forbehold:
 • Der gives ingen former for produkt- eller funktionsgaranti på egne indkøbte varer. 
 • Der er ikke medtaget materialer i tilbuddet, såfremt det bliver nødvendigt, så faktureres de særskilt på fakturaen.
 • Der skal være adgang til at kunne lukke for vandet via eksisterende stopventiler i boligen  
 • Elinstallation skal være lovlig og funktionsdygtig samt mulighed for tilslutning af beskyttelsesleder (jord) 
 • Prisen forudsætter, at der er særskilt stikkontakt i skabet, hvor beholderen skal installeres. Vi anbefaler, at stikkontakten kører på egen gruppe i tavlen.  
 • Samtidig er det en forudsætning, at skabet hvor beholderen skal monteres er minimum 60 cm, samt der skal være plads til beholderen, som er 45x15 cm. 
 • Såfremt der mangler dele eller opstår andre opgaver i forbindelse med vores besøg, er vi selvfølgelig behjælpelige med dette. I sådanne tilfælde aftales den nye pris med montøren, inden han påbegynder opgaven.
​Vil du gerne have monteret din ny-indkøbte Quooker i en fart kan det klares lige her.
 

Du bestiller nemt en Quooker montering ved at udfylde formularen her under:

 
SHOP VARER INKL. MONTERING
 

Vil du have hjælp til Quooker installation

At udskifte en ganske almindelig køkkenhane én til én kan for nogle være en overkommelig opgave at kaste sig over. Men at udskifte et almindeligt køkkenarmatur til en Quooker vandhane kan være en lidt mere kompliceret øvelse. En Quooker installation er anderledes, da den kræver strøm og tilslutning af vandforsyning fra hane til beholder. Derfor er en Quooker montering ikke lige til for alle. Strømforsyningen til en Quooker vandhane kræver desuden sin egen fase og skal naturligvis være sikret en korrekt tilslutning. Netop derfor kan det være rart at lade en erfaren håndværker stå for denne installations opgave. Ved at benytte sig af en VVS montør sikre man den korrekte installation af strøm og vandforsyningen.
 
Vil du gerne have hjælp til din Quooker installation, kan du se prisen oven for. Du kan samtidig nemt bestille montering af din nye kogende vandhane og opleve alle de smarte og fantastiske fordele, der er ved at have kogende vand direkte fra køkkenarmaturet.
 

De mange fordele ved en Quooker

Du kan allerede godt glæde dig til at tage din nye Quooker i brug. Vi har endnu ikke hørt om nogen, som har fortrudt deres køb af en kogende vandhane. Er du nysgerrig på, hvad der mon er af fordele ved en Quooker vandhane. En af de fordele som vi oftest hører er mulighed for at koge ris og pasta på ingen tid samt at have en kop kaffe eller the klar på 2 sekunder. Og der er mange flere muligheder og fordele ved en Quooker. Du kan også finde inspiration blandt vores store udvalg af kogende vandhaner.
 
Er du gået all in og har investeret i en Quooker med den eftertragtede CUBE enhed til, kan du naturligvis også bestille installation af Quooker inkl. CUBE hos VVSPlus. 
 
Har du spørgsmål til montering af Quooker, kan du altid ringe til os på 70 12 20 21.