GRUNDFOS SOLOLIFT2 PUMPE

Smart afløbspumpe til toilet eller køkken
Afløbspumpe til toilet - Køb Grundfos Sololift pumpe inkl. montering hos VVSPlus

GRUNDFOS SOLOLIFT2 PUMPE

Smart afløbspumpe til toilet eller køkken

DRØMMer du om et ekstra toilet på LOFTET eller BAD I KÆLDEREN?

Er drømmen nyt toilet på loftet eller måske at flytte køkkenet til et andet helt andet udnyttet rum i huset? Så kan en løftestation til fjernelse af husholdningsspildevandet meget vel være løsningen. For ofte er flytning af sanitære installationer i forbindelse med etablering af køkken, bad og bryggers forbundet med større ændringer i VVS-installationerne. Men med Grundfos Sololift2 løftestationer kan omkostningerne reduceres betydeligt, hvilket kan gøre drømmen til virklighed.
 
Klik på billedet nedenfor, hvis du ønsker at gå direkte til vores udvalg af Grundfos pumper.

FRIHED TIL AT INDRETTE DIT HJEM

Mange tænker ikke på loftet eller kælderen, når de renoverer deres hus, For hvordan kan drømmen realiseres, hvis der fx mangler fald i rørene, når spildevandet fra toilet eller vandhane skal ledes væk? Løsningen er en afløbspumpe med kværn - en Grundfos Sololift løftestation, som gør det muligt at udnytte rum på loftet og i kælderen til et nyt toilet eller bad - uden at det koster en formue at etablere ny rørføring.
 

Sådan fungerer en Grundfos afløbspumpe til toilet

Traditionelt set har etablering af fx et nyt toilet på loftet været afhængig af placeringen af eksisterende toiletter (afløbsrør) i underetagen. Og etableringen af et badeværelse i kælderen har måske været besværliggjort af at skulle løfte spildevandet op til afløbsniveau - uden at skulle lave store indgreb i rørinstallationerne. Med en Grundfos afløbspumpe - en Sololift løftestation til bortpumpning af husholdningsspildevand er det ikke længere nødvendigt at tage dette hensyn. Så med en afløbspumpe med kværn som løsning er det muligt at flytte og løfte spildevandet fra et sted uden afløbsmuligheder til et sted, hvor der er etableret afløb - selvom de eksisterende afløbs- og brøndforhold ikke nødvendigvis understøtter det. Dette giver færre omkostninger for dig som husejer, men kan løse et langt større problem og åbne masser af nye muligheder og drømme.
 
Grundfos Sololift2 løftestationer kommer i fem varianter og kan etableres uden at det koster en formue.

ER SOLOILIFT2 LØSNINGEN FOR DIG?

Med Grundfos Sololift2 pumpe opsamles spildevandet fra den nye installation og pumper det op til 6 meter opad eller 100 meter vandret, så det kan ledes ud i det nærmeste nedadgående rør. Dermed kan du uden problemer etablere nye sanitære installationer under kloakniveau eller langt fra kloakken – for eksempel i en kælder, på et loft eller i et udhus. Den driftssikre Grundfos Sololift2 er en kompakt løsning, som med hjælp fra en VVS-installatør kan installeres stort set overalt. Den er klar til brug efter montering, og den fungerer helt automatisk, når tanken fyldes med vand.
 
Grundfos Sololift2 er lugtfri og driftssikker og fåes i fem forskellige varianter, som kan bruges til væghængte og gulvmonterede installationer. Uanset om du skal have et lille gæstetoilet, et stort badeværelse med vaskemaskine eller et nyt køkken med alle moderne bekvemmeligheder, er der en Sololift fra Grundfos, der kan tage sig af spildevandet. Tag fat i VVSPlus, hvis du har spørgsmål til om løsningen også kan etableres i dit hjem. Du kan ringe til os på 70 12 20 21 så finder vi mulighederne for at opfylde drømmene i din bolig.

Relaterede artikler