Bestil montering af brusearmatur hos VVSPlus

MONTERING AF BRUSEARMATUR

 
Bestil montering af brusearmatur hos VVSPlus
 

Pris for montering af eget brusearmatur 2.295,-

Bestil ved at udfylde formularen

 

UPS! Den forespørgsel, som du prøvede at sende igennem, fejler lige nu...

Gå tilbage til forsiden for at fortsætte på vores hjemmeside, hvis du ønsker at få et tilbud eller booke en VVS'er eller elektriker til din opgave. Hvis du stadig har brug for hjælp eller har spørgsmål, står vores kundeservice klar til at assistere dig på 70122021 eller via hej@vvsplus.dk. Tak for din tålmodighed.

Kundeinformationer

TAK FOR DIN HENVENDELSE

Du vil modtage bekræftelsen på mail inden for kort tid.
Vi håber, tilbuddet lever op til dine forventninger og glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

VVSPlus

GODKEND BESTILLING

Opgave

Montering af eget brusearmatur _Pakke 900005

Adresse

Tidspunkt

Vi kontakter dig for at finde tidspunkt hurtigst muligt

Kontaktoplysninger

Vælg tidspunkt

 

Bestil montering af brusearmatur hos VVSPlus

Skal dit brusearmatur udskiftes og er det nye er allerede indkøbt? Så har du helt sikkert brug for en VVS montør. VVSPlus står gerne til rådighed med montering af brusearmatur, og du kan nemt bestille en af vores dygtige VVS'ere til opgaven. 
 
Montering af eget brusearmatur indeholder:
  • Afmontering af eksisterende brusearmatur 
  • Montering af nyt brusearmatur til eksisterende vandinstallation 
  • Kvalitetskontrol af installation 
  • Bortkørsel af afmonteret brusearmatur 
  • Arbejdsløn og kørsel er inkluderet i prisen 
Forbehold:
  • Der skal være adgang til at kunne lukke for vandet via eksisterende stopventiler i boligen  
  • Nyt brusearmatur skal anvende samme rørafstand som eksisterende 
  • Såfremt der mangler dele eller opstår andre opgaver i forbindelse med vores besøg, er vi selvfølgelig behjælpelige med dette. I sådanne tilfælde aftales den nye pris med montøren, inden han påbegynder opgaven. 
Bemærk: Prisen er kun for montering og er IKKE inkl. et nyt brusearmatur.
 
Bestil montering af brusearmatur ved at udfylde formularen ovenover.
SHOP VARER INKL. MONTERING
 

Lad VVSPlus stå for montering af dit nye brusearmatur

Reparation, nyt design eller måske vandspare funktion? Uanset hvilken grund der er til, at du ønsker udskiftning og montering af nyt brusearmatur, står VVSPlus til rådighed. VVSPlus har desuden gjort det ekstra nemt at bestille montering af brusearmatur, da det hele gøres online via vores bestillingsformular ovenfor. Du behøver derfor ikke vente længe med at få monteret dit nye blandingsbatteri i brusekabinen.
 
Udskiftning og montering af nyt brusearmatur er oftest en opgave, som de fleste ønsker professionel hjælp til. Typisk er de fleste projekter der vedrører vandinstallationer noget, som man overlader til et autoriseret VVS firma. Dette til trods for, at man faktisk gerne selv må udskifte et blandingsbatteri, så længe det ikke er nødvendigt at lave om på de nuværende installationer. Men vil du gerne vælge den sikre metode og lade en VVS’er montere dit nye brusearmatur, kan du nemt booke VVSPlus til opgaven ved at udfylde bestillingsformularen ovenover. Du vælger desuden selv en ønsket tid for montering. Så det eneste du skal sørge for er at have et nyt brusearmatur klar til vores montør som kommer til aftale tid.
 

Nyt brusearmatur – se vores store udvalg i shoppen

Er du stødt på begreberne vandspare, anti-skold og Quick-Clean i sin søgen efter nyt brusearmatur og er en smule forvirret? Ja så har du måske brug for hjælp til at vælge dit nye blandingsbatteri. Hos VVSPlus kender vi nemlig alt til nævnte begreber og kan naturligvis også guide dig i, hvilke funktioner du behøver ud fra dine ønsker og behov. Vi har i vores shop samlet et stort udvalg af brusearmaturer fra flere af de mest anerkendte brands i branchen. Du vil derfor finde et sortiment af brusearmaturer, hvor der naturligvis er noget for en hver smag og selvfølgelig også pengepung.
 
Det smarte ved at købe et nyt brusebatteri hos VVSPlus – udover den gode service og hjælp til det rette valg. Så er at vores priser er inkl. montering. Har du derfor ikke allerede fundet dit nye brusearmatur, kan det være en fordel at købe det samlet hos VVSPlus. Her får du nemlig både brusebatteri og håndværker med i prisen.
 
Se vores udvalg i shoppen hvor du finder brusearmaturer i krom, mat sort, messing og med alle de smarte funktioner som vandspare, anti-skold og meget andet.