Bestil montering af spejlskab hos VVSPlus

MONTERING AF SPEJLSKAB

 
Bestil montering af spejlskab hos VVSPlus

VÆLG MONTERING MED ELLER UDEN LYS:

LAD VVSPlus HJÆLP med montering af spejlskab

Står du netop og har fundet det helt perfekte spejlskab til dit badeværelse og har brug for hjælp til montering, er du landet det helt rette sted. Montering af spejlskab er en opgave, som du sagtens kan klare på egen hånd, hvis du har en lille håndværker gemt i dig. Dog ønsker mange kunder faktisk vores hjælp til netop montering af spejlskab på væggen på badeværelset.
 
Ved opsætning af spejlskab på badeværelset ofte være opmærksom på det underlag / væggen, som der skal bores og monteres på. Desuden er der risikoen for et evt. efterreparationsarbejde ved at opsætte spejlskabe på en væg af fx. fliser. Uanset evner kan der være flere faktorer, som gør det mere sikkert at lade en håndværker stå for opgaven. Netop derfor har vi hos VVSPlus gjort det nemt for dig at bestille en montør til montering af spejlskabe. Vores hold af erfarne håndværkere er rutineret i opsætning af spejlskabe, hvorfor du trygt kan booke VVSPlus.
 
Ønsker du vores hjælp til opsætning af spejlskabe, skal du blot vælge om dit spejlskab er med eller uden lys. Derefter kommer du direkte til vores booking, hvor du nemt udfylder og vælger en ledig monteringstid. Skulle du have spørgsmål til spejlskab montering, kan du altid ringe til vores kundeservice på 70 12 20 21.
 

Montering af spejlskab med lys kan du booke her

En lyskilde på badeværelset behøver ikke nødvendigvis at være den traditionelle og klassiske loftspots løsning. Der findes nemlig mange bud på spejlskabe med lys. Og ofte er lyset fra et spejlskab en rigtig god lyskilde da den rammer ansigtet på den helt rigtige måde til fx. barbering, og når der skal ligges make-up. Spejlskabe med lys fås i mange flotte designs, farver og størrelser. Så montering af et spejlskab med lys kan både være på det lille og store badeværelse. Ønsker du at have et spejl med lys kræver selve monteringen en smule mere ret tekinisk. Det betyder dog ikke, at du ikke selv må stå og udføre selve opsætningen, så længe du ikke ændre på den nuværende installation. Men for nogle kan det føles tryggest at overlade opgaver der involverer el arbejde til et autoriseret firma. Har du det præcist sådanne så kan du gå direkte til booking af en VVSPlus elektriker lige her og vælg selv en ledig monteringstid i vores online kalender.
 

Stort udvalg af spejlskabe med og uden lys

Har du endnu ikke fundet den helt perfekte spejlskab til dit badeværelse, kan du stadig nå at finde masser af god inspiration hos VVSPlus. I vores shop har vi samlet en kategori med et stort udvalg af spejle og spejlskabe både med og uden lys. Der er både noget for enhver smag og pengepung. Og det bedste af det hele er, at prisen du ser i shoppen er inkl. montering. Det vil sige, at du hos VVSPlus både kan købe nyt spejlskab til dit badeværelse og samtidig få monteringen med i prisen. Så tag et kig på i shoppen og lad dig inspirere. Måske dit nye spejlskab til badeværelset findes lige her.
SHOP VARER INKL. MONTERING