DAMIXA SILHOUET INSTANT

Få en smartere hverdag med kogende vand lige ved hånden. Med en kogende vandhane fra Damixa kan du droppe ventetiden og i stedet brug tiden på alt det vigtige.
 
Se udvalget af Damixa silhouet Instant og køb den kogende vandhane inkl. montering hos VVSPlus.

VÆLG DIN FAVORIT HER UNDER:

ET STILRENT VALG TIL DET MODERNE KØKKEN

 
Silhouet Instant er meget mere end bare praktisk og tidsbesparende; den kogende vandhane er et designstatement, der giver dit køkken karakter. Et godt match til både det klassiske og det moderne køkken.

Den kogende nyhed fra Damixa

Byd velkommen til Instant. En kogende vandhane fra Damixa. Damixa Silhouet Instant køkkenarmatur er en sand gave til dit køkken. Fordelene ved den kogende vandhane er mange. Kogende vand til pasta, kaffe og the inden for et øjeblik. Skoldning af skærebrætter, knive og sutteflaske til den lille på få sekunder. Med en kogende vandhane fra Damixa Silhouet Instant kan du droppe vente tiden og bruge tiden på alt det vigtige.
 
Vil du have en hjælpe hånd i køkkenet kan du vælge blandt fem smukke farver. Krom, steel, børstet messing, mat sort og børstet kobber. Instant er et sandt designstatement der giver kant til det moderne og klassiske køkken.
 
Når det kogende vand skal tappes fra Instant aktiverer man ”Press ´n´ Twist”-knappen”, der sikkert sørger for, at man aldrig kan få tændt for det kogende vand ved en fejl. Det rillede greb er samtidig meget brugervenligt. Når man aktiverer det kogende vand får man præcis den mængde vand, man skal bruge, hvilket både er vand- og energibesparende. Der går derved ikke vand til spilde som når man fx koger vand i en gryde eller elkedel.  Med Damixa Instant sparer du både på dit vand- og energiforbrug.
 
Er du også imponeret over Damixa Silhouet Instant har vi sørget for at du hurtigt og nemt kan få den installeret i dit køkken. Find din Instant favorit oven for, læg i kurv og vælg nemt monteringstid.
KØB DAMIXA SILHOUET INSTANT INKL. MONTERING